Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from sheep's milk
Cheese of sheep's milk
Cheese products
Cows’ milk cheese
Cream products
Dairy products
Ewe's milk cheese
Goats milk soft cheese
Goats’ milk cheese
Milk products
Mixed ewes'-goats'milk cheese
Sheep's milk cheese

Vertaling van "Ewe's milk cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

schapekaas


mixed ewes'-goats'milk cheese

kaas van,gemengd,geitemelk en schapemelk




cows’ milk cheese

kaas van koeienmelk [ kaas van koeiemelk ]






cheese products | cream products | dairy products | milk products

zuivelproducten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘Ossau-Iraty’ is a lightly-pressed ewe’s milk cheese of the Tomme type, with a straight or slightly convex heel.

„Ossau-Iraty” is een halfharde kaas van schapenmelk in een Tomme-vorm met een rechte of enigszins bolle opstaande kant.


For consistency and simplification, the Parties recommended replacing, in Chapter 8 on ‘Milk and milk products for human consumption’ of Section 3 of Annex V to the Agreement, the subtypes ‘Soft raw milk cheeses’ and ‘Hard raw milk cheeses (Parmesan)’ with a new subtype ‘Unpasteurised milk products (excluding raw milk)’ set to a ‘Yes-1’ status without any special conditions.

Om redenen van samenhang en vereenvoudiging, bevalen de partijen aan om in afdeling 3, hoofdstuk 8 („Melk en melkproducten (voor menselijke consumptie)”), van bijlage V bij de overeenkomst, de subtypes „Zachte kazen van rauwe melk” en „Harde kazen van rauwe melk (type Parmesan)” te vervangen door een nieuw subtype „Niet-gepasteuriseerde melkproducten (met uitzondering van rauwe melk)” met als status „ja-1” zonder bijzondere voorwaarden.


A more precise cheese description is added: the cheese is produced only from non-standardised ewe’s milk; it is salted and matured, and cylindrical in shape.

Er is een nadere productbeschrijving toegevoegd: de kaas wordt uitsluitend gemaakt van niet-gestandaardiseerde schapenmelk als zodanig, wordt gezouten en gerijpt en heeft een cilindrische vorm.


Ossau-Iraty’ is a cheese produced only from non-standardised, renneted ewe’s milk.

„Ossau-Iraty” is een kaas die uitsluitend wordt gemaakt van niet-gestandaardiseerde, gestremde schapenmelk als zodanig.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(14) During the manufacture of sour milk cheese, E 500ii sodium hydrogen carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth conditions for the ripening cultures.

(14) Tijdens de vervaardiging van zuremelkse kaas wordt aan de gepasteuriseerde melk E 500ii natriumwaterstofcarbonaat toegevoegd om het melkzuur te bufferen tot een geschikte pH-waarde en zo de nodige groeicondities te creëren voor de rijpingscultures.


The final products are products of the group “sour milk cheeses” or traditional standards of “sour milk cheeses” like “Harzer Käse”, “Mainzer Käse”, “Handkäse”, “Bauernhandkäse”, “Korbkäse”, “Stangenkäse”, “Spitzkäse” and “Olmützer Quargel” as laid down in the German national cheese regulation.

De eindproducten vallen onder de groep "zure roomkazen" of traditionele zure roomkazen als "Harzer Käse", "Mainzer Käse", "Handkäse", "Bauernhandkäse, "Korbkäse", "Stangenkäse", "Spitzkäse" en "Olmützer Quargel" die allemaal terug te vinden zijn in de nationale Duitse wetgeving.


These are so called “sour milk cheeses” (Sauermilchkäse) made not directly from milk, but from thickened fat free fresh cheese with a dry matter of about 32% and a pH of about 4.6.

Deze kazen heten "zure roomkazen" (Sauermilchkäse) die niet direct van melk worden gemaakt maar van vette vrije kaas met een vetgehalte van ongeveer 32% en een pH van ongeveer 4.6.


This thickened fresh cheese is delivered by dairies to the (small) sour milk cheese producers.

Deze vette verse kaas wordt door melkfabrieken geleverd aan de (kleine) zure roomkaasproducenten.


Obviously the traditional sour milk cheeses are therefore at a disadvantage.

De traditionele zure roomkazen zijn daardoor in het nadeel.


Figure 4a: Isoelectric focusing of plasmin-treated caseins from ewes' and goats' milk cheese containing different amounts of cows' milk.

Figuur 4a: Iso-elektrische focussering van met plasmine behandelde caseïnen van kaas van schapen- en geitenmelk met verschillende hoeveelheden koemelk.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

Ewe's milk cheese ->

Date index: 2021-08-16
w