Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Butterfat content
Fat content
Fat content of butter
Fat content of milk
Fat reduced butter
Half fat butter
Low fat butter
Milkfat content
Three quarter butter

Vertaling van "Fat content butter " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
butterfat content | fat content | fat content of butter | milkfat content

botervetgehalte | melkvetgehalte


fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

3/4-boter | boter met laag vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte | halfvolle boter


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
the term “butter” means natural butter, whey butter or recombined butter (fresh, salted or rancid, including canned butter) derived exclusively from milk, with a milkfat content of 80 % or more but not more than 95 % by weight, a maximum milk solids-not-fat content of 2 % by weight and a maximum water content of 16 % by weight.

worden alsboter” aangemerkt, natuurlijke boter, boter van wei en „gerecombineerde” boter (vers, gezouten of ranzig, ook indien in luchtdichte verpakkingen) uitsluitend verkregen van melk, met een melkvetgehalte van 80 of meer doch niet meer dan 95 gewichtspercenten, met een gehalte aan vetvrije vaste melkbestanddelen van niet meer dan 2 gewichtspercenten en met een watergehalte van niet meer dan 16 gewichtspercenten.


salted butter produced from cream or milk in an approved undertaking of the Community of a minimum butterfat content, by weight, of 80 %, a maximum milk solids-non-fat content, by weight, of 2 %, a maximum water content, by weight, of 16 % and a maximum salt content, by weight, of 2 %’.

in een erkend bedrijf in de Gemeenschap uit room of melk geproduceerde gezouten boter met een minimumgehalte aan botervet van 80 gewichtspercenten, een maximumgehalte aan niet-vette droge stof van 2 gewichtspercenten, een maximumgehalte aan water van 16 gewichtspercenten en een maximumgehalte aan zout van 2 gewichtspercenten”.


unsalted butter produced from cream or milk in an approved undertaking of the Community of a minimum butterfat content, by weight, of 82 %, a maximum milk solids-non-fat content, by weight, of 2 % and a maximum water content, by weight, of 16 %,

in een erkend bedrijf in de Gemeenschap uit room of melk geproduceerde ongezouten boter met een minimumgehalte aan botervet van 82 gewichtspercenten, een maximumgehalte aan vetvrije droge stof van 2 gewichtspercenten en een maximumgehalte aan water van 16 gewichtspercenten.


The quality class system for butter would be simplified, the strict classification for fat content abolished, aid for school milk made independent of its fat content and the intervention system clarified.

Het kwaliteitsklassensysteem voor boter wordt vereenvoudigd, het strenge classificatiesysteem voor het vetgehalte wordt afgeschaft, de steun voor schoolmelk wordt losgekoppeld van het vetgehalte en de interventieregeling wordt transparanter.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The quality class system for butter would be simplified, the strict classification for fat content abolished, aid for school milk made independent of its fat content and the intervention system clarified.

Het kwaliteitsklassensysteem voor boter wordt vereenvoudigd, het strenge classificatiesysteem voor het vetgehalte wordt afgeschaft, de steun voor schoolmelk wordt losgekoppeld van het vetgehalte en de interventieregeling wordt transparanter.


(a) the term "butter" means natural butter, whey butter or recombined butter (fresh, salted or rancid, including canned butter) derived exclusively from milk, with a milkfat content of 80 % or more but not more than 95 % by weight, a maximum milk solids-not-fat content of 2 % by weight and a maximum water content of 16 % by weight.

a) worden als "boter" aangemerkt, natuurlijke boter, boter van wei en "gerecombineerde" boter (vers, gezouten of ranzig, ook indien in luchtdichte verpakkingen) uitsluitend verkregen van melk, met een melkvetgehalte van 80 of meer doch niet meer dan 95 gewichtspercenten, met een gehalte aan vetvrije vaste melkbestanddelen van niet meer dan 2 gewichtspercenten en met een watergehalte van niet meer dan 16 gewichtspercenten.


2. For the purpose of calculating the aid, the quantities of cream shall be converted into butter equivalent by reference to butter with a fat content of 82 % by multiplying the fat content of the cream by 1,20.

2. Voor de berekening van de steun worden de hoeveelheden room in boterequivalent omgerekend, waarbij wordt uitgegaan van boter met een vetgehalte van 82 %, door de hoeveelheid vet in de room te vermenigvuldigen met 1,20.


In addition, the labelling of non-fat and reduced-fat cocoas and powdered chocolate must indicate the cocoa butter content.

Bovendien moet de etikettering van vetloze en vetarme cacao en poederchocolade het gehalte aan cacaoboter vermelden.


Milk fats> ID="2">1. Butter> ID="3">The product with a milk-fat content of not less than 80 % but less than 90 %, a maximum water content of 16 % and a maximum dry non-fat milk-material content of 2 %".

Melkvetten> ID="2">1. Boter> ID="3">Het produkt met een melkvetgehalte van ten minste 80 % en minder dan 90 % en een gehalte aan water van ten hoogste 16 % en aan droge en vetvrije, van melk afkomstige stof van ten hoogste 2 %".


> ID="2">2. Three-quarter-fat butter (1)()> ID="3">The product with the following milk-fat contents:"> ID="3">- less than 39 %,"> ID="2">3. Half-fat butter (**)> ID="3">- more than 41 % but less than 60 %,"> ID="3">- more than 62 % but less than 80 %".

> ID="3">Het produkt met de volgende melkvetgehalten:"> ID="2">2. 3/4 boter (1)()> ID="3">- minder dan 39 %"> ID="3">- meer dan 41 % en minder dan 60 %"> ID="2">3. Halfvolle boter (2)()> ID="3">- meer dan 62 % en minder dan 80 %".




Anderen hebben gezocht naar : butterfat content     fat content     fat content of butter     fat content of milk     fat reduced butter     half fat butter     low fat butter     milkfat content     three quarter butter     Fat content butter     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Fat content butter' ->

Date index: 2022-01-31
w