Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Engage in the development of new food products
Join in the development of new food products
Participate in the development of a new food product
Participate in the development of new food products

Vertaling van "Join in the development new food products " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
engage in the development of new food products | join in the development of new food products | participate in the development of a new food product | participate in the development of new food products

deelnemen aan de ontwikkeling van nieuwe voedingsmiddelen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
This covers a wide range of products, such as food with a new or intentionally modified molecular structure, food using a new food production process (bread treated with UV-light to increase vitamin D content) or produced from microorganisms, fungi or algae (e.g. the use of the micro-algae Schizochytrium sp in foods such as cereal bars, cooking fats, etc. as an alternative source of Docosahexaenoic acid).

Daartoe horen allerlei verschillende producten, zoals levensmiddelen met een nieuwe of doelbewust gemodificeerde primaire molecuulstructuur, levensmiddelen waarvoor een nieuw productieprocedé wordt gebruikt (bijv. brood behandeld met uv-licht om de hoeveelheid vitamine D te verhogen) of die afgeleid zijn van micro-organismen, schimmels of algen (bijv. het gebruik van de ...[+++]


The objective is twofold: on the one hand, enabling the European industry (e.g. chemical, health, mining, energy, pulp and paper, fibre-based products and wood, textile, starch, and food processing industries) to develop new products and processes meeting industrial and societal demands using preferably environmentally friendly and sustainable production methods and competitive and enhanced biotechnology-based alternatives to replace established ...[+++]

Het doel is tweeledig: enerzijds wordt beoogd de Europese industrie (bijv. op terreinen als chemie, gezondheid, mijnbouw, energie, pulp en papier, vezelproducten en hout, textiel, zetmeel, en voedingsmiddelen) in staat te stellen nieuwe producten en processen te ontwikkelen om in industriële en maatschappelijke behoeften te voorzien, met bij voorkeur milieuvriendelijke en duurzame productiemethoden, en daarnaast concurrerende en ve ...[+++]


This covers a wide range of products, such as food with a new or intentionally modified molecular structure, food using a new food production process (bread treated with UV-light to increase vitamin D content) or produced from microorganisms, fungi or algae (e.g. the use of the micro-algae Schizochytrium sp in foods such as cereal bars, cooking fats, etc. as an alternative source of Docosahexaenoic acid).

Daartoe horen allerlei verschillende producten, zoals levensmiddelen met een nieuwe of doelbewust gemodificeerde primaire molecuulstructuur, levensmiddelen waarvoor een nieuw productieprocedé wordt gebruikt (bijv. brood behandeld met uv-licht om de hoeveelheid vitamine D te verhogen) of die afgeleid zijn van micro-organismen, schimmels of algen (bijv. het gebruik van de ...[+++]


The objective is twofold: on the one hand, enabling the European industry (e.g. chemical, health, mining, energy, pulp and paper, fibre-based products and wood, textile, starch, and food processing industries) to develop new products and processes meeting industrial and societal demands using preferably environmentally friendly and sustainable production methods and competitive and enhanced biotechnology-based alternatives to replace established ...[+++]

Het doel is tweeledig: enerzijds wordt beoogd de Europese industrie (bijv. op terreinen als chemie, gezondheid, mijnbouw, energie, pulp en papier, vezelproducten en hout, textiel, zetmeel, en voedingsmiddelen) in staat te stellen nieuwe producten en processen te ontwikkelen om in industriële en maatschappelijke behoeften te voorzien, met bij voorkeur milieuvriendelijke en duurzame productiemethoden, en daarnaast concurrerende en ve ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- Optimising innovation in the European food industry through the integration of advanced technologies into traditional food production, key process technologies to enhance the functionality of food, the development of new ingredients and products, preservation methods and technologies and organoleptic aspects in the production of foods and new food components, the deve ...[+++]

- Optimalisering van innovatie in de Europese voedingsmiddelenindustrie via de integratie van geavanceerde technologieën in de conventionele voedingsproductie, cruciale procestechnologieën om de functionaliteit van voeding te verbeteren, ontwikkeling van nieuwe ingrediënten en producten, conserveringsmethoden en -technologieën alsook organoleptische aspecten van de productie van voedsel en nieuwe voedingsbestanddelen, ontwikkeling en demonstratie van geavanceerde milieuefficiënte bewerking en verpakking, slimme controletoepassingen en een efficiënter beheer van bijproducten, afvalsto ...[+++]


The development of non-food crops offers EU farmers the opportunity of developing new markets, and therefore support and research are vital in this field. The use of renewable raw materials and renewable energy production both represent an enormous potential for European rural areas.

Het produceren van gewascultures voor niet-voedingsdoeleinden biedt de boeren in de Europese Unie de mogelijkheid om nieuwe afzetmarkten te veroveren. Daarom is het van het grootste belang dat we deze sector ondersteunen en onderzoek verrichten. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en hernieuwbare energiebronnen is een enorme kans voor het Europese platteland.


The development of non-food crops offers EU farmers the opportunity of developing new markets, and therefore support and research are vital in this field. The use of renewable raw materials and renewable energy production both represent an enormous potential for European rural areas.

Het produceren van gewascultures voor niet-voedingsdoeleinden biedt de boeren in de Europese Unie de mogelijkheid om nieuwe afzetmarkten te veroveren. Daarom is het van het grootste belang dat we deze sector ondersteunen en onderzoek verrichten. Het gebruik van hernieuwbare grondstoffen en hernieuwbare energiebronnen is een enorme kans voor het Europese platteland.


In a context of increased competition it is important to ensure that the agriculture and food sector and the forestry sector can take advantage of market opportunities through widespread innovative approaches in developing new products, processes and technologies.

In het kader van een verhoogde mededinging is het van belang ervoor te zorgen dat de landbouw-, de voedsel- en de bosbouwsector kunnen profiteren van de marktkansen door een veralgemeende innoverende aanpak in de vorm van de ontwikkeling van nieuwe producten, procédés en technologieën.


This priority area is aimed at assuring the health and well-being of European citizens through a better understanding of the influence of food intake and environmental factors on human health and to provide them with safer, high quality and health-promoting foods, including seafoods, relying on fully controlled and integrated production systems originating in agriculture, aquaculture and fisheries. By re-addressing the classical approach "from farm to fork", this thematic priority area aims at ensuring that consumer protecti ...[+++]

Door de klassieke "van grond tot mond"-benadering om te keren, moet dit prioritair thematisch gebied ervoor zorgen dat de bescherming van de consument de belangrijkste drijfveer wordt voor de totstandbrenging van nieuwe en veiligere voedingsmiddelen- en diervoederproductieketens, met name op basis van innovatie uit zowel de biotechnologie ( rekening houdend met de meest recente resultaten van het genoomonderzoek) alsook onderzoek en vernieuwing op het gebied van de geïntegreerde en biologische landbouw . Bij elke kwestie die de bescherming van de volksgezondheid raakt, dient ...[+++]


By re-addressing the classical approach ‘from farm to fork’, this thematic priority area aims at ensuring that consumer protection is the main driver for developing new and safer food and feed production chains, i.e. ‘from fork to farm’, relying in particular on biotechnology tools taking into account the latest results of genomics research.

Door de klassieke "van grond tot mond"‑benadering om te keren, moet dit prioritaire thematische gebied ervoor zorgen dat de bescherming van de consument de belangrijkste drijfveer wordt voor de totstandbrenging van nieuwe en veiligere voedingsmiddelen- en diervoederproductieketens, met name op basis van biotechnologische instrumenten en rekening houdend met de meest recente resultaten van het genoomonderzoek.




Anderen hebben gezocht naar : Join in the development new food products     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Join in the development new food products' ->

Date index: 2023-08-29
w