Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from sheep's milk
Cheese of sheep's milk
Ewe's milk cheese
Goats milk soft cheese
Goats’ milk cheese
Mixed ewes'-goats'milk cheese

Vertaling van "Mixed ewes'-goats'milk cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
mixed ewes'-goats'milk cheese

kaas van,gemengd,geitemelk en schapemelk




cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

schapekaas




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘Ossau-Iraty’ is a lightly-pressed ewe’s milk cheese of the Tomme type, with a straight or slightly convex heel.

„Ossau-Iraty” is een halfharde kaas van schapenmelk in een Tomme-vorm met een rechte of enigszins bolle opstaande kant.


20. Calls on the Commission and Member States to initiate programmes to encourage producers to set up producer and marketing groups, engage in direct marketing and to produce and label special qualities of sheep-meat and goat-meat products and ewe-milk and goat-milk products (for example organic products or regional specialities);

20. roept de Commissie en de lidstaten op om programma's op te starten die de producenten aanmoedigen tot het oprichten van producenten- en marktverenigingen, tot rechtstreekse verkoop als ook tot de productie van en toekenning van keurmerken aan schapen- en geitenvleesproducten en -melkproducten van bijzondere kwaliteit (bijvoorbeeld biologische producten of regionale specialiteiten);


9. Notes that sheep and goat milk production should be encouraged on the same footing as sheep and goat meat production, particularly in order to guarantee the survival of the whole milk-processing and cheese-production chains where the typical character and quality of their products are widely recognised;

9. wijst erop dat de productie van schapen- en geitenmelk evenzeer aangemoedigd moet worden als de productie van schapen- en geitenvlees, met name om het voortbestaan te waarborgen van de volledige keten van de verwerking van melk en de productie van kaas, waarvan het bijzonder karakter en de kwaliteit alom worden erkend;


20. Calls on the Commission and Member States to initiate programmes to encourage producers to set up producer and marketing groups, engage in direct marketing and to produce and label special qualities of sheep-meat and goat-meat products and ewe-milk and goat-milk products (for example organic products or regional specialities);

20. roept de Commissie en de lidstaten op om programma's op te starten die de producenten aanmoedigen tot het oprichten van producenten- en marktverenigingen, tot rechtstreekse verkoop als ook tot de productie van en toekenning van keurmerken aan schapen- en geitenvleesproducten en -melkproducten van bijzondere kwaliteit (bijvoorbeeld biologische producten of regionale specialiteiten);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
9. Notes that sheep and goat milk production should be encouraged on the same footing as sheep and goat meat production, particularly in order to guarantee the survival of the whole milk-processing and cheese-production chains where the typical character and quality of their products are widely recognised;

9. wijst erop dat de productie van schapen- en geitenmelk evenzeer aangemoedigd moet worden als de productie van schapen- en geitenvlees, met name om het voortbestaan te waarborgen van de volledige keten van de verwerking van melk en de productie van kaas, waarvan het bijzonder karakter en de kwaliteit alom worden erkend;


Detection of cows’ milk in cheeses from ewesmilk, goats’ milk and buffalos’ milk and mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk is done via the γ3- and γ2-caseins, whose isoelectric points range between pH 6,5 and pH 7,5 (Figures 4 a, b, Figure 5).

De detectie van koemelk in kaas van schapen-, geiten- en buffelmelk of mengsels van schapen-, geiten- en buffelmelk gebeurt via de γ3- en γ2-caseïnen, waarvan het iso-elektrisch punt tussen pH 6,5 en pH 7,5 ligt (zie de figuren 4a, 4b en 5).


The method is suitable for sensitive and specific detection of native and heat-treated cows’ milk and caseinate in fresh and ripened cheeses made from ewes’ milk, goats’ milk, buffalos’ milk or mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk.

De methode is bruikbaar voor een gevoelige specifieke detectie van niet-warmtebehandelde en warmtebehandelde koemelk en koemelkcaseïnaat in verse en gerijpte kaas die is gemaakt van schapen-, geiten- of buffelmelk of mengsels van schapen-, geiten- en buffelmelk.


Detection of cows’ milk and caseinate in cheeses made from ewes’ milk, goats’ milk, buffalos’ milk or mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk by isoelectric focusing of γ-caseins after plasminolysis.

Detectie van koemelk en koemelkcaseïnaat in kaas van schapen-, geiten- of buffelmelk of mengsels van schapen-, geiten- en buffelmelk door middel van iso-elektrische focussering van γ-caseïnen na plasminolyse.


Therefore, as regards the issue of the feta cheese made by my Greek friends, you are not acknowledged as having competence with regard to feta cheese, which is produced in Lozère using goatsmilk from the south of France.

Zo kunt u zich wat betreft de fetakaas van onze Griekse vrienden niet beroepen op enige bevoegdheid in de kwestie betreffende de fetakaas die in de Lozère gemaakt wordt van schapenmelk uit Zuid-Frankrijk.


Figure 4a: Isoelectric focusing of plasmin-treated caseins from ewes' and goats' milk cheese containing different amounts of cows' milk.

Figuur 4a: Iso-elektrische focussering van met plasmine behandelde caseïnen van kaas van schapen- en geitenmelk met verschillende hoeveelheden koemelk.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

Mixed ewes'-goats'milk cheese ->

Date index: 2023-06-02
w