Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Look for new food ingredients
Research new food ingredients
Research of new food ingredients
Researching new food ingredients

Vertaling van "Research new food ingredients " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
look for new food ingredients | researching new food ingredients | research new food ingredients | research of new food ingredients

nieuwe voedingsingrediënten onderzoeken
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
13. Welcomes the provisions in the new Food Information to Consumers Law which provides for mandatory place of origin labelling for beef, pigmeat, poultrymeat and sheepmeat; calls on the Commission to put forward, as soon as possible, legislative proposals to improve traceability in the food chain by introducing mandatory labelling for those meat products specifying place of birth, place of rearing and place of slaughter where those places are different; calls, in addition, for legislative proposals on mandatory place of origin labelling for milk and milk products, unprocessed foods, meat used as an ingredient, single-ingredient prod ...[+++]

13. is ingenomen met de nieuwe wetgeving inzake de verstrekking van voedselinformatie aan de consumenten, die de vermelding van de oorsprong van rund-, varkens-, gevogelte- en schapenvlees op het etiket verplicht stelt; roept de Commissie op zo snel mogelijk wetgevingsvoorstellen in te dienen om de traceerbaarheid in de voedselketen te verbeteren door voor deze vleesproducten verplichte etikettering in te voeren met vermelding van de plaatsen waar het dier is geboren, gehouden en geslacht ...[+++]


new foods and new food ingredients

nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten


1. Where a Member State, as a result of new information or a reassessment of existing information, has detailed grounds for considering that the use of a food or a food ingredient complying with this Regulation endangers human health or the environment, that Member State may either temporarily restrict or suspend the trade in and use of the food or food ingredient in question in its territory.

1. Indien een lidstaat ingevolge nieuwe informatie of een nieuwe beoordeling van bestaande informatie gegronde redenen heeft om aan te nemen dat het gebruik van een voedingsmiddel of voedselingrediënt dat conform is aan deze verordening, gevaar voor de menselijke gezondheid of het milieu kan opleveren, kan die lidstaat de handel in en het gebruik van het betreffende voedingsmiddel of voedselingrediënt op zijn grondgebied tijdelijk schorsen of beperken.


I therefore welcome the compromise in the new Regulation on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods.

Daarom ben ik verheugd over het compromis in de nieuwe verordening inzake aroma’s en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in levensmiddelen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In this context, the new legislation lays down maximum levels for certain substances in flavourings and food ingredients with flavouring properties that are potentially toxic and of risk to human health, taking the European Food Safety Authority’s scientific opinions into consideration.

In dit verband legt de nieuwe wetgeving maximumgehalten vast voor bepaalde stoffen in aroma’s en voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen die mogelijk toxisch en een risico voor de menselijke gezondheid zijn, gelet op de wetenschappelijke adviezen van de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid.


The second really does not belong in a separate Directive because releases of genetically modified organisms onto the European market must be handled in a uniform and comprehensive way, which is what happens within the framework of the provisions governing the voluntary spread of genetically modified organisms in the environment and in the regulation concerning new foods and new food ingredients.

Het tweede amendement hoort eigenlijk niet thuis in een aparte richtlijn. De verspreiding van genetisch gemodificeerde organismen op de Europese markt moet immers op uniforme en supranationale wijze geschieden, krachtens de bepalingen inzake vrijwillige verspreiding van genetisch gemodificeerde organismen in het milieu, of in het kader van de verordening inzake nieuwe levensmiddelen en nieuwe ingrediënten in levensmiddelen.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - New (novel) foods and food ingredients

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - Nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten


foods and food ingredients which present a new or modified primary molecular structure.

voedingsmiddelen en voedselingrediënten met een nieuwe of gewijzigde primaire molecuulstrucuur.


foods and food ingredients which present a new or modified primary molecular structure.

voedingsmiddelen en voedselingrediënten met een nieuwe of gewijzigde primaire molecuulstrucuur.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - New (novel) foods and food ingredients

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - l21119 - EN - Nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Research new food ingredients' ->

Date index: 2024-03-30
w