Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from sheep's milk
Cheese of sheep's milk
Cheese products
Cows’ milk cheese
Cream products
Dairy products
Dried goat's milk
Ewe's milk cheese
Goat's cheese
Goat's milk
Goat's milk cheese
Goat's milk yogurt
Goats’ milk cheese
Milk products
Mixed ewes'-goats'milk cheese
Sheep's milk cheese

Vertaling van "goat's milk cheese " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




mixed ewes'-goats'milk cheese

kaas van,gemengd,geitemelk en schapemelk


cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

schapekaas


cows’ milk cheese

kaas van koeienmelk [ kaas van koeiemelk ]










cheese products | cream products | dairy products | milk products

zuivelproducten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The region that I come from in Finland produces a delicious goats milk cheese.

In de regio in Finland waar ik vandaan kom, wordt een heerlijke geitenkaas gemaakt.


Article 31 of Regulation (EC) No 1234/2007 provides that a private storage aid may be granted for white sugar, olive oil, fresh or chilled meat of adult bovine animals, long-keeping cheeses and cheeses which are manufactured from sheep and/or goats milk, pigmeat, sheepmeat and goatmeat.

In artikel 31 van Verordening (EG) nr. 1234/2007 is bepaald dat steun mag worden verleend voor de particuliere opslag van witte suiker, olijfolie, vers of gekoeld vlees van volwassen mannelijke runderen, bewaarkaas en kaassoorten die zijn geproduceerd op basis van schapenmelk en/of geitenmelk, varkensvlees, schapenvlees en geitenvlees.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Beschrijving: Klein, zacht geitenkaasje van rauwe, volle melk met een natuurlijke korst die bestaat uit een gestreept, licht fluwelig vel met een kleur die varieert van wit tot crème tot donkerbeige, in de vorm van een kleine afgeplatte cilinder met een gewicht van ongeveer 35 gram. Dit bevat ten minste 45 gram vet per 100 gram kaas na volledige droging en het totale gewicht aan droge stof mag niet lager zijn dan 14 gram per kaasje.


Under Article 9 of Regulation (EC) No 1255/1999, private storage aid may be granted for long-keeping cheeses and for cheeses which are manufactured from sheep’s and/or goats milk and require at least six months for maturing, if for those cheeses price developments and the stock situation indicate a serious imbalance of the market which may be eliminated or reduced by seasonal storage.

Op grond van artikel 9 van Verordening (EG) nr. 1255/1999 kan steun worden verleend voor de particuliere opslag van soorten bewaarkaas en van kaassoorten die zijn geproduceerd op basis van schapenmelk en/of geitenmelk en die ten minste zes maanden moeten rijpen, indien uit de ontwikkeling van prijzen en voorraden van deze kaassoorten een ernstig gebrek aan evenwicht op de markt blijkt dat door seizoenopslag kan worden opgeheven of verminderd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The final products are products of the group “sour milk cheeses” or traditional standards of “sour milk cheeses” like “Harzer Käse”, “Mainzer Käse”, “Handkäse”, “Bauernhandkäse”, “Korbkäse”, “Stangenkäse”, “Spitzkäse” and “Olmützer Quargel” as laid down in the German national cheese regulation.

De eindproducten vallen onder de groep "zure roomkazen" of traditionele zure roomkazen als "Harzer Käse", "Mainzer Käse", "Handkäse", "Bauernhandkäse, "Korbkäse", "Stangenkäse", "Spitzkäse" en "Olmützer Quargel" die allemaal terug te vinden zijn in de nationale Duitse wetgeving.


These are so called “sour milk cheeses” (Sauermilchkäse) made not directly from milk, but from thickened fat free fresh cheese with a dry matter of about 32% and a pH of about 4.6.

Deze kazen heten "zure roomkazen" (Sauermilchkäse) die niet direct van melk worden gemaakt maar van vette vrije kaas met een vetgehalte van ongeveer 32% en een pH van ongeveer 4.6.


This thickened fresh cheese is delivered by dairies to the (small) sour milk cheese producers.

Deze vette verse kaas wordt door melkfabrieken geleverd aan de (kleine) zure roomkaasproducenten.


Obviously the traditional sour milk cheeses are therefore at a disadvantage.

De traditionele zure roomkazen zijn daardoor in het nadeel.


It may also provide for measures to support milk production in the sheep and goat sector, to structure that sector, alleviate difficulties in the processing and marketing of local farm cheeses made from ewe's and goat's milk, rectify the fragmentation of supply, improve the quality of milk and assist diversification.

Ook kunnen er maatregelen in worden opgenomen ter ondersteuning van de zuivelproductie in de schapen- en geitensector, om deze sector te structureren teneinde de problemen rond de verwerking en de afzet van lokale ambachtelijke geiten- en schapenkazen op te lossen, de versnippering van het aanbod tegen te gaan, de melkkwaliteit te verbeteren en bij te dragen tot de diversificatie.


1. Private storage aid may be granted for longkeeping cheeses and for cheeses which are manufactured from sheep and/or goat's milk and require at least six months for maturing, if for those cheeses price developments and the stock situation indicate a serious imbalance of the market which may be eliminated or reduced by seasonal storage.

1. Er kan steun worden verleend voor de particuliere opslag van soorten bewaarkaas en van kaassoorten die zijn geproduceerd op basis van schapenmelk en/of geitenmelk en ten minste zes maanden moeten rijpen, indien uit de ontwikkeling van prijzen en voorraden van deze kaassoorten een ernstig gebrek aan evenwicht op de markt blijkt, dat door seizoenopslag kan worden opgeheven of verminderd.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

goat's milk cheese ->

Date index: 2021-01-15
w