Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer HACCP
Applied metrology
Apply HACCP
Applying HACCP
Applying dark glasses
Applying eye pad and bandage
Assess HACCP
Audit HACCP
Audit of HACCP
Examine HACCP
HACCP
HACCP inspections undertaking for aquatic organisms
HACCP system
Hazard analysis and critical control point
Hazard analysis critical control point system
Hazard analysis of critical control points
Industrial metrology
Negative end expiratory pressure applied
Perform HACCP inspections for aquatic organisms
Performing HACCP inspections for aquatic organisms
Undertaking HACCP inspections for aquatic organisms
Utilise HACCP

Vertaling van "Applying HACCP " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
administer HACCP | utilise HACCP | apply HACCP | applying HACCP

gevarenanalyse van kritische controlepunten toepassen | HACCP toepassen


HACCP inspections undertaking for aquatic organisms | performing HACCP inspections for aquatic organisms | perform HACCP inspections for aquatic organisms | undertaking HACCP inspections for aquatic organisms

HACCP-controles voor aquatische organismen uitvoeren | HACCP-inspecties voor aquatische organismen uitvoeren


assess HACCP | examine HACCP | audit HACCP | audit of HACCP

HACCP-audit uitvoeren


HACCP system | hazard analysis and critical control point | hazard analysis critical control point system | hazard analysis of critical control points | HACCP [Abbr.]

HACCP [Abbr.]


Applying dark glasses

toepassing van donkere brillenglazen


Negative end expiratory pressure applied

toepassen van negatieve eindexpiratoire druk


Applying eye pad and bandage

aanbrengen van 'eye pad' en oogverband


rupture that occurs when a normal force is applied to tissues that are inferred to have less than normal strength

ruptuur die optreedt bij normale belasting van weefsels die kennelijk minder sterk zijn dan normaal


applied metrology | industrial metrology

toegepaste metrologie


research and development programme in the field of applied metrology and chemical analysis

onderzoek- en ontwikkelingsprogramma op het gebied van toegepaste metrologie en chemische analyse
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Businesses in the food sector (other than those involved in arable or livestock farming, hunting or fishing) should apply the principles of hazard analysis and critical control points (HACCP) brought in as part of the Codex Alimentarius. These principles, however, do not replace official checks.

Bedrijven in de levensmiddelensector (anders dan deze die betrokken zijn in de akkerbouw of in veeteelt, jacht of visserij) moeten de beginselen van risicoanalyse en kritische controlepunten (hazard analysis and critical control points — HACCP) als onderdeel van de Codex Alimentarius toepassen Deze beginselen zijn echter geen vervanging voor officiële controles.


Businesses in the food sector (other than those involved in arable or livestock farming, hunting or fishing) should apply the principles of hazard analysis and critical control points (HACCP) brought in as part of the Codex Alimentarius. These principles, however, do not replace official checks.

Bedrijven in de levensmiddelensector (anders dan deze die betrokken zijn in de akkerbouw of in veeteelt, jacht of visserij) moeten de beginselen van risicoanalyse en kritische controlepunten (hazard analysis and critical control points — HACCP) als onderdeel van de Codex Alimentarius toepassen Deze beginselen zijn echter geen vervanging voor officiële controles.


2. Regulations (EC) No 852/2004, (EC) No 853/2004 and (EC) No 854/2004 allow a high degree of flexibility, particularly in applying the HACCP criteria.

2. In de Verordeningen (EG) nr. 852/2004, (EG) nr. 853/2004 en (EG) nr. 854/2004 wordt een grote mate van soepelheid toegestaan, vooral bij de toepassing van de HACCP-richtlijnen.


By way of derogation from the requirement set out in Chapter II(III)(1)(a) of Section IX of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004, the maximum plate count for raw cows' milk shall apply only where such milk is to be heat-treated and has not been so treated within the period of acceptance specified in the HACCP-based procedures put in place by food business operators.

In afwijking van de verplichting van sectie IX, hoofdstuk II, punt III. 1.a), van bijlage III van Verordening (EG) nr. 853/2004 is het maximale kiemgetal voor rauwe koemelk slechts van toepassing indien deze melk warmtebehandeld moet worden en niet zodanig behandeld is binnen de termijn voor aanvaarding die bepaald is in de door de exploitanten van levensmiddelenbedrijven ingevoerde, op HACCP gebaseerde procedures.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
While the requirement of establishing procedures based on the HACCP principles should not initially apply to primary production, the feasibility of its extension will be one element of the review that the Commission will carry out following implementation of this Regulation.

Ofschoon de vereiste om op de HACCP-beginselen gebaseerde procedures op te stellen in eerste instantie niet moet gelden voor de primaire productie, is de eventuele haalbaarheid van een uitbreiding van deze eis evenwel een onderdeel van de evaluatie die de Commissie na de toepassing van de verordening zal uitvoeren.


5. Audits of HACCP-based procedures shall verify that food business operators apply such procedures continuously and properly, having particular regard to ensuring that the procedures provide the guarantees specified in Section II of Annex II to Regulation (EC) No 853/2004.

5. Bij de audits van de op de HACCP gebaseerde procedures wordt nagegaan of de exploitanten van levensmiddelenbedrijven deze procedures voortdurend en naar behoren toepassen, waarbij er vooral voor gezorgd wordt dat de procedures de garanties bieden die gespecificeerd worden in sectie II van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 853/2004.


5. Audits of HACCP-based procedures shall verify that food business operators apply such procedures continuously and properly, having particular regard to ensuring that the procedures provide the guarantees specified in Section II of Annex II to Regulation (EC) No ./2004 .

5. Bij de audits van de op de HACCP gebaseerde procedures wordt nagegaan of de exploitanten van levensmiddelenbedrijven deze procedures voortdurend en naar behoren toepassen, waarbij er vooral voor gezorgd wordt dat de procedures de garanties bieden die gespecificeerd worden in sectie II van bijlage II bij Verordening (EG) nr/2004 .


Your rapporteur is also proposing a number of other amendments seeking, for example, to ensure that, in the medium term, the HACCP principles are applied in the area of primary production, that preference is given to the publication of Community guides, that indefinite approval is given, subject to constant monitoring, and that access to the list of registered and approved establishments is facilitated.

Voorts stelt uw rapporteur ook amendementen voor die bijvoorbeeld op de middellange termijn de toepassing van de HACCP-beginselen op het gebied van de primaire productie nastreven, voorrang geven aan de opstelling van communautaire gidsen, onbeperkte erkenning en bij gelijktijdig permanent toezicht mogelijk maken en de toegang tot het register van geregistreerde en erkende bedrijven vergemakkelijken.


Such audits are carried out to verify whether all HACCP principles are continuously and properly applied and whether the HACCP-based procedures

Doel: nagaan of alle HACCP-beginselen voortdurend en juist worden toegepast en of de op HACCP gebaseerde procedures:


However, having accepted the principles of HACCP, it is logical that any agreed reduction in veterinary attendance should apply to all plants, on the basis of risk, not size.

Als de beginselen van HACCP echter eenmaal aanvaard zijn, is het logisch een eventuele overeengekomen beperking van de aanwezigheid van dierenartsen, op basis van gevaar en niet van omvang, toe te passen op alle bedrijven.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Applying HACCP' ->

Date index: 2022-07-08
w