Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Canned cook-in sauce
Casing sauce
Cook-in-sauce
Cooked foodstuff
Deep-frozen dish
Diet cook
Food preparation
Health care cook
Investigate new cooking methods
Neutral sulfite cooking liquor
Neutral sulphite cooking liquor
Nursery cook
Packet cook-in sauce
Pre-cooked foodstuff
Prepared foodstuff
Research new cooking methods
Salad sauce
Sauce for salad
Sauce maker
Sauce production operator
Sauce production plant worker
Sauce production worker
Sauce sweetening
Search for new cooking methods
Special diet cook

Vertaling van "Canned cook-in sauce " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






sauce maker | sauce production plant worker | sauce production operator | sauce production worker

sausbereider


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

dieetkok | dieetkokkin


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

nieuwe kookmethoden onderzoeken






neutral sulfite cooking liquor | neutral sulphite cooking liquor

kookvloeistof voor het neutrale sulfietproces


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

klaargemaakt gerecht [ diepgevroren gerecht | maaltijd | toebereide levensmiddelen | toebereid gerecht | traiteur | voedseltoebereiding ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in category 14.1.4: Flavoured drinks, only non carbonated flavoured drinks containing fruit juices; 14.1.2: Fruit juices as defined by Directive 2001/112/EC and vegetable juices, only vegetable juices and in category 12.6: Sauces, only gravies and sweet sauces.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 14.1.4: Gearomatiseerde dranken, alleen niet-koolzuurhoudende gearomatiseerde dranken die vruchtensappen bevatten; 14.1.2: Vruchtensappen als omschreven in Richtlijn 2001/112/EG en groentesappen, alleen groentesappen; en 12.6: Sauzen, alleen jus en zoete sauzen.


Unilever NV’s and Unilever plc’s companies and businesses in the baking, cooking and spreads business (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, the Netherlands).

de ondernemingen Unilever NV en Unilever PLC en hun activiteiten op het gebied van bakken, koken en smeerproducten (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, Nederland).


Flavouring-oil emulsions used in categories 14.1.4: Flavoured drinks, only non carbonated flavoured drinks containing fruit juices; 14.1.2: Fruit juices as defined by Directive 2001/112/EC and vegetable juices, only vegetable juices and in category 12.6: Sauces, only gravies and sweet sauces.

Aromatische olie-emulsies gebruikt in de categorieën 14.1.4: Gearomatiseerde dranken, alleen niet-koolzuurhoudende gearomatiseerde dranken die vruchtensappen bevatten; 14.1.2: Vruchtensappen als omschreven in Richtlijn 2001/112/EG en groentesappen, alleen groentesappen, en 12.6: Sauzen, alleen jus en zoete sauzen.


When the live, fresh wild-caught crayfish are cooked, they are placed in plastic trays, then covered with a special sauce consisting mainly of salt and fennel, and then vacuum sealed in plastic bags which are packed in boxes.

Wanneer de levende, verse, in het wild gevangen rivierkreeften gekookt zijn, worden ze in plastic trays geplaatst, vervolgens met een speciale, hoofdzakelijk uit zout en venkel bestaande bouillon overgoten en ten slotte vacuümverpakt in plastic zakken die op hun beurt in dozen worden gestopt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The main contributors of 3-MCPD to dietary intake were soy sauce and soy-sauce based products.

De belangrijkste bronnen van 3-MCPD in de voeding waren sojasaus en producten op basis van sojasaus.


The main contributors of 3-MCPD to dietary intake were soy sauce and soy-sauce based products.

De belangrijkste bronnen van 3-MCPD in de voeding waren sojasaus en producten op basis van sojasaus.


4.6. Link: Together with the cultivation methods used, ripening, picking and storage conditions, the climate of the region gives the tuber a sweet taste, which stems from its exceptional sugar/starch content, and an ideal texture for absorbing the sauce of fatty meats (pork), the latter being a mainstay of cooking in the region.

4.6. Verband: Dankzij de weersomstandigheden in het gebied, de teelttechnieken, de rijpheid bij het oogsten en de wijze van opslag, heeft de Batata de Trás-os-Montes een enigszins zoete smaak, die het gevolg is van de uitzonderlijke verhouding suiker/zetmeel, alsmede een ideale textuur die perfect harmonieert met de smaken van gerechten op basis van met name varkensvlees, de basis van de gastronomie in het gebied.


sauces and preparations for sauces falling within CN codes 2103 10 00, 2103 20 00, 2103 90 10 and ex 2103 90 90 and products falling within CN code 2104 10.

Sausen en preparaten voor sausen van de GN-codes 2103 10 00, 2103 20 00, 2103 90 10 en ex 2103 90 90, alsmede de producten van GN-code 2104 10.


- salt, spices (pepper, pimento, ginger, etc.), culinary herbs (parsley, rosemary, thyme, etc.), sauces, condiments, seasonings (mustard, mayonnaise, ketchup, soy sauce, etc.), vinegar,

- Zout, specerijen (peper, Spaanse peper, gember enz.), keukenkruiden (peterselie, rozemarijn, tijm enz.), sausen, samengestelde kruiderijen en dergelijke producten (mosterd, mayonaise, ketchup, sojasaus enz.), azijn


(a) the maximum levels for 'Olives and olive-based preparations`, 'Emulsified sauces with a fat content of 60 % or more` and 'Emulsified sauces with a fat content less than 60 %` shall be replaced by the following:

a) worden de maximumconcentraties voor "Olijven en olijvenbereidingen", "Geëmulgeerde sausen met een vetgehalte van 60 % of meer" en "Geëmulgeerde sausen met een vetgehalte van minder dan 60 %" vervangen door:




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Canned cook-in sauce' ->

Date index: 2023-03-12
w