Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer chemicals for beverage clarification
Administer of chemicals for beverage clarification
Administering chemicals for beverage clarification
Ammonia
Ammonium
Aspects of chocolate that are chemical
Bromide
Chemical agent
Chemical aspects of chocolates
Chemical bath dip brazing
Chemical body
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chemical nomenclature
Chemical product
Chemical reaction regulating
Chemical reactions controlling
Chemical salt
Chemical substance
Chemicals
Chemicals legislation
Chemicals regulation
Chloride
Controlling chemical reaction
De-icing chemicals
De-icing salts
Hazardous substances legislation
Hydroxide
Iodide
Legislation on chemical products
Lithium hydroxide
Nitrate
Potassium chloride
REACH
Regulate chemical reaction
Regulation on chemical products
Salt bath brazing
Salt obtained chemically
Soda
Sodium carbonate
Sulphate
Utilise chemicals for beverage clarification

Vertaling van "Chemical salt " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
chemical salt [ ammonia | ammonium | bromide | chloride | hydroxide | iodide | lithium hydroxide | nitrate | potassium chloride | soda | sodium carbonate | sulphate ]

chemisch zout [ ammoniak | bleekwater | bromide | chloride | hydroxide | jodide | kaliumchloride | lithiumhydroxide | natriumcarbonaat | nitraat | sodiumcarbonaat | sulfaat ]


de-icing chemicals | de-icing salts

dooimiddel | smeltmiddel


chemical bath dip brazing | salt bath brazing

solderen in het zoutbad | zoutbadsolderen




chemical product [ chemical agent | chemical body | chemical nomenclature | chemicals | chemical substance ]

chemisch product [ chemische nomenclatuur | chemische stof | chemische substantie | chemisch produkt ]


chemicals legislation [ chemicals regulation | legislation on chemical products | REACH | Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals | regulation on chemical products | hazardous substances legislation(GEMET) ]

wetgeving inzake chemische producten [ REACH | Registratie en beoordeling van en autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen | verordening inzake chemische producten ]


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

chemische aspecten van chocolade


chemical reaction regulating | controlling chemical reaction | chemical reactions controlling | regulate chemical reaction

chemische reactie afstellen | chemische reactie regelen | chemische reactie reguleren


administer of chemicals for beverage clarification | utilise chemicals for beverage clarification | administer chemicals for beverage clarification | administering chemicals for beverage clarification

chemicaliën voor zuivering van dranken toevoegen


Roaster (chemical/related processes)

operator branderij chemische procesindustrie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Salt and pure sodium chloride, whether or not in aqueous solution or containing added anti-caking or free-flowing agents (excl. table salt, salt for chemical transformation “separation of Na from Cl”, denatured salt and salt for other industrial uses)

Zout en zuiver natirumchloride, ook indien opgelost in water of met toegevoegde zelfstandigheden om het klonteren tegen te gaan of om de strooibaarheid te bevorderen (met uitzondering van keuken- en tafelzout, zout bestemd om chemisch te worden verwerkt (het scheiden van natrium en chloor), gedenatureerd zout en zout bestemd voor ander industrieel gebruik)


Commission Regulation (EU) 2017/1000 of 13 June 2017 amending Annex XVII to Regulation (EC) No 1907/2006 of the European Parliament and of the Council concerning the Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals (REACH) as regards perfluorooctanoic acid (PFOA), its salts and PFOA-related substances (Text with EEA relevance. )

Verordening (EU) 2017/1000 van de Commissie van 13 juni 2017 tot wijziging van bijlage XVII bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake de registratie en beoordeling van en de autorisatie en beperkingen ten aanzien van chemische stoffen (REACH) wat betreft perfluoroctaanzuur (PFOA), zouten daarvan en aanverwante stoffen (Voor de EER relevante tekst. )


Perfluorooctanoic acid (‘PFOA’), its salts and PFOA-related substances have some specific properties such as high friction resistance, dielectricality, resistance to heat and chemical agents, and low surface energy.

Perfluoroctaanzuur („PFOA”), zouten daarvan en aanverwante stoffen hebben bepaalde specifieke kenmerken, zoals een hoge wrijvingsweerstand, diëlektrisch vermogen, warmtevastheid en bestandheid tegen chemische stoffen en een lage oppervlakte-energie.


Because they form chemical complexes with metals ions, diphosphates (E 450), triphosphates (E 451) and polyphosphates (E 452) have been proven to be most effective to protect the salted fish against oxidation.

Difosfaten (E 450), trifosfaten (E 451) en polyfosfaten (E 452) hebben bewezen de meest doeltreffende bescherming tegen oxidatie van gezouten vis te bieden, omdat zij chemische complexen met metaalionen vormen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The rule for prepared foods of heading 1904, which specifically excludes the use of cereals and their derivatives, does not prevent the use of mineral salts, chemicals and other additives which are not products from cereals.

De regel voor post 1904 sluit nadrukkelijk het gebruik uit van granen en graanderivaten. Minerale zouten, chemicaliën en andere additieven die niet van granen zijn vervaardigd mogen evenwel worden gebruikt.


A short term study is required to support efficacy for urea derivatives, amino acid salts and analogues not already authorised as feed additives, compounds of trace elements not already authorised as feed additives and for vitamins, pro-vitamins and chemically well-defined substances having similar effect not already authorised as feed additives.

Een kortetermijnonderzoek ter staving van de werkzaamheid is vereist voor ureumderivaten, zouten van aminozuren en analogen daarvan die nog niet als toevoegingsmiddel zijn toegelaten, verbindingen van sporenelementen die nog niet toevoegingsmiddel zijn toegelaten en vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking die nog niet als toevoegingsmiddel zijn toegelaten.


No studies are required for urea, and amino acids, their salts and analogues authorised by Directive 82/471/EEC and compounds of trace elements and vitamins, pro-vitamins and chemically well-defined substances having similar effect which do not have a potential to accumulate already authorised as feed additives under Directive 70/524/EEC.

Er is geen onderzoek vereist voor ureum, aminozuren en zouten en analogen daarvan die bij Richtlijn 82/471/EEG zijn toegelaten, verbindingen van sporenelementen, en vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking die geen accumulatiepotentieel hebben en reeds bij Richtlijn 70/524/EEG als toevoegingsmiddel zijn toegelaten.


Efficacy studies are not required for urea, amino acids, amino acid salts and analogues already authorised as feed additives, compounds of trace elements already authorised as feed additives and vitamins, pro-vitamins and chemically well-defined substances having similar effect already authorised as feed additives.

Onderzoek naar de werkzaamheid is niet vereist voor ureum, aminozuren en zouten en analogen daarvan die reeds als toevoegingsmiddel zijn toegelaten, verbindingen van sporenelementen die reeds als toevoegingsmiddel zijn toegelaten en vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking die reeds als toevoegingsmiddel zijn toegelaten.


specifications for physico-chemical characteristics of the product, such as pH, aw, salt content, concentration of preservatives and the type of packaging system, taking into account the storage and processing conditions, the possibilities for contamination and the foreseen shelf-life, and

specificaties betreffende de fysisch-chemische eigenschappen van het product, zoals pH, aw, zoutgehalte, concentratie conserveermiddelen en aard van het verpakkingssysteem, met inachtneming van de opslag- en verwerkingsomstandigheden, de mogelijkheden van besmetting en de houdbaarheidstermijn, en


—specifications for physico-chemical characteristics of the product, such as pH, aw, salt content, concentration of preservatives and the type of packaging system, taking into account the storage and processing conditions, the possibilities for contamination and the foreseen shelf-life, and

—specificaties betreffende de fysisch-chemische eigenschappen van het product, zoals pH, aw, zoutgehalte, concentratie conserveermiddelen en aard van het verpakkingssysteem, met inachtneming van de opslag- en verwerkingsomstandigheden, de mogelijkheden van besmetting en de houdbaarheidstermijn, en


w