Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Almond moth
Common fig
Dehydrated milk
Dried fig
Dried figs
Dried food
Dried foodstuff
Dried milk
Dried product
Dried-currant moth
Fig moth
Fig tree
Figs
Freeze-dried food
Freeze-dried foodstuff
Freeze-dried milk
Freeze-dried product
Handle drying equipment for vehicles
Milk powder
Operate drying equipment for vehicles
Powdered milk
Prune
Raisin
Tropical warehouse moth
Use drying equipment for vehicles
Using drying equipment for vehicles

Vertaling van "Dried fig " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




dried product [ dried fig | dried food | dried foodstuff | prune | raisin ]

droog product [ droog produkt | droog voedingsmiddel | gedroogde pruim | gedroogde vijg | gedroogd fruit | rozijn ]


almond moth | dried-currant moth | fig moth | tropical warehouse moth

tropische cacaomot




freeze-dried product [ freeze-dried food | freeze-dried foodstuff ]

gevriesdroogd product [ gevriesdroogd levensmiddel | gevriesdroogd produkt ]


handle drying equipment for vehicles | using drying equipment for vehicles | operate drying equipment for vehicles | use drying equipment for vehicles

drooginstallaties voor voertuigen gebruiken


An extremely rare multiple congenital malformation syndrome with the association of ablepharon, macrostomia, abnormal external ears, syndactyly of the hands and feet, skin findings (such as dry and coarse skin or redundant folds of skin), absent or s

ablefaron, macrostomiesyndroom




powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
As Codex Alimentarius Commission has not established a maximum level for aflatoxin total in figs other than figs "ready-to eat" it is appropriate to maintain the existing Union maximum level for aflatoxin total in these figs and to adapt only the level for aflatoxin B1 for these figs to take into account the more recent data on the ratio of the concentration between aflatoxin B1 and aflatoxin total in dried figs.

Aangezien de commissie van de Codex Alimentarius geen maximumgehalte voor aflatoxine totaal in andere vijgen dan eetklare vijgen heeft vastgesteld, moet het bestaande maximumgehalte van de Unie voor aflatoxine totaal in deze vijgen worden gehandhaafd en moet alleen het gehalte voor aflatoxine B1 voor deze vijgen worden aangepast om rekening te houden met de meer recente gegevens over de verhouding van de concentratie tussen aflatoxine B1 en aflatoxine totaal in gedroogde vijgen.


The outcome of the abovementioned JECFA assessment on the effect on exposure between different maximum levels in dried figs was confirmed by an updated exposure assessment performed by the Dietary and Chemical Monitoring (DCM) Unit in European Food Safety Authority (EFSA) which estimated for different exposure scenario's the increase of dietary aflatoxin exposure to be between 0,15 to 0,26 % for a maximum level of aflatoxin total in dried figs of 10 μg/kg compared to 4 μg/kg.

De uitkomst van de vorenbedoelde beoordeling door JECFA van het effect op de blootstelling tussen verschillende maximumgehalten in gedroogde vijgen is bevestigd door een bijgewerkte blootstellingsbeoordeling door de Dietary and Chemical Monitoring (DCM) Unit van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) die schatte dat voor verschillende blootstellingsscenario's de toename van de blootstelling aan aflatoxine door de voeding tussen 0,15 en 0,26 % bedroeg voor een maximumgehalte aan aflatoxine totaal in gedroogde vijgen van 10 μg/kg in vergelijking met 4 μg/kg.


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32012R1058 - EN - Commission Regulation (EU) No 1058/2012 of 12 November 2012 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 1058/2012 // of 12 November 2012 // amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32012R1058 - EN - Verordening (EU) nr. 1058/2012 van de Commissie van 12 november 2012 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan aflatoxinen in gedroogde vijgen Voor de EER relevante tekst // VERORDENING (EU) Nr. 1058/2012 VAN DE COMMISSIE // van 12 november 2012 // tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan aflatoxinen in gedroogde vijgen // (Voor de EER relevante tekst)


Commission Regulation (EU) No 1058/2012 of 12 November 2012 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 1058/2012 van de Commissie van 12 november 2012 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten aan aflatoxinen in gedroogde vijgen Voor de EER relevante tekst


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is necessary to amend the maximum level for aflatoxins in dried figs to take into account developments in Codex Alimentarius, new information on the extent to which the presence of aflatoxins can be prevented by applying good practices and new scientific information on the difference in health risk between different hypothetical maximum levels for aflatoxin B1 and aflatoxin total in different food commodities.

Het maximumgehalte aan aflatoxinen in gedroogde vijgen moet worden gewijzigd om rekening te houden met ontwikkelingen in de Codex Alimentarius, nieuwe informatie over de mate waarin de aanwezigheid van aflatoxinen kan worden voorkomen door de toepassing van goede praktijken en nieuwe wetenschappelijke informatie over het verschil in gezondheidsrisico tussen verschillende hypothetische maximumgehalten voor aflatoxine B1 en het totaalgehalte aan aflatoxinen in verschillende levensmiddelen.


a regulation amending the maximum levels for aflatoxins in dried figs in order to take account of recent developments in Codex Alimentarius (13082/12);

een verordening tot wijziging van de maximumgehalten aan aflatoxinen in gedroogde vijgen, om rekening te houden met recente ontwikkelingen in de Codex Alimentarius (13082/12);


As Codex Alimentarius Commission has not established a maximum level for aflatoxin total in figs other than figs "ready-to eat" it is appropriate to maintain the existing Union maximum level for aflatoxin total in these figs and to adapt only the level for aflatoxin B1 for these figs to take into account the more recent data on the ratio of the concentration between aflatoxin B1 and aflatoxin total in dried figs.

Aangezien de commissie van de Codex Alimentarius geen maximumgehalte voor aflatoxine totaal in andere vijgen dan eetklare vijgen heeft vastgesteld, moet het bestaande maximumgehalte van de Unie voor aflatoxine totaal in deze vijgen worden gehandhaafd en moet alleen het gehalte voor aflatoxine B1 voor deze vijgen worden aangepast om rekening te houden met de meer recente gegevens over de verhouding van de concentratie tussen aflatoxine B1 en aflatoxine totaal in gedroogde vijgen.


These systems, which are not in line with the rest of the reformed CAP, cover tomatoes, citrus fruit, pears, nectarines, peaches, dried figs, prunes and dried grapes.

Deze regelingen, die niet in overeenstemming zijn met de rest van het hervormde GLB, gelden voor tomaten, citrusvruchten, peren, nectarines, perziken, gedroogde vijgen, pruimen, krenten en rozijnen.


The buying-in price should therefore be set for the 2003/04 marketing year on the basis, for dried grapes, of the evolution in world prices and, for dried figs, of the minimum price laid down in Commission Regulation (EC) No 1459/2003 of 18 August 2003 fixing, for the marketing year 2003/2004, the minimum price to be paid to producers for unprocessed dried figs and the amount of production aid for dried figs(4).

De aankoopprijs voor het verkoopseizoen 2003/2004 moet dienovereenkomstig worden vastgesteld op basis van, voor krenten (basisproduct) en rozijnen (basisproduct), de ontwikkeling van de wereldmarktprijzen en, voor gedroogde vijgen (basisproduct), de minimumprijs die is vastgesteld bij Verordening (EG) nr. 1459/2003 van de Commissie van 18 augustus 2003 tot vaststelling, voor het verkoopseizoen 2003/2004, van de voor gedroogde vijgen (basisproduct) aan de telers te betalen minimumprijs en van het bedrag van de productiesteun voor gedroogde vijgen(4).


Directive 95/2/EC as it stands at present also provides that SO can be used in quantities of up to 2 000 mg/kg for dried grapes, apricots, peaches, plums and figs.

Richtlijn 95/2/EG voorziet in haar huidige redactie voor gedroogde druiven, abrikozen, perziken, pruimen en vijgen trouwens in een SO -gebruik van maximaal 2000 mg/kg.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Dried fig' ->

Date index: 2021-02-23
w