Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Achieve chilling processes to food products
Agri-food products
Agri-foodstuffs
Agri-foodstuffs chain
Agriproduct processing
Agro-industry
Carry out chilling processes to food products
Execute blending of food product
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Food products
Operate mixing of food product
Operate mixing of food products
Perform blending of food product
Processed food
Processed food product

Vertaling van "Execute chilling processes to food products " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

koelprocessen voor voedingsmiddelen uitvoeren


execute blending of food product | perform blending of food product | operate mixing of food product | operate mixing of food products

mengen van voedselproducten uitvoeren | voedselproducten mengen


processed food product [ Food products(ECLAS) | processed food(UNBIS) ]

samengesteld voedingsproduct [ samengesteld voedingsprodukt ]


agri-foodstuffs [ agri-foodstuffs chain | Agri-food products(ECLAS) | Agro-industry(STW) | agriproduct processing(UNBIS) ]

landbouw en voeding [ landbouw- en voedingsbedrijf ]


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

afval van de primaire productie bij landbouw, tuinbouw, jacht, visserij en aquacultuur en de voedingsbereiding en-verwerking
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
3. In order to ensure quality, traceability and compliance with this Regulation as regards organic production in general and the production of processed organic food in particular, and adaptation to technical developments, the Commission shall be empowered to adopt delegated acts in accordance with Article 36 providing for additional criteria for the authorisation or withdrawal of the authorisation of products and substances referred to in paragraph 1 for use in organic production in general and in the production of organic ...[+++]

3. Om kwaliteit, traceerbaarheid en naleving van deze verordening met betrekking tot de biologische productie in het algemeen en de productie van verwerkte biologische levensmiddelen in het bijzonder, alsmede aanpassing aan technische ontwikkelingen te waarborgen, wordt de Commissie ertoe gemachtigd overeenkomstig artikel 36 gedelegeerde handelingen vast te stellen met betrekking tot aanvullende criteria inzake de toelating, en de intrekking van de toelating, voor het gebruik van in lid 1 bedoelde producten en stoffen in de biologisch ...[+++]


(a) preparations of micro-organisms and food enzymes normally used in food processing; however food enzymes to be used as food additives have to be authorised for use in organic production pursuant to Article 19.

(a) preparaten op basis van micro-organismen en voedingsenzymen die gewoonlijk worden gebruikt bij de levensmiddelenverwerking; voedingsenzymen mogen echter alleen als levensmiddelenadditieven worden gebruikt indien zij krachtens artikel 19 voor gebruik in de biologische productie zijn toegelaten.


Widening the scope of measures by: extending eligible beneficiaries to include producer organisations; extending the range of products, particularly to processed agri-food products, such as, for example, bread, pasta or chocolate; allowing to specify the origin of products and their brands, within certain limits; Simplifying administrative procedures, with the assessment and selection of programmes henceforth taking place in one phase at the Commission, rather than in two phases as is currently the case (first Member State and then the European Commission) Facilitating management of multi-coun ...[+++]

uitbreiding van het toepassingsgebied van de maatregelen door: opname van de producentenorganisaties bij de in aanmerking komende begunstigden, uitbreiding van het productengamma, met name met verwerkte agrovoedingsproducten, zoals brood, deegwaren of chocolade, en door toe te staan dat de oorsprong en de handelsmerken van de producten binnen bepaalde limieten worden vermeld; vereenvoudiging van administratieve procedures, waarbij de beoordeling en de ...[+++]


In case smoke flavourings are permitted to be used in processed meat (food category 8.2) or in processed fish and fishery products (food category 9.2) and these foods are smoked in a smoking chamber by regenerating smoke by using these permitted smoke flavourings, the use shall be in accordance with good manufacturing practices.

Als het gebruik van rookaroma’s in verwerkt vlees (levensmiddelencategorie 8.2) of in verwerkte vis en visserijproducten (levensmiddelencategorie 9.2) is toegestaan en deze levensmiddelen in een rookkast gerookt worden door rook te regenereren met deze toegelaten rookaroma’s, moeten daarbij goede productiemethoden worden gevolgd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
extending the range of products eligible for inclusion under European quality systems, particularly to processed agri-food products, such as, for example, pasta;

de uitbreiding van de lijst subsidiabele producten, met name met verwerkte agrovoedingsmiddelen die in aanmerking komen voor Europese kwaliteitsregelingen, zoals bijvoorbeeld deegwaren;


Substances not consumed as food itself but used intentionally in the processing of foods, which only remain as residues in the final food and do not have a technological effect in the final product (processing aids), should not be covered by this Regulation.

Stoffen die op zichzelf niet als levensmiddel worden geconsumeerd, maar doelbewust bij de verwerking van levensmiddelen worden gebruikt, en die slechts als residu in het eindproduct achterblijven en geen technologisch effect op het eindproduct hebben (technische hulpstoffen), mogen niet onder deze verordening vallen.


‘good agricultural practice’ (GAP) means the nationally recommended, authorised or registered safe use of plant protection products under actual conditions at any stage of production, storage, transport, distribution and processing of food and feed.

goede landbouwpraktijken (GLP): de door een land aanbevolen, toegestane of geregistreerde veilige toepassingen van gewasbeschermingsmiddelen onder reële omstandigheden in elk stadium van de productie, de opslag, het vervoer, de distributie en de verwerking van levensmiddelen en diervoeders.


This is why the EU pays attention to the whole process of food production, from animal nutrition to veterinary drugs and slaughter and further product processing.

Daarom wordt in de EU aandacht besteed aan het gehele productieproces, dus ook aan diervoeding, het gebruik van diergeneesmiddelen, het slachten en de verdere verwerkingsfasen.


Chlorine is a very polluting substance used in conventional paper-bleaching processes. * Healthier food In recent years, in response to increasingly marked consumer preference for high-quality, healthier food, the agri-food industry has ploughed investment into research on new products.

* Gezondere levensmiddelen De toenemende voorkeur van de consument voor levensmiddelen van hoge kwaliteit, die zijn gezondheid beter beschermen, heeft er de agro- industrie de afgelopen jaren toe aangespoord te investeren in onderzoek naar nieuwe produkten.


Spare parts and essential goods ECU 6.6 MILLION (Equipment used in food processing, infant food, milk production) 4.

Reserveonderdelen en dringend nodig materiaal 6,6 MILJOEN ECU (Materiaal voor voedselverwerking, kindervoeding, melkproduktie) 4.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Execute chilling processes to food products' ->

Date index: 2022-06-16
w