Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alcoholic beverage
Beverage
Consumption duty on wines and other fermented beverages
Execute stacking fermentation of tobacco leaves
Fermentation methods of beverages
Fermentation processes of beverages
Fermentation systems of beverages
Fermented beverage
Identify containers for beverage fermentation
Lay out containers for beverage fermentation
Non-alcoholic beverage
Perform stacking fermentation of tobacco leaves
Perform the stacking fermentation of tobacco leaves
Prepare a container for beverage fermentation
Prepare containers for beverage fermentation
Refreshing drink
Refreshment
Spirituous beverage
The fermentation process of a beverage
Undertake stacking fermentation of tobacco leaves

Vertaling van "Fermented beverage " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
alcoholic beverage [ fermented beverage | spirituous beverage ]

alcoholhoudende drank [ alcoholische drank | gegiste drank | spiritualiën | sterke drank ]


consumption duty on wines and other fermented beverages

verbruiksbelasting op wijnen en andere gegiste dranken


tax on the opening of establishments for the sale of fermented beverages

openingsbelasting op slijterijen van gegiste dranken


excise duty on wines and other sparkling and non-sparkling fermented beverages

accijns op wijn en andere mousserende en niet-mousserende gegiste dranken


identify containers for beverage fermentation | lay out containers for beverage fermentation | prepare a container for beverage fermentation | prepare containers for beverage fermentation

containers voor het gisten van dranken gereedmaken | containers voor het gisten van dranken voorbereiden


fermentation methods of beverages | fermentation systems of beverages | fermentation processes of beverages | the fermentation process of a beverage

gistingsproces van dranken


execute stacking fermentation of tobacco leaves | perform the stacking fermentation of tobacco leaves | perform stacking fermentation of tobacco leaves | undertake stacking fermentation of tobacco leaves

tabaksbladeren gestapeld laten gisten






non-alcoholic beverage [ refreshing drink | refreshment ]

niet-alcoholhoudende drank [ frisdrank ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Manufacture of other non-distilled fermented beverages

Vervaardiging van andere niet-gedistilleerde gegiste dranken


Fermented grape must-based drinks are alcoholic beverages which due to their properties are comparable to other alcoholic beverages such as beer and malt beverages.

Gefermenteerde dranken op basis van druivenmost zijn alcoholhoudende dranken die door hun eigenschappen vergelijkbaar zijn met andere alcoholhoudende dranken zoals bier en moutdranken.


(c) beverages similar to those mentioned under points (a) and (b) of this paragraph, containing more than 1,2 % by volume of alcohol obtained from fermentation of fruits or vegetables;

(c) dranken die vergelijkbaar zijn met de in dit lid onder a) en b) vermelde dranken, met een alcoholvolumegehalte van meer dan 1,2% die worden geproduceerd door vergisting van vruchten of groente;


22.07 | Other fermented beverages (for example, cider, perry and mead) |

22.07 | Appeldrank, perendrank, honigdrank en andere gegiste dranken |


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Beers having an alcoholic strength exceeding 5,5 % vol.; beverages classified under subheading 22.07 B I of the Common Customs Tariff and made from grapes; ciders, perries, fruit wines and the like, obtained from fruits other than grapes, whether or not semi-sparkling or sparkling; beverages based on fermented honey

2. Biersoorten met een alcoholgehalte van meer dan 5,5% vol.; dranken die vallen onder post 22.07 B I van het gemeenschappelijk douanetarief en die vervaardigd zijn op basis van druiven; appel-, peren- en andere soortgelijke gegiste dranken die vervaardigd zijn van andere vruchten dan druiven, eventueel parelend of mousserend; dranken op basis van gegiste honig


2. Beers having an alcoholic strength exceeding 5,5 % vol.; beverages classified under subheading 22.07 B I of the Common Customs Tariff and made from grapes; ciders, perries, fruit wines and the like, obtained from fruits other than grapes, whether or not semi-sparkling or sparkling; beverages based on fermented honey

2. Biersoorten met een alcoholgehalte van meer dan 5,5% vol.; dranken die vallen onder post 22.07 B I van het gemeenschappelijk douanetarief en die vervaardigd zijn op basis van druiven; appel-, peren- en andere soortgelijke gegiste dranken die vervaardigd zijn van andere vruchten dan druiven, eventueel parelend of mousserend; dranken op basis van gegiste honig


Manufacture of other non-distilled fermented beverages

Vervaardiging van andere niet-gedistilleerde gegiste dranken


Manufacture of other non-distilled fermented beverages

Vervaardiging van andere niet-gedistilleerde gegiste dranken


– wine vinegar, – currant vinegar, – wine made from berries or fermented berry-based beverages a well as cider and perry, – salt, traditional sea salt and hand-harvested sea salt ("fleur de sel"), – spices, – herbal mixtures.

– wijnazijn, – azijn van Corinthische krenten, – bessenwijn of gefermenteerde dranken op basis van bessen, naast cider en perencider, – zout, traditioneel zeezout en zeezout geoogst aan de oppervlakte ("fleur de sel"), – specerijen, – mengsel van aromatische planten.


Other fermented beverages (for example, cider)

Andere gegiste dranken (bij voorbeeld appelwijn)




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Fermented beverage' ->

Date index: 2024-03-21
w