Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Filter residue from wine
Filter wine
Remove residue from wine
Removing residue from wine

Vertaling van "Filter residue from wine " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
filter residue from wine | removing residue from wine | filter wine | remove residue from wine

wijn filteren
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Red wine or white quality wine made exclusively from grapes from classical wine grape varieties typical of the region; the must used in production has a natural minimum alcoholic strength which is at least 1 % by volume higher than the natural minimum alcoholic strength prescribed for the wine-growing zone in which the grapes have been harvested; total alcoholic strength at least 11,5 % by volume; residual ...[+++]

Rode wijn of witte kwaliteitswijn die uitsluitend is gemaakt van klassieke wijndruivenrassen die typisch zijn voor de regio; de voor de productie gebruikte most heeft een natuurlijk alcoholgehalte dat minstens 1 % vol hoger is dan het natuurlijke alcoholgehalte dat minstens moet worden bereikt in de wijnbouwzone waar de druiven zijn geoogst; het totale alcoholgehalte moet minstens 11,5 % vol bedragen; het gehalte aan suikerresidu mag niet hoger zijn dan 15 gram per liter en niet hoger dan tweemaal het totaalgeh ...[+++]


After treatment, all residual enzyme activity must be eliminated by filtering the wine (pore size

Aan het einde van de behandeling moet alle residuele enzymwerking geëlimineerd worden door de wijn te filtreren (poriediameter: minder dan 1 μm).


White wine with geographical indication from the Rhine wine-growing zone and a residual sugar content in the ‘medium-sweet’ range; history of the term: Hock is traditionally the Anglo-American designation for Rhine wine, and can be traced back to the place name ‘Hochheim’ (on the Main, Rheingau wine-growing zone).

Witte wijn met geografische aanduiding van de Rijnstreek waarvan het gehalte aan suikerresidu als middelzoet kan worden aangemerkt; geschiedenis van de benaming: Hock is de traditionele Anglo-Amerikaanse benaming voor Rijnwijn en gaat terug op de plaatsnaam „Hochheim” (langs de Main, het wijnbouwgebied Rheingau).


After treatment, all residual enzyme activity must be eliminated by filtering the wine (pore size

Aan het einde van de behandeling moet alle residuele enzymwerking geëlimineerd worden door de wijn te filtreren (poriediameter: minder dan 1 μm).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
from 2025, a ban on landfill of all residual waste, except where this is unavoidable or hazardous (e.g. filter ash);

vanaf 2025, een verbod op het storten van alle restafval, tenzij dit onvermijdelijk is of gevaarlijk (bijv. filterkoek);


from 2025, a ban on landfill of all residual waste, except where this is unavoidable or hazardous (e.g. filter ash);

vanaf 2025, een verbod op het storten van alle restafval, tenzij dit onvermijdelijk is of gevaarlijk (bijv. filterkoek);


from 2025, a ban on landfill of all residual waste, except where this is unavoidable or hazardous (e.g. filter ash);

- vanaf 2025, een verbod op het storten van alle restafval, tenzij dit onvermijdelijk is of gevaarlijk (bijv. filterkoek);


from 2025, a ban on landfill of all residual waste, except where this is unavoidable or hazardous (e.g. filter ash);

vanaf 2025 verbod op storting van alle nog resterende afvalstoffen, behalve wanneer het ontstaan daarvan onvermijdelijk is of indien de stoffen gevaarlijk zijn (bijv. filteras);


After treatment, all residual enzyme activity must be eliminated by filtering the wine (pore size < 1 µm).

Aan het einde van de behandeling moet alle residuele enzymwerking geëlimineerd worden door de wijn te filtreren (poriediameter: minder dan 1 m).


20. Wine lees: the residue accumulating in vessels containing wine after fermentation, during storage or after authorised treatment and the residue obtained from filtering or centrifuging this product.

20. Wijnmoer: het bezinksel dat zich in recipiënten met wijn vormt na de gisting, bij de opslag of na toegestane behandeling, alsmede het residu dat wordt verkregen bij het filtreren of centrifugeren van dit product.




Anderen hebben gezocht naar : filter residue from wine     filter wine     remove residue from wine     removing residue from wine     Filter residue from wine     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Filter residue from wine' ->

Date index: 2022-10-06
w