Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bakers shop specialised seller
Bakery specialised seller
Bread and cakes salesperson
Cake press operator
Cake press setter
Dried cake
Feeding cake
Oil cake
Oil-cake
Oilcake
Oilseed cake
Oilseed meal
Olive
Olive cake
Olive husk
Olive oil
Olive oil cake
Olive oil margarine
Olive residue
Olive-cake
Olive-growing
Pastries salesperson
Plastic cake press operator
Plastic production process worker
Press-cake
Protein meal
Sponge cake made with cake mix

Vertaling van "Olive cake " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
olive husk | olive oil cake | olive-cake

afvallen van olijven | perskoeken | residu


dried cake | feeding cake | oil cake | oilcake | oil-cake | oilseed cake | oilseed meal | olive cake | press-cake | protein meal

koek | oliekoek | oliezaadkoek | perskoek


olive husk | olive-cake

afval van olijven | perskoeken | residu


cake press setter | plastic production process worker | cake press operator | plastic cake press operator

bediener matrijzenpers | operator kunststofproductie | operator matrijzenpers




Sponge cake made with cake mix

biscuit gemaakt met cakemix








bakers shop specialised seller | bread and cakes salesperson | bakery specialised seller | pastries salesperson

medewerkster bakkerij | verkoopmedewerker bakkerij | verkoopmedewerkster bakkerij | verkoopspecialist brood en banket
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
cake by-products (incl. oil seed and olive oil cake for energy)

nevenproducten in de vorm van perskoeken (zoals perskoeken van zaad- en olijfolie voor energie)


ex 2306 | Oil cake and other solid residues resulting from the extraction of olive oil, containing more than 3 % of olive oil | Manufacture in which all the olives used are wholly obtained | |

ex 2306 | Perskoeken en andere vaste afvallen, verkregen bij de winning van olijfolie, met een gehalte aan olijfolie van meer dan 3 % | Vervaardiging waarbij alle gebruikte olijven geheel en al verkregen zijn | |


2306 90 19 | OIL CAKE AND OTHER SOLID RESIDUES FROM THE EXTRACTION OF OLIVE OIL, WHETHER OR NOT GROUND OR IN THE FORM OF PELLETS, CONTAINING > 3 % OLIVE OIL |

2306 90 19 | PERSKOEKEN VAN OLIJVEN EN ANDERE BIJ DE WINNING VAN OLIJFOLIE VERKREGEN AFVALLEN, MET EEN GEHALTE AAN OLIJFOLIE VAN MEER DAN 3 GEWICHTSPERCENTEN OLIJFOLIE, OOK INDIEN FIJNGEMAAKT OF IN PELLETS |


Annex : List of geographical indications and designations of origin ANNEX : LIST OF PRODUCTS OF GEOGRAPHICAL INDICATIONS AND DESIGNATIONS OR ORIGIN (A) Products intended for human consumption listed in Annex II to the Treaty Fresh meat and offal PORTUGAL - Cabrito Transmontano (PDO) - Carne Barrosã (PDO) - Carne Maronesa (PDO) - Carne Mirandesa (PDO) Meat-based products ITALIA - Bresaola della Valtellina (PGI) - Culatello di Zibello (PDO) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (PDO) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (PDO) - Prosciutto di Carpegna (PDO) - Prosciutto Toscano (PDO) - Coppa Piacentina (PDO) - Pancetta Piacentina (PDO) - Salame Piacentino (PDO) Cheeses BELGIQUE - Fromage de Herve (PDO) FRANCE - Fourme d'Ambert or Fourme de Montbrison (PDO) ...[+++]

Bijlage : Lijst van de geografische aanduidingen en oorsprongsbenamingen BIJLAGE LIJST VAN DE GEOGRAFISCHE AANDUIDINGEN EN OORSPRONGSBENAMINGEN A. In bijlage II bij het Verdrag vermelde produkten voor menselijke consumptie Vers vlees en slachtafvallen PORTUGAL - Cabrito Transmontano (BOB) - Carne Barrosã (BOB) - Carne Maronesa (BOB) - Carne Mirandesa (BOB) Produkten op basis van vlees ITALIE - Bresaola della Valtellina (BGA) - Culatello di Zibello (BOB) - Valle d'Aosta Jambon de Bosses (BOB) - Valle d'Aosta Lard d'Arnad (BOB) - Prosciutto di Carpegna (BOB) - Prosciutto Toscano (BOB) - Coppa Piacentina (BOB) - Pancetta Piacentina (BOB) - Salame Piacentino (BOB) Kaas BELGIE - Hervekaas (BOB) FRANKRIJK - Fourme d'Ambert ou Fourme de Montbrison ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1. The oil content of oil cake and other residues resulting from the extraction of olive oil (CN codes 2306 90 11 and 2306 90 19) shall be determined using the method set out in Annex XV.

1. Het oliegehalte van afvallen van olijven en van de andere bij de winning van olijfolie verkregen afvallen (GN-codes 2306 90 11 en 2306 90 19) wordt bepaald overeenkomstig de in bijlage XV opgenomen methode.


I/51/66 CONSTRUCTION OF AN INSTALLATION FOR THE TREATMENT OF OLIVE OIL CAKE AND OF AN ESTABLISHMENT FOR THE PRODUCTION OF CATTLE FEED AT CASTEL GIUBILEO , COMMUNE OF ROME

I/51/66 Bouw van een fabrieksinstallatie voor de verwerking van olijfpulp en van een veevoederfabriek te Castel Giubileo , gemeente van de stad Rome




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Olive cake' ->

Date index: 2021-04-05
w