Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adjust fermentation processes
Adjusting fermentation processes
Bioprocess
Charmat process
Conserve production
Enzymatic engineering
Fermentation in closed tanks
Fermentation process
Fermentation process of tobacco leaves
Fermentation processes adjusting
Fermentation processing of tobacco leaves
Lab scale fermentation
Making of sugars
Process of lab scale fermentation
Processes of lab scale fermentation
Scaling up fermentation processes
The fermentation process of tobacco leaves
Tobacco processing

Vertaling van "Scaling up fermentation processes " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
fermentation processes adjusting | scaling up fermentation processes | adjust fermentation processes | adjusting fermentation processes

gistingsprocessen aanpassen | gistingsprocessen afstellen | fermentatieprocessen aanpassen | fermentatieprocessen afstellen


process of lab scale fermentation | processes of lab scale fermentation | lab scale fermentation | making of sugars

fermentatie op laboratoriumschaal


fermentation process of tobacco leaves | the fermentation process of tobacco leaves | fermentation process of tobacco leaves | fermentation processing of tobacco leaves

gistingsproces van tabaksbladeren




bioprocess [ enzymatic engineering | fermentation process ]

bioprocédé [ biosynthese | enzymatische genese | fermentatieproces ]


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

afval van de bereiding en verwerking van fruit, groente, granen, spijsolie, cacao en koffie, de productie van conserven en de verwerking van tabak


Charmat process | fermentation in closed tanks

Charmat-proces
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Fermentation: the fermentation process is induced by adding yeast of the Saccharomyces cerevisiae strain to the juice.

Gisting: het gistingsproces wordt op gang gebracht door Saccharomyces cerevisiae-gist toe te voegen aan het sap.


A description of fermentation processes (culture medium, fermentation condition and downstream processing of the fermentation products) shall be included.

Het gistingsproces (cultuurmedium, gistingsomstandigheden en verdere verwerking van de gistingsproducten) moet worden beschreven.


(h) The length of the production process, including ageing in the undertaking where the product was made, reckoned from the start of the fermentation process designed to produce carbon dioxide, must be

(h) de productieduur, met inbegrip van de lagering in het producerende bedrijf vanaf het begin van de gisting waardoor koolzuur moet worden ontwikkeld, moet:


"food enzyme" means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:

"voedingsenzym": een product dat is verkregen uit planten, dieren, micro-organismen of producten daarvan, of door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Fermented product subject to 14 to 30 day three-stage fermentation process followed by smoking.

Gefermenteerd product, onderworpen aan een fermentatieproces van 14 à 30 dagen in drie fasen, waarna het wordt gerookt.


Fermented product subject to 14-30 day three-stage fermentation process followed by smoking.

Gefermenteerd product, onderworpen aan een fermentatieproces van 14-30 dagen in drie fasen, waarna het wordt gerookt.


[9] Biogas includes all the fermentation processes of biomass: biogas with Co-fermentation, sewage and landfill gas

[8] Biogas heeft betrekking op alle fermentatieprocessen van biomassa: co-fermentatiegas, riool- en stortgas.


However, for fermented products, this value must be the one recorded before the fermentation process.

Voor gefermenteerde producten moet evenwel worden uitgegaan van de waarde die is gemeten vóór het fermentatieproces.


However, for fermented products, this value should be the one recorded before the fermentation process.

Voor gefermenteerde producten moet evenwel worden uitgegaan van de waarde die is gemeten vóór het fermentatieproces.


(f) the length of the production process, including ageing in the establishment of production, reckoned from the start of the fermentation process designed to make the cuvée sparkling, has not been less than 90 days and provided that the duration of fermentation designed to make the cuvée sparkling and the presence of the cuvée on the lees have lasted:

f) de duur van het bereidingsprocédé, met inbegrip van de rijping in de productieonderneming, te rekenen vanaf de gisting die de cuveé mousserend moet maken, niet minder dan 90 dagen is geweest, en op voorwaarde dat de duur van de gisting die de cuvée mousserend moet maken en de duur van de aanwezigheid van de cuveé op de wijnmoer:


w