Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assign precise food processing operations
Calibrate precise food processing operations
Carry out precise food processing operations
Complete detailed food processing operations
Manage time in a food processing operation
Manage time in food processing operations
Measure precise food processing operations
Oversee time in food processing operations
Perform a detailed food processing operation
Perform detailed food processing operations
Supervise time in food processing operations
Undertake detailed food processing operations

Vertaling van "Supervise time in food processing operations " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
manage time in a food processing operation | oversee time in food processing operations | manage time in food processing operations | supervise time in food processing operations

tijd beheren bij voedselverwerkende handelingen | tijd indelen bij voedselverwerkende handelingen


complete detailed food processing operations | perform a detailed food processing operation | perform detailed food processing operations | undertake detailed food processing operations

gedetailleerde voedselverwerkende handelingen uitvoeren


assign precise food processing operations | calibrate precise food processing operations | carry out precise food processing operations | measure precise food processing operations

voedselverwerkende handelingen nauwkeurig meten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It should be possible to entrust supervision of such data processing operations to specific bodies within the judicial system of the Member State, which should, in particular ensure compliance with the rules of this Regulation, enhance awareness among members of the judiciary of their obligations under this Regulation and handle complaints in relation to such data processing operations.

Het toezicht op die gegevensverwerkingen moet kunnen worden toevertrouwd aan specifieke instanties binnen de rechterlijke organisatie van de lidstaat, die met name de naleving van de regels van deze verordening moeten garanderen, leden van de rechterlijke macht van hun verplichtingen krachtens deze verordening sterker bewust moeten maken, en klachten met betrekking tot die gegevensverwerkingen moeten behandelen.


Until the stage at which a food is labelled in accordance with Directive 2000/13/EC or used for further processing, food business operators must ensure that in the case of frozen food of animal origin intended for human consumption, the following information is made available to the food business operator to whom the food is supplied and, upon request, to the competent authority:

Tot de fase waarin het levensmiddel overeenkomstig Richtlijn 2000/13/EG wordt geëtiketteerd of voor verdere verwerking wordt gebruikt, moeten de exploitanten van levensmiddelenbedrijven ervoor zorgen dat voor bevroren levensmiddelen van dierlijke oorsprong die voor menselijke consumptie zijn bestemd, aan de exploitant van het levensmiddelenbedrijf waaraan het levensmiddel wordt geleverd en op verzoek aan de bevoegde autoriteit de volgende informatie wordt verstrekt:


In particular supervision of the existing process hygiene criterion for Salmonella on carcases laid down in Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs and enforcement of action by the food business operator in case of non-compliance with specific Union legislation, should be integrated in pigmeat inspection.

Met name het bestaande proceshygiënecriterium voor salmonella op karkassen, dat is vastgesteld in Verordening (EG) nr. 2073/2005 van de Commissie van 15 november 2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen en het afdwingen van maatregelen bij de exploitant van het levensmiddelenbedrijf bij gevallen van niet-naleving van specifieke EU-wetgeving zouden in de keuring van varkensvlees moeten worden opgenomen.


Food business operators (processors, distributors and retailers) who have actual control of products and processes on the ground bear the primary responsibility to make sure that strict requirements of EU food legislation are met.

De exploitanten van levensmiddelenbedrijven (verwerkers, verdelers en detailhandelaars) hebben de feitelijke controle over producten en processen en zijn eerstverantwoordelijk voor de naleving van de strenge EU-levensmiddelenwetgeving.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Today's package of reform will cut this down to 5 pieces of legislation and will also reduce the red-tape on processes and procedures for farmers, breeders and food business operators (producers, processors and distributors) to make it easier for them to carry out their profession.

Het vandaag goedgekeurde pakket herleidt dit corpus tot vijf wetteksten en verlicht ook de administratieve rompslomp voor landbouwers, fokkers en exploitanten van levensmiddelenbedrijven (producenten, verwerkers en distributeurs) zodat ze hun beroep gemakkelijker kunnen uitoefenen.


However the audit revealed a number of weaknesses in the implementation of these systems (concerning both the supervision of food business operators, and their implementation of the hygiene requirements).

De controle bracht echter een aantal zwakke punten aan het licht in de toepassing van deze systemen (zowel qua toezicht op de exploitanten van levensmiddelenbedrijven als qua uitvoering van de hygiënevoorschriften door laatstgenoemden).


4. Food business operators importing food containing both products of plant origin and processed products of animal origin shall ensure that the processed products of animal origin contained in such food satisfy the requirements of paragraphs 1 to 3.

4. Exploitanten van levensmiddelenbedrijven die levensmiddelen invoeren welke zowel producten van plantaardige oorsprong als verwerkte producten van dierlijke oorsprong bevatten, zorgen ervoor dat de verwerkte producten van dierlijke oorsprong die in die levensmiddelen verwerkt zijn, voldoen aan de voorschriften van de leden 1 tot en met 3.


He noted that such controls by food business operators were already successfully applied in the poultry sector and suggested to extend to other sectors provided that safety requirements are met and that permanent supervision by an official veterinarian is ensured.

Hij merkte op dat dergelijke controles door exploitanten van levensmiddelenbedrijven reeds met succes worden toegepast in de pluimveesector en stelde voor om deze praktijk uit te breiden tot andere sectoren, mits wordt voldaan aan de veiligheidsvoorschriften en een en ander gebeurt onder permanent toezicht van een officiële dierenarts.


The aim of this proposal is to lay down specific rules for food business operators on the hygiene of food of animal origin (unprocessed and processed products of animal origin).

Het voorstel strekt ertoe voor exploitanten van levensmiddelenbedrijven specifieke hygiënevoorschriften vast te stellen op het gebied van levensmiddelen van dierlijke oorsprong (onverwerkte en verwerkte producten van dierlijke oorsprong).


1. If a food business operator considers or has reason to believe that a food which it has imported, produced, processed, manufactured or distributed is not in compliance with the food safety requirements, it shall immediately initiate procedures to withdraw the food in question from the market where the food has left the immediate control of that initial food business operator and inform the competent authorities thereof.

1. Indien een exploitant van een levensmiddelenbedrijf van mening is of redenen heeft om aan te nemen dat een levensmiddel dat hij ingevoerd, geproduceerd, verwerkt, vervaardigd of gedistribueerd heeft niet aan de voedselveiligheidsvoorschriften voldoet, leidt hij onmiddellijk de procedures in om het betrokken levensmiddel uit de handel te nemen wanneer dit de directe controle van de exploitant van een levensmiddelenbedrijf heeft verlaten, en de bevoegde autoriteiten daarvan in kennis te stellen.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Supervise time in food processing operations' ->

Date index: 2022-06-16
w