Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer treatments to fish
Assessing fish after treatment
Assessing treated fish
Caviar
Fish
Fish croquette
Fish egg
Fish fillet
Fish meal
Fish product
Fisheries
Fishing
Fishing activity
Fishing industry
Give medicine to fish
Insulin treated Type II diabetes mellitus
Monitor fish after treatment
Monitor treated fish
Period treated as a period of...
Period treated as such
Piscicultural species
Species of fish
Surimi
Treat fish
Treat patients with snoring problems
Treat persons with snoring problems
Treat snoring issue
Treat snoring problems
Treatment administering to fish

Vertaling van "Treat fish " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
assessing fish after treatment | monitor fish after treatment | assessing treated fish | monitor treated fish

behandelde vissen controleren


give medicine to fish | treat fish | administer treatments to fish | treatment administering to fish

behandelingen toedienen aan vissen


treat patients with snoring problems | treat persons with snoring problems | treat snoring issue | treat snoring problems

snurkproblemen behandelen


Death or serious disability (kernicterus) associated with failure to identify and treat hyperbilirubinemia in neonates

dood of ernstige invaliditeit (kernicterus) geassocieerd met falen van identificeren en behandelen van hyperbilirubinemia bij pasgeborenen


fish [ piscicultural species | species of fish ]

vis [ vissoort ]


fishing industry [ fishing | fishing activity | fisheries(UNBIS) ]

visserijindustrie [ visserij | visserijactiviteit ]


fish product [ caviar | fish croquette | fish egg | fish fillet | fish meal | surimi ]

product op basis van vis [ kaviaar | produkt op basis van vis | surimi | vis-ei | visfilet | viskroketten | vismeel ]


period treated as a period of... | period treated as such

gelijkgesteld tijdvak


Care given to improve the quality of life of patients who have a serious or life-threatening disease. The goal of symptom management is to prevent or treat as early as possible the symptoms of a disease, side effects caused by treatment of a disease,

symptoommanagement


Insulin treated Type II diabetes mellitus

diabetes mellitus type 2 met insulinetherapie
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
A sentence ‘No other aluminium lakes may be used’ should be included in all footnotes referring to specific food additives in the categories: 01.7.3: ‘Edible cheese rind’, 01.7.5: ‘Processed cheese’, 04.2.5.2: ‘Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée as defined by Directive 2001/113/EC’, 08.2: ‘Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004’, 08.3.1: ‘Non-heat-treated meat products’, 08.3.2 ‘Heat-treated meat products’, 08.3.3 ‘Casings and coatings and decorations for meat’ and 09.3: ‘Fish roe’.

De zin „Andere aluminiumlakken mogen niet worden gebruikt” moet worden opgenomen in alle voetnoten die verwijzen naar bepaalde levensmiddelenadditieven in de categorieën: 01.7.3 „Eetbare kaaskorsten”, 01.7.5 „Smeltkaas”, 04.2.5.2 „Jam of confituur, gelei en marmelade alsmede kastanjepasta, als omschreven in Richtlijn 2001/113/EG”, 08.2 „Vleesbereidingen als omschreven in Verordening (EG) nr. 853/2004”, 08.3.1 „Niet-warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.2 „Warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.3 „Darmen, afdeklagen en versieringen voor vlees” en 09.3 „Viskuit”.


In the meantime, the best and surest way to ensure that we treat fish as a supply that is always going to be there is to recognise the ownership rights of the people who have the water under maritime law.

In de tussentijd is de beste en veiligste manier om te waarborgen dat we visserij behandelen als een bron die er altijd zal zijn, de eigendomsrechten te erkennen van de mensen aan wie het water onder het zeerecht toebehoort.


This assumption covered also non-heat-treated and heat-treated processed meat and processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans with a fat content not higher than 10 %.

Die veronderstelling gold eveneens voor niet-warmtebehandeld en warmtebehandeld verwerkt vlees en verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, met een vetgehalte van niet meer dan 10 %.


An application for the authorisation of use of extracts of rosemary (E 392) as an antioxidant in meat preparations, low fat non-heat-treated and heat-treated processed meat and low fat processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans was submitted on 3 February 2012 and has been made available to the Member States.

Op 3 februari 2012 is een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van extracten van rozemarijn (E 392) als antioxidant in vleesbereidingen, niet-warmtebehandeld of warmtebehandeld verwerkt vlees met een laag vetgehalte en verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, met een laag vetgehalte. Deze aanvraag is ter beschikking gesteld van de lidstaten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In view of the aforesaid Authority’s opinion of 2008, setting the maximum level of use of extracts of rosemary (E 392) at 15 mg/kg for non-heat-treated and heat-treated processed meat and processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans with a fat content not higher than 10 % constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, therefore, it is not necessary to seek the opinion of the Authority.

In het licht van het voormelde advies van de EFSA van 2008 betreft het vaststellen van een maximale gebruikshoeveelheid van extracten van rozemarijn (E 392) op 15 mg/kg voor niet-warmtebehandeld en warmtebehandeld vers vlees en verwerkte vis en visserijproducten, inclusief schaal- en weekdieren, met een gehalte aan vetstoffen van niet meer dan 10 % een bijwerking van die lijst die geen gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de mens en hoeft het advies van de EFSA bijgevolg niet te worden ingewonnen.


When limits to fishing activity are set, coastal and artisanal fishing, whose purpose is to supply the public with fresh fish for consumption, should not be treated in the same way as industrial fishing, which is geared to industrial processing and export.

Wanneer maatregelen worden genomen om de visserijactiviteit aan banden te leggen, mogen de kustvisserij en de ambachtelijke visserij, die ten doel hebben de bevolking van verse vis te voorzien voor consumptie, niet op dezelfde wijze worden behandeld als de industriële visserij, die gericht is op verwerking en uitvoer van vis.


IUU fishing within maritime waters of the overseas territories and countries referred to in Annex II of the Treaty shall be treated as taking place within maritime waters of third countries.

IOO-visserij in de maritieme wateren van de in bijlage II bij het Verdrag vermelde landen en gebieden overzee dienen te worden behandeld als IOO-visserij in de maritieme wateren van derde landen.


On these and other grounds I fully support this report. I must particularly stress paragraph 16 of the motion for a resolution, which calls on the Commission to recognise once and for all the specific nature of inshore and traditional fishing in the common fisheries policy, since it has been poorly treated so far.

Om deze en andere redenen schaar ik mij volledig achter het huidige verslag, en ik wijs met name op paragraaf 16 van de ontwerp-resolutie, waarin de Commissie wordt opgeroepen om eindelijk het specifieke karakter van kust- en traditionele visserij in het gemeenschappelijk visserijbeleid te erkennen.


The current provisions should be amended in such a way that the maximum levels permitted, as mentioned by EFSA, in non-heat-treated or heat-treated meat products, in cheese and in fish are set as added amounts. However, for certain traditionally-manufactured meat products exceptionally maximum residual levels should be set, on the condition that the products are adequately specified and identified.

De huidige bepalingen worden zodanig gewijzigd dat de door de EFSA genoemde toegestane maximumconcentraties in vleesproducten die al dan niet een hittebehandeling hebben ondergaan, in kaas en in vis als toegevoegde hoeveelheden moeten worden vastgesteld. Voor sommige traditioneel vervaardigde vleesproducten moeten echter bij wijze van uitzondering maximale restgehalten worden vastgesteld, mits die producten naar behoren worden gespecificeerd en kenbaar gemaakt.


Artisanal fishing is the most important subsector in the Senegalese economy. Promoting the sustainable development of Senegalese fisheries means above all ensuring that the needs of artisanal fishing, particularly in terms of resources and fishing zones, are taken into account and treated as a priority.

De kleinschalige visserij is de belangrijkste subsector van de Senegalese economie; duurzame ontwikkeling van de Senegalese visserij betekent in de eerste plaats dat erop gelet moet worden dat de behoeften van de kleinschalige visserij, vooral op het vlak van bestanden en visserijzones, als prioriteiten in aanmerking worden genomen.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Treat fish' ->

Date index: 2021-10-31
w