Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ordinary virgin olive oil
Semi-fine olive oil
Semi-fine virgin olive oil
Virgin olive oil ordinary

Vertaling van "Virgin olive oil ordinary " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil | virgin olive oil ordinary

courante olijfolie van eerste persing | halffijne olijfolie van eerste persing


ordinary virgin olive oil | semi-fine virgin olive oil

courante olijfolie verkregen bij eerste persing | halffijne olijfolie verkregen bij eerste persing


ordinary virgin olive oil | semi-fine olive oil

courante olijfolie verkregen bij de eerste persing | olijfolie, halffijn
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
D. whereas extra virgin olive oil producers are increasingly facing competition from multinationals which have bought up long-established, well-known Italian brands and are selling oil from other EU and non-EU countries on the back of their 'Italian' image at prices well below the break-even point for Italian producers;

D. overwegende dat de producenten van olijfolie van eerste persing zich eveneens moeten weren tegen de concurrentie van multinationals, die bekende traditionele Italiaanse merken opkopen om de olie vervolgens te kunnen verkopen met een Italiaanse etiket, hoewel de olie soms is geproduceerd met olijven uit andere landen binnen en buiten de EU, tegen prijzen die ver onder de lonende minimumprijs voor Italiaanse landbouwers liggen;


2. Calls on the Commission to introduce measures to protect extra virgin olive oil producers against unfair competition.

2. verzoekt de Commissie om maatregelen te nemen ter bescherming van de producenten van olijfolie van eerste persing tegen oneerlijke mededinging.


If a characteristic is marked with an asterisk (*), referring to the quality of the oil, this means the following: - for lampante olive oil, it is possible for both the relevant limits to be different from the stated values at the same time, - for virgin olive oils, if at least one of these limits is different from the stated values, the category of the oil will be changed, although they will still be classified in one of the categories of virgin olive oil.

Bij de kenmerken met een asterisk (*) die betrekking hebben op de kwaliteit van de olie, geldt: - voor olijfolie voor verlichting kunnen beide relevante grenswaarden tegelijkertijd verschillen van de vermelde waarden, - voor olijfolie van de eerste persing wordt, wanneer minstens een van deze grenswaarden afwijkt van de vermelde waarden, de categorie van de olijfolie gewijzigd, maar wordt de olie wel ingedeeld in een van de categorieën olijfolie van de eerste persing.


In category 02.1: ‘Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat)’, certain additives should not be used in virgin oils and olive oil.

In categorie 02.1 „Vrijwel watervrije oliën en vetten (met uitzondering van watervrij melkvet)” mogen bepaalde additieven niet in oliën van eerste persing en olijfolie worden gebruikt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The International Olive Oil Council’s work to find new organoleptic evaluation methods that expand the range of positive attributes of virgin olive oils has now been concluded for extra virgin olive oils enjoying protected designation of origin status.

De Internationale Olijfolieraad heeft zijn onderzoek naar nieuwe methoden voor de organoleptische beoordeling, dat moet uitmonden in een uitbreiding van het aantal positieve vermeldingen voor de beschrijving van olijfolie van eerste persing, beëindigd voor de extra olijfolie van eerste persing met beschermde oorsprongsbenaming.


(iii) ordinary virgin olive oil : virgin olive oil which has a free acidity, expressed as oleic acid, of not more than 3,3 grams per 100 grams and the other characteristics of which correspond to those laid down for this category [1];

iii) courante olijfolie van eerste persing : olijfolie van eerste persing met een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 3,3 g per 100 g en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld [1];


A. virgin olive oils (a) virgin olive oils fit for consumption as they are (i) extra virgin olive oil : virgin olive oil which has a free acidity, expressed as oleic acid, of not more than 0,8 grams per 100 grams and the other characteristics of which correspond to those laid down for this category;

A. olijfolie van eerste persing a) olijfolie van eerste persing, als zodanig voor consumptie geschikt i) extra olijfolie van eerste persing : olijfolie van eerste persing met een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van ten hoogste 0,8 g per 100 g en waarvan de andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld;


(b) virgin olive oil not fit for consumption as it is lampante virgin olive oil : virgin olive oil which has a free acidity, expressed as oleic acid, of more than 3,3 grams per 100 grams and/or the organoleptic characteristics and other characteristics of which correspond to those laid down for this category.

b) olijfolie van eerste persing, niet als zodanig voor consumptie geschikt olijfolie van eerste persing voor verlichting : olijfolie van eerste persing met een gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt in oliezuur, van meer dan 3,3 g per 100 g en/of waarvan de organoleptische en andere kenmerken overeenkomen met die welke voor deze categorie zijn vastgesteld.


The origin of virgin and extra virgin olive oils shall be indicated on the label.

Op het etiket dient verplicht de herkomst van olijfolie verkregen bij de eerste persing (vergine en extravergine) vermeld te worden.


The origin of virgin and extra virgin olive oils shall be indicated on the label.

Op het etiket dient verplicht de herkomst van olijfolie verkregen bij de eerste persing (vergine en extravergine) vermeld te worden.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Virgin olive oil ordinary' ->

Date index: 2022-08-18
w