Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Allergy to apple juice
Analyse apple juice for cider production
Analysing apple juice for cider production
Apple juice
Apple leaf sucker
Apple psyllid
Apple sucker
Apple variety
Categories of apples
Core apples
Coring an apple
Cut up an apple
Cut up apples
Fruit juice
Fruit juice concentrate
Search apple juice for cider production
Selections of apples
Test apple juice for cider production
Variety of apples
Wild balsam apple

Vertaling van "apple juice " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE






analysing apple juice for cider production | search apple juice for cider production | analyse apple juice for cider production | test apple juice for cider production

appelsap voor ciderproductie analyseren




coring an apple | cut up an apple | core apples | cut up apples

appels van klokhuizen ontdoen


apple variety | categories of apples | selections of apples | variety of apples

appelsoorten


apple leaf sucker | apple psyllid | apple sucker

appelbladvlo


fruit juice [ fruit juice concentrate ]

vruchtensap [ geconcentreerd vruchtensap | vruchtesap ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The principal name of the product must correspond to the dominating fruit in order to avoid, for example, a juice containing 80% of apple juice, 10% of blueberry juice and 10% of raspberry juice being called "Blueberry and Raspberry juice".

De hoofdnaam van het product moet overeenstemmen met de meest gebruikte vruchtsoort om bijvoorbeeld te vermijden dat een sap dat voor 80% uit appelsap, voor 10% uit bosbessensap en voor 10% uit frambozensap bestaat wordt aangeduid als "bosbessen- en frambozensap".


In practice, Chinese apple juice enters the US duty-free (the US Most Favoured Nation (MFN) duty) whereas the European Union (EU) applies a duty of 25.5% (under the Generalised System of Preferences) to the main category of Chinese apple juice in the EU (concentrated apple juice).

In de praktijk komt Chinees appelsap vrij van rechten de Verenigde Staten binnen (de heffing is die voor de meest begunstigde naties van de Verenigde Staten), terwijl de Europese Unie een heffing van 25,5 procent toepast (in het kader van het systeem van algemene preferenties) op de in de EU belangrijkste categorie Chinees appelsap (geconcentreerd appelsap).


In practice, Chinese apple juice enters the US duty-free (the US Most Favoured Nation (MFN) duty) whereas the European Union (EU) applies a duty of 25.5% (under the Generalised System of Preferences) to the main category of Chinese apple juice in the EU (concentrated apple juice).

In de praktijk komt Chinees appelsap vrij van rechten de Verenigde Staten binnen (de heffing is die voor de meest begunstigde naties van de Verenigde Staten), terwijl de Europese Unie een heffing van 25,5 procent toepast (in het kader van het systeem van algemene preferenties) op de in de EU belangrijkste categorie Chinees appelsap (geconcentreerd appelsap).


Does the Commission consider it acceptable for European processors to enhance low-acid concentrated apple juice imported into the EU (e.g. from China) artificially (using lemon juice), rather than using Polish, Hungarian, Austrian, Italian, Romanian, Spanish and Portuguese apples with a high natural acidity, in accordance with Council Directive 2001/112/EC , as was formerly the case?

Acht de Commissie het aanvaardbaar dat Europese verwerkers geconcentreerd appelsap met een laag zuurgehalte dat naar de EU is ingevoerd (bv. vanuit China) kunstmatig (met citroensap) zuurder maken, in plaats van gebruik te maken van Poolse, Hongaarse, Oostenrijkse, Italiaanse, Roemeense Spaanse of Portugese appels met een van nature hoog zuurgehalte, overeenkomstig Richtlijn 2001/112/EG van de Raad, zoals eerder het geval was?


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Does the Commission consider it acceptable for European processors to enhance low-acid concentrated apple juice imported into the EU (e.g. from China) artificially (using lemon juice), rather than using Polish, Hungarian, Austrian, Italian, Romanian, Spanish and Portuguese apples with a high natural acidity, in accordance with Council Directive 2001/112/EC, as was formerly the case?

Acht de Commissie het aanvaardbaar dat Europese verwerkers geconcentreerd appelsap met een laag zuurgehalte dat naar de EU is ingevoerd (bv. vanuit China) kunstmatig (met citroensap) zuurder maken, in plaats van gebruik te maken van Poolse, Hongaarse, Oostenrijkse, Italiaanse, Roemeense Spaanse of Portugese appels met een van nature hoog zuurgehalte, overeenkomstig Richtlijn 2001/112/EG van de Raad, zoals eerder het geval was?


These maximum levels should be reviewed and, if necessary, reduced taking into account the progress in scientific and technological knowledge and the implementation of Commission Recommendation 2003/598/EC of 11 August 2003 on the prevention and reduction of patulin contamination in apple juice and apple juice ingredients in other beverages .

Deze maximumgehalten moeten worden aangepast en indien nodig verlaagd, rekening houdend met de vooruitgang van de wetenschappelijke en technologische kennis en de tenuitvoerlegging van Aanbeveling 2003/598/EG van de Commissie van 11 augustus 2003 betreffende de preventie en vermindering van patulineverontreiniging in appelsap en appelsapingrediënten in andere dranken .


These maximum levels should be reviewed and, if necessary, reduced taking into account the progress in scientific and technological knowledge and the implementation of Commission Recommendation 2003/598/EC of 11 August 2003 on the prevention and reduction of patulin contamination in apple juice and apple juice ingredients in other beverages

Deze maximumgehalten moeten worden aangepast en indien nodig verlaagd, rekening houdend met de vooruitgang van de wetenschappelijke en technologische kennis en de tenuitvoerlegging van Aanbeveling 2003/598/EG van de Commissie van 11 augustus 2003 betreffende de preventie en vermindering van patulineverontreiniging in appelsap en appelsapingrediënten in andere dranken


These maximum levels should be reviewed and, if necessary, reduced taking into account the progress in scientific and technological knowledge and the implementation of Commission Recommendation 2003/598/EC of 11 August 2003 on the prevention and reduction of patulin contamination in apple juice and apple juice ingredients in other beverages .

Deze maximumgehalten moeten worden aangepast en indien nodig verlaagd, rekening houdend met de vooruitgang van de wetenschappelijke en technologische kennis en de tenuitvoerlegging van Aanbeveling 2003/598/EG van de Commissie van 11 augustus 2003 betreffende de preventie en vermindering van patulineverontreiniging in appelsap en appelsapingrediënten in andere dranken .


Spirit drinks , cider and other fermented drinks derived from apples or containing apple juice

Gedistilleerde dranken , cider en andere gegiste dranken op basis van appelen of die appelsap bevatten


Spirit drinks , cider and other fermented drinks derived from apples or containing apple juice

Gedistilleerde dranken , cider en andere gegiste dranken op basis van appelen of die appelsap bevatten




Anderen hebben gezocht naar : allergy to apple juice     apple juice     wild balsam apple     apple leaf sucker     apple psyllid     apple sucker     apple variety     categories of apples     core apples     coring an apple     cut up an apple     cut up apples     fruit juice     fruit juice concentrate     selections of apples     variety of apples     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'apple juice' ->

Date index: 2024-03-03
w