Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alkaloid
Apply the study of beer styles from around the world
Barrel beer
Bitter apple
Bitter beer
Bitter bolete
Bitter cucumber
Bitter gourd
Bitter orange oil
Bitter plant poison
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Cask beer
Colocynth
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Lager beer
Low fermentation beer
Offer beer in a bottle or on draught
Serve a beer
Serve beers
Serving beer
Specify the flavour of different beers

Vertaling van "bitter beer " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

smaak van verschillende bieren beschrijven


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

uitgebreide studie van wereldwijde biersoorten uitvoeren


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

bier van lage gisting | ondergegist bier | ondergistingsbier


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bier op fust | tapbier


offer beer in a bottle or on draught | serve a beer | serve beers | serving beer

bier schenken | bier tappen | bier aanbieden | bier serveren


bitter apple | bitter cucumber | bitter gourd | colocynth

bitterappel | kolokwint | kolokwintappel | kwintappel






alkaloid | bitter plant poison

alkaloïde | giftige verbinding van plantaardige stoffen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
These subheadings include a liquid described as a “malt beer base” with an alcoholic strength by volume of 14 % and obtained from brewed beer which has been clarified and then subjected to ultrafiltration, by which the concentration of ingredients such as bitter substances and proteins has been reduced (see judgment of the Court of Justice of the European Union in Case C-196/10)’.

Tot deze onderverdelingen behoort een vloeistof, aangeduid met de naam „malt beer base”, met een alcoholvolumegehalte van 14 %, die is verkregen uit gebrouwen bier, dat is gezuiverd en daarna aan ultrafiltratie wordt onderworpen, waardoor de concentratie van ingrediënten zoals bittere stoffen en eiwitten wordt verlaagd (zie het arrest van het Hof van Justitie van de Europese Unie in zaak C-196/10)”.


gravity 10 %, medium-fermented beer with a golden colour and medium bitterness and sharpness,

stamwortgehalte 10 %; goudkleurig, mild bitter, matig scherp bier dat een beperkte vergisting heeft ondergaan;


Although the world beer production is rising (by about 1.9% per year) world alpha acid needs are falling (-0.66%) as a result of technological progress and the shift in consumer tastes to less bitter beers.

Hoewel de wereldproductie van bier stijgt (met ongeveer 1,9% per jaar), daalt de wereldvraag naar alfazuur (-0,66%) als gevolg van de technologische vooruitgang en van een toenemende voorkeur van de consument voor minder bitter bier.


Consumer taste is moving to decreasingly bitter beers requiring ever less hops.

De smaak van de consument evolueert in de richting van steeds minder bittere bieren, waarvoor dus ook steeds minder hop nodig is.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Producers are growing varieties with an ever higher alpha-acid content (the bitter constituent of hops that gives beer its bitter taste) and increasingly higher yields, which implies that smaller areas are needed to produce the same quantity.

De producenten gebruiken rassen die steeds rijker aan alfazuur (het bittere bestanddeel van hop dat bier zijn bittere smaak geeft) zijn en een almaar hogere opbrengst opleveren, wat betekent dat voor een gelijke productie steeds minder grond nodig is.


Hops are used principally for beer production and secondarily for production of soaps, shampoos and herbal teas of the calming type and to fill pillows. In discussing hop use in beer the most important terms are alpha acid (a bitter component of lupulin) and hopping rate (amount of alpha used per hectolitre of beer).

Hop wordt voornamelijk gebruikt voor de bereiding van bier, maar ook wel voor de productie van cosmeticaproducten (zeep en shampoo), therapeutische producten (kalmerende thee) en huishoudelijke producten (kussenvulling). Bij het gebruik van hop voor de bierbrouwerij is vooral de hoeveelheid alfazuur (het bittere bestanddeel van lupuline) van belang; in dat verband spreekt men van hopdosering (het aantal grammen alfazuur dat nodig is per hectoliter bier).


Although hops are important for conferring bitterness and flavour and for preservation of the beer, very small quantities are required: between 40 and 200 grams of hops per hectolitre of beer, depending on the alpha content of the hops (up to 14% for super alpha varieties) and the hopping rate chosen.

Hoewel hop een belangrijk bestanddeel van bier is, dat de bitterheid en de smaak ervan bepaalt, en waardoor bier bewaard kan worden, zijn er maar zeer kleine hoeveelheden van nodig, namelijk tussen 40 en 200 gram hop per hectoliter bier; alles hangt natuurlijk af van het alfazuurgehalte van de hop (tot 14 % wat de super-alfarassen betreft) en van de hopdosering.




Anderen hebben gezocht naar : bitter beer     bitter bolete     bitter orange oil     alkaloid     barrel beer     bitter apple     bitter cucumber     bitter gourd     bitter plant poison     bottom fermentation beer     bottom fermented beer     cask beer     colocynth     draft beer     draught beer     lager beer     low fermentation beer     serve a beer     serve beers     serving beer     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'bitter beer' ->

Date index: 2023-09-05
w