Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Association of the Ice Cream Industries of the EEC
Association of the Ice Cream Industries of the EU
Butter icing
Carry out de-icing activities
Carry out de-icing activity
Chocolate cake with butter icing
Conduct de-icing activities
Dairy ice cream
Euroglaces
European Ice Cream Association
Fat reduced butter
Fruit ice cream
Half fat butter
Ice cream manufacturing ingredients
Ingredients for ice cream manufacturing
Low fat butter
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Remove ice
Sponge cake with butter icing
The manufacturing process of ice cream
Three quarter butter
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter

Vertaling van "butter icing " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




Chocolate cake with butter icing

chocoladetaart met boterglazuur


fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

3/4-boter | boter met laag vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte | halfvolle boter


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

3/4 boter | boter met een verlaagd vetgehalte | boter met verlaagd vetgehalte


ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

ingrediënten voor de productie van ijs


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

productieproces van ijs


conduct de-icing activities | remove ice | carry out de-icing activities | carry out de-icing activity

werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot ijsvrij maken


Association of the Ice Cream Industries of the EEC | Association of the Ice Cream Industries of the EU | European Ice Cream Association | Euroglaces [Abbr.]

Vereniging van consumptieijsfabrikanten in de EU | EUROGLACES [Abbr.]


dairy ice cream [ fruit ice cream ]

roomijs [ vruchtenijs ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Disposal aid for butter intended for pastry and ice cream and for direct consumption has been reduced in line with the reduction of the intervention price for butter as from 2004 and was consequently at zero before tenders were suspended due to the favourable market situation.

Vanaf 2004 is de afzetsteun voor boter die bestemd is voor verwerking in banketbakkerswaar en roomijs en voor rechtstreekse consumptie, in overeenstemming met de interventieprijs voor boter verlaagd, zodat hij nul bedroeg op het moment dat de openbare inschrijvingen vanwege de gunstige marktsituatie werden opgeschort.


The EU is fully using the TRQ for butter and milk powder, and almost fully for ice cream.

De EU maakt volledig gebruik van de TC's voor boter en melkpoeder en bijna volledig van de TC's voor consumptie-ijs.


In the case of Peru, only the TRQ for ice-creams was used in 2014, and also milk and butter in the first half of 2015.Table 2 shows the complete set of the EU's utilisation of TRQs established by Colombia and Peru.

In het geval van Peru werd in 2014 alleen het TC voor consumptie-ijs benut, en in de eerste helft van 2015 ook dat voor melk en boter. Tabel 2 toont alle door Colombia en Peru ingestelde TC's die door de EU zijn benut.


Last year, when the price of butter reached more than EUR 4 for a short time, a large proportion of the ice cream industry stopped processing butter fat.

Vorig jaar, toen de boterprijs korte tijd meer dan vier euro bedroeg, is de ijsindustrie op grote schaal van de verwerking van botervet afgestapt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
I would also have preferred to see stronger sales promotion measures instead of a greater amount of intervention, such as butter fat being used once again in the ice cream industry.

Ik had ook liever sterkere verkoopstimulerende maatregelen gezien in plaats van een grotere interventiehoeveelheid, bijvoorbeeld een hernieuwd gebruik van botervet in de ijsindustrie.


(12) Disposal aids for butter for pastry and ice cream and for direct consumption have been reduced in line with the reduction of the intervention price for butter as from 2004 and have consequently been zero before tenders were suspended due to the favourable market situation.

(12) De afzetsteun voor boter die bestemd is voor verwerking in banketbakkerswaar en roomijs en voor menselijke consumptie, is verlaagd overeenkomstig de verlaging van de interventieprijs voor boter met ingang van 2004 en bedroeg bijgevolg nul tot de openbare inschrijvingen vanwege de gunstige marktsituatie werden opgeschort.


(12) Disposal aids for butter for pastry and ice cream and for direct consumption have been reduced in line with the reduction of the intervention price for butter as from 2004 and have consequently been zero before tenders were suspended due to the favourable market situation.

(12) De afzetsteun voor boter die bestemd is voor verwerking in banketbakkerswaar en roomijs en voor menselijke consumptie, is verlaagd overeenkomstig de verlaging van de interventieprijs voor boter met ingang van 2004 en bedroeg bijgevolg nul tot de openbare inschrijvingen vanwege de gunstige marktsituatie werden opgeschort.


(12) Disposal aids for butter for pastry and ice cream and for direct consumption have been reduced in line with the reduction of the intervention price for butter as from 2004 and have consequently been zero before tenders were suspended due to the favourable market situation.

(12) De afzetsteun voor boter die bestemd is voor verwerking in banketbakkerswaar en roomijs en voor menselijke consumptie, is verlaagd overeenkomstig de verlaging van de interventieprijs voor boter met ingang van 2004 en bedroeg bijgevolg nul tot de openbare inschrijvingen vanwege de gunstige marktsituatie werden opgeschort.


1. For aid for the use of butter, concentrated butter and cream in pastry products and ice-cream as referred to in Article 1(b)(i) of Regulation (EC) No 1898/2005 and for aid for concentrated butter intended for direct consumption in the Community as referred in Article 1(b)(ii) of that Regulation, the operative event for the exchange rate shall be the day on which the final day for submission of the tender falls.

1. Wat de in artikel 1, onder b), punt i), van Verordening (EG) nr. 1898/2005 bedoelde steun voor het gebruik van boter, boterconcentraat en room voor de vervaardiging van banketbakkerswerk en consumptie-ijs en de in artikel 1, onder b), punt ii), van die verordening bedoelde steun voor boterconcentraat voor rechtstreekse consumptie in de Gemeenschap betreft, vindt het ontstaansfeit voor de wisselkoers plaats op de uiterste datum voor de indiening van de offertes.


(7) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(4), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(5), provides for the tracing of cream, butter and concentrated butter in certain circumstances in order to ensure the correct end use of these products.

(7) In Verordening (EG) nr. 2571/97 van de Commissie van 15 december 1997 betreffende de verkoop van boter tegen verlaagde prijs en de toekenning van steun voor room, boter en boterconcentraat voor de vervaardiging van banketbakkerswerk, consumptie-ijs en andere voedingsmiddelen(4), laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 635/2000(5), is bepaald dat in sommige omstandigheden verklikstoffen aan room, boter of boterconcentraat moeten worden toegevoegd om te garanderen dat deze producten de voorgeschreven eindbestemming krijgen.


w