Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake bread
Cook and finish chocolate products
Cook bakery products
Prepare bakery products

Vertaling van "cook and finish chocolate products " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
bake bread | cook bakery products | cook and finish chocolate products | prepare bakery products

als meesterbakker werken | bakkerijproducten maken | als suikerbakker werken | bakkerijproducten bereiden
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The following steps in the production of ‘Rillettes de Tours’ are carried out in the geographical area defined in point 4: preparation of the meats, browning, cooking, resting and finishing.

De volgende fasen van de bereiding van de „Rillettes de Tours” moeten worden doorlopen in het in punt 4 afgebakende geografische gebied: de voorbereiding, het kleuren (bruinen/dichtschroeien), het zacht garen, de rustperiode en het finale garen bij heviger vuur van het vlees.


The most important element of this Directive - which lays down common rules for the composition, manufacturing specifications, packaging and labelling of cocoa and chocolate products - is to authorise the use, in the production of chocolate, of vegetable fats other than cocoa butter up to a limit of 5% of the weight of the finished product.

Het belangrijkse punt in deze richtlijn - die gemeenschappelijke voorschriften vaststelt met betrekking tot de samenstelling, de bereidingsspecificaties, de verpakking en de etikettering van cacao- en chocoladeproducten - is dat wordt toegestaan dat bij de productie van chocolade andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden gebruikt, voorzover het om niet meer dan 5% van het gewicht van het eindproduct gaat.


The Commission is therefore giving Member States the option to authorise the addition of vegetable fats other than cocoa butter to chocolate products up to a maximum of 5% of the total weight of the finished product.

De Commissie biedt de lidstaten met deze richtlijn de mogelijkheid andere plantaardige vetten dan cacaoboter in chocoladeproducten op te nemen, met een maximum van 5% van het totale gewicht van het eindproduct.


The current proposal therefore aims to give Member States the option of authorising the addition of vegetable fats other than cocoa butter to chocolate products up to a maximum of 5% of the total weight of the finished product.

In de onderhavige tekst wordt nu voorgesteld alle lidstaten de mogelijkheid te bieden andere plantaardige vetten dan cacaoboter bij de bereiding van chocoladeproducten toe te staan, waarbij deze vetten niet meer dan 5% van het totaalgewicht van het eindproduct mogen uitmaken.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The chocolate contents of the products defined in Section A(7) and (10) shall be calculated in relation to the total weight of the finished product, including its filling.

Het chocoladegehalte van de in deel A, punten 7 en 10, omschreven producten wordt berekend ten opzichte van het totale gewicht van het eindproduct, inclusief de vulling.


The most important element of this draft Directive is to authorise the use, in the production of chocolate, of vegetable fats other than cocoa butter up to a limit of 5% of the weight of the finished product.

Het belangrijkste punt in deze ontwerp-richtlijn is dat wordt toegestaan dat bij de productie van chocolade andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden gebruikt, voorzover het om niet meer dan 5% van het gewicht van het eindproduct gaat.


According to the Presidency compromise, there would be a harmonised solution for the use of non-cocoa butter vegetable fats: such fats could be added to chocolate products at a level of not more than 5% of the finished product.

Volgens het compromis van het voorzitterschap komt er een geharmoniseerde oplossing voor het gebruik van andere plantaardige vetten dan cacaoboter: die vetten kunnen aan chocoladeproducten worden toegevoegd voorzover het om niet meer dan 5% van het eindproduct gaat.


The most sensitive issue at stake has always been the Commission's proposal to authorise the use, in the production of chocolate, of vegetable fats other than cocoa butter up to a limit of 5% of the weight of the finished product.

De gevoeligste kwestie was altijd het voorstel van de Commissie om toe te staan dat bij de productie van chocolade tot 5% van het gewicht van het eindproduct andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden gebruikt.


The Commission - with a view to ensuring free circulation of cocoa and chocolate products - is proposing to extend to the entire Community the possibility of allowing the placing on the market of chocolate using vegetable fats other than cocoa butter, up to a limit of 5% of the weight of the finished product and subject to additional labelling requirements for such fats.

Teneinde het vrije verkeer van cacao en chocoladeproducten te waarborgen stelt de Commissie uitbreiding tot de hele Gemeenschap voor van de mogelijkheid om chocolade waarin andere plantaardige vetstoffen dan cacaoboter zijn verwerkt op de markt te brengen, op voorwaarde dat deze stoffen niet meer dan 5% van het gewicht van het eindproduct uitmaken en zij afz ...[+++]


(f) when used directly or as a constituent of semi-finished products for the production of foodstuffs, filled or otherwise, provided that in each case the alcoholic content does not exceed 8,5 litres of pure alcohol per 100 kg of the product for chocolates, and 5 litres of pure alcohol per 100 kg of the product for other products.

f) wanneer zij rechtstreeks of als bestanddeel van een halffabrikaat worden aangewend voor de produktie van levensmiddelen, gevuld of anderszins, waarvan het alcoholgehalte niet meer bedraagt dan 8,5 liter absolute alcohol per 100 kilogram produkt voor chocola, en 5 liter absolute alcohol per 100 kilogram produkt voor andere produkten.




Anderen hebben gezocht naar : bake bread     cook and finish chocolate products     cook bakery products     prepare bakery products     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'cook and finish chocolate products' ->

Date index: 2021-08-06
w