Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cottage cheese
Cottage cheese with additions
Cottage cheese with additions
Cream cheese
Curd
Curds
Fresh cheese
Whey cheese
White cheese

Vertaling van "cottage cheese with additions " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Cottage cheese with additions

hüttenkäse met additieven


Cottage cheese with additions (substance)

cottage cheese met additieven


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

verse kaas [ Petit Suisse ]


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

platte kaas | wrongel
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Annex V to the Agreement in the form of an Exchange of Letters between the European Union and Iceland concerning additional trade preferences in agricultural products undertaken on the basis of Article 19 of the Agreement on the European Economic Area, approved by Council Decision (EU) 2017/1913 provides for an increase in the annual duty free tariff quotas and for the introduction of a new quota for cheeses.

Bijlage V bij de bij Besluit (EU) 2017/1913 van de Raad goedgekeurde Overeenkomst in de vorm van een op grond van artikel 19 van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte gevoerde briefwisseling tussen de Europese Unie en IJsland inzake aanvullende handelspreferenties voor landbouwproducten voorziet in een verhoging van de jaarlijkse rechtenvrije tariefcontingenten en in de invoering van een nieuw tariefcontingent voor kaas.


Caseins, which are found in milk and can be used independently in many industries as a binding agent, have a wide variety of uses, from being a major component of cheese, to use as a food additive. Caseinates provide important nutritional properties, contain all of the essential amino acids and are used notably in cheese-making, in protein supplements and in coffee creamer powders.

Caseïnen, die in melk worden aangetroffen en die in veel sectoren onafhankelijk kunnen worden gebruikt als bindmiddel, kunnen voor veel doeleinden worden gebruikt; zo vormen zij een belangrijk bestanddeel van kaas en dienen zij als levensmiddelenadditief. Caseïnaten hebben belangrijke voedingseigenschappen, bevatten alle essentiële aminozuren en worden voornamelijk gebruikt bij de bereiding van kaas, in eiwitsupplementen en in koffiemelkpoeder.


A sentence ‘No other aluminium lakes may be used’ should be included in all footnotes referring to specific food additives in the categories: 01.7.3: ‘Edible cheese rind’, 01.7.5: ‘Processed cheese’, 04.2.5.2: ‘Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée as defined by Directive 2001/113/EC’, 08.2: ‘Meat preparations as defined by Regulation (EC) No 853/2004’, 08.3.1: ‘Non-heat-treated meat products’, 08.3.2 ‘Heat-treated meat products’, 08.3.3 ‘Casings and coatings ...[+++]

De zin „Andere aluminiumlakken mogen niet worden gebruikt” moet worden opgenomen in alle voetnoten die verwijzen naar bepaalde levensmiddelenadditieven in de categorieën: 01.7.3 „Eetbare kaaskorsten”, 01.7.5 „Smeltkaas”, 04.2.5.2 „Jam of confituur, gelei en marmelade alsmede kastanjepasta, als omschreven in Richtlijn 2001/113/EG”, 08.2 „Vleesbereidingen als omschreven in Verordening (EG) nr. 853/2004”, 08.3.1 „Niet-warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.2 „Warmtebehandelde vleesproducten”, 08.3.3 „Darmen, afdeklagen en versieringen voor vlees” en 09.3 „Viskuit”.


Due to the difficulties encountered during the transfer of food additives to the new categorisation system provided in Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008, the use of food colours permitted in certain foods was left out of that list, since at that time no information was provided about the use and the need to use food colours in flavoured ripened cheese, such as green and red pesto cheese, wasabi cheese and green marbled herb cheese.

Wegens moeilijkheden bij het onderbrengen van levensmiddelenadditieven in het nieuwe, in bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 vastgestelde categorisatiesysteem, voorzag die lijst niet in het gebruik van toegestane levensmiddelenkleurstoffen in bepaalde levensmiddelen, omdat toentertijd geen informatie was verstrekt over het gebruik en de noodzaak van het gebruik van levensmiddelenkleurstoffen in gearomatiseerde gerijpte kazen, zoals kaas met groene en rode pesto, wasabikaas en groene gemarmerde kruidkaas.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For dairy, these changes – buying-in period extended by 1 month, automatic tendering for butter SMP beyond ceilings, increase in butter ceiling to 50 000 tonnes, and possible private storage for SMP certain PDO/PGI cheese - come in addition to the 2012 "Milk Package" which is incorporated into the Regulation and strengthening the bargaining power of farmers.

Voor de zuivelsector komen deze veranderingen (verlenging van de aankoopperiode met 1 maand, automatische inschrijvingen voor boter en mageremelkpoeder bij overschrijding van de drempels, verhoging van het maximum voor boter tot 50 000 ton en mogelijkheid tot particuliere opslag voor mageremelkpoeder en bepaalde BOB-/BGA-kaas) bovenop het in de verordening verwerkte "melkpakket" van 2012 en de versteviging van de marktpositie van de landbouwers.


These markets relate to Dutch-type cheese (namely Gouda, Edam and Maasdam), semi-hard goat cheese, cheese packaging services, value-added yoghurt and quark, portion-pack dairy desserts and packet butter with additives.

Daarbij gaat het om de markten voor Hollandse harde kazen (Gouda, Edam en Maasdam), halfharde geitenkaas, verpakkingsdiensten voor kaas, yoghurt en kwark met toegevoegde waarde, kant-en-klare zuiveldesserts en met extra ingrediënten verrijkte roomboter.


In addition, FrieslandCampina will stop outsourcing the production of semi-hard goat cheese to Amalthea, thereby ensuring that such production capacity will be available to third parties. At the request of third parties, FrieslandCampina will also make available raw goat milk for the production of semi-hard goat cheese.

Daarnaast zal FrieslandCampina de productie van halfharde geitenkaas niet langer aan Amalthea uitbesteden; hierdoor komt die productiecapactieit vrij voor andere partijen. Voorts zal FrieslandCampina derden die daarom vragen, ook rauwe geitenmelk beschikbaar stellen voor de productie van halfharde geitenkaas.


In category 01.7.2 (Ripened cheese) the entry concerning additives, E 551 – 559 is replaced by the following:

in categorie 01.7.2 (Gerijpte kaas), komt de vermelding betreffende de additieven E 551 – 559 als volgt te luiden:


Additionally, they offered remedies to ensure access to raw milk for the fresh dairy and cheese businesses to be divested by the parties as well as for their competitors in the fresh dairy and cheese markets in The Netherlands.

Daarnaast boden zij corrigerende maatregelen aan om de toegang tot rauwe melk te garanderen voor de door de partijen te verkopen bedrijven op het gebied van verse zuivelproducten en kaas, evenals voor hun concurrenten op de verse zuivel- en kaasmarkt in Nederland.


the revision of current authorisations (nitrite and nitrate; weaning foods; food supplements and foods for special medical purposes; p-Hydroxybenzoates; gelling agents in jelly mini-cups); the authorisation of new food additives (e.g. erythritol; 4-Hexylresorcinol; Soybean hemicellulose; ethyl cellulose, pullulan; TBHQ); the authorisation for extending the use of authorised food additives (sodium hydrogen carbonate in sour milk cheese; sorbates and benzoates in crustaceans; silicon dioxide as a carrier; additives in tradi ...[+++]

de herziening van bestaande vergunningen (nitriet en nitraat, bijvoedingsmiddelen, voedingssupplementen en voeding voor medisch gebruik, p-Hydroxybenzoaten, geleermiddelen in geleiproducten in minicups), de vergunning voor nieuwe levensmiddelenadditieven (erytritol, 4-Hexylresorcinol, hemicellulose van soja, ethylcellulose, pullulan, TBHQ), de vergunning voor uitbreiding van het gebruik van al toegelaten levensmiddelenadditieven (natriumwaterstofcarbonaat in zuremelksekaas, sorbaten en benzoaten in schaaldieren, siliciumdioxide als draagstof, additieven in traditionele producten).




Anderen hebben gezocht naar : cottage cheese with additions     cottage cheese     cream cheese     fresh cheese     whey cheese     white cheese     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'cottage cheese with additions' ->

Date index: 2024-01-07
w