Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aspiration pneumonia
Cow in-milk
Cow testing
Cow's milk
Cow's milk allergy
Cow's milk hypocalcaemia in newborn
Cow-in-milk
Dairy cow
Dairy herd
Dried cow's milk
Food
Gastric secretions
In-milk
In-milk cow
Lactating
Lactating cow
Milk
Milk control
Milk cow
Milk yield recording
Vomit

Vertaling van "cow in milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
(dairy) cow in milk | in-milk (dairy) cow | lactating (dairy) cow

lacterende koe | melkgevende koe


cow in-milk | cow-in-milk | in-milk cow | lactating cow

lacterende koe | melkgevende koe


cow testing | milk control | milk yield recording

melkproduktiecontrole | melkproduktiekontrole | melkproduktieonderzoek | rendementscontrole


Cow's milk hypocalcaemia in newborn

koemelkhypocalciëmie van pasgeborene








dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

melkkoe [ melkveestapel ]


Fetus and newborn affected by noxious influences transmitted via placenta or breast milk

gevolgen voor foetus en pasgeborene door schadelijke factoren overgebracht via placenta of moedermelk


Aspiration pneumonia (due to):NOS | food (regurgitated) | gastric secretions | milk | vomit

aspiratiepneumonie (door) | NNO | aspiratiepneumonie (door) | braaksel | aspiratiepneumonie (door) | maagsap | aspiratiepneumonie (door) | melk | aspiratiepneumonie (door) | voedsel (geregurgiteerd)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
the quantity of cow's milk delivered by the producer in the form of milk in the 12 months preceding 1 April of each year (‘reference period’) in excess of the reference quantity for milk deliveries during that period notified to the producer by FranceAgriMer (in that case, FranceAgriMer informs each purchaser to whom the producer has delivered milk of the amount of tax due and the milk purchaser pays to FranceAgriMer, within one month of that notification, the revenue from the tax levied on producers delivering milk to it),

de hoeveelheid koemelk die door de producent gedurende het tijdvak van twaalf maanden voorafgaand aan 1 april van elk jaar (hierna het „referentietijdvak” genoemd) in melkvorm is geleverd en die de referentiehoeveelheid overschrijdt die door FranceAgriMer aan deze producent is meegedeeld voor de melkleveringen in dit tijdvak (in dit geval wordt het bedrag van de verschuldigde heffing door FranceAgriMer meegedeeld aan elke koper waaraan de producent zijn melk heeft geleverd, en betaalt de koper van de melk de opbrengst van de heffing d ...[+++]


In order to guarantee a close link between the locality and the product by using specific feed from the geographical area, the dairy cows graze for at least six months of the year and the holding must have a minimum area under grass of 0,33 ha for each dairy cow being milked, of which a minimum of 0,25 ha is pasturable and accessible from the milking rooms, as well as 2 ha of grassland per hectare of silage maize used to feed the a ...[+++]

Om door middel van een specifieke voeding uit het geografische gebied een nauwe band te garanderen tussen het geografische gebied en het product, grazen de melkkoeien ten minste zes maanden per jaar in de wei. Het bedrijf beschikt over ten minste 0,33 ha grasland per melkkoe, waarvan ten minste 0,25 ha bestaat uit grasland dat bereikbaar is vanuit melkstallen, alsmede 2 ha grasland per hectare kuilmaïs dat voor het voederen van de dieren in de veestapel wordt gebruikt.


‘Oravský korbáčik’ is made using lump cheese produced from raw cow’s milk or pasteurised cow’s milk with the addition of a lactic acid culture.

Voor de bereiding van „Oravský korbáčik” wordt gebruik gemaakt van klompkaas die wordt verkregen uit rauwe of gepasteuriseerde koemelk waaraan een melkzuurkweek wordt toegevoegd.


‘Zázrivský korbáčik’ is made using lump cheese produced from raw cow’s milk or pasteurised cow’s milk with the addition of a lactic acid culture.

Voor de bereiding van „Zázrivský korbáčik” wordt gebruik gemaakt van klompkaas die wordt verkregen uit rauwe of gepasteuriseerde koemelk waaraan een melkzuurkweek wordt toegevoegd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For each Member State, the Regulation sets reference quantities for the production of cow's milk and other milk products for 11 consecutive periods of twelve months, starting on 1 April 2004.

Bij deze verordening zijn voor alle lidstaten de referentiehoeveelheden voor de productie van melk en andere zuivelproducten vastgesteld voor een periode van 11 opeenvolgende tijdvakken van twaalf maanden, te beginnen op 1 april 2004.


Cow's milk and other milk products marketed as of 1 April 2008 are governed by the common organisation of agricultural markets.

Melk en andere zuivelproducten die met ingang van 1 april 2008 worden afgezet, vallen onder de gemeenschappelijke ordening van de landbouwmarkten.


Each year, where the quantities of cow's milk or other marketed products exceed the reference quantities, Member States collect a levy from farmers on the additional quantities produced.

Wanneer de afgezette hoeveelheden melk en andere zuivelproducten de vastgestelde referentiehoeveelheden overschrijden, wordt via de lidstaten een per jaarperiode vastgestelde heffing opgelegd aan de producenten voor de boven het quotum geproduceerde hoeveelheden.


Council Regulation (EC) No 1788/2003of 29 September 2003 establishing a levy in the milk and milk products sector [Official Journal L 270, 21.10.2003]. With effect from 1 April 2004, for eleven consecutive periods of twelve months, the Member States collect a levy from farmers on quantities of cow's milk or other milk products marketed during the relevant twelve-month period in excess of the maximum reference quantities allocated to each Member State.

Verordening (EG) nr. 1788/2003[Publicatieblad L 270 van 21.10.2003].Gedurende 11 opeenvolgende tijdvakken van twaalf maanden, te beginnen op 1 april 2004, wordt een heffing ingesteld over de hoeveelheden koemelk en andere zuivelproducten die in het betrokken tijdvak van twaalf maanden boven de aan elke lidstaat toegewezen referentiehoeveelheden worden vermarkt


9. in the case of cow's milk, it must have a freezing point not higher than -0,520 oC and a weight of not less than 1 028 grammes per litre, as determined in whole milk at 20 oC, or the equivalent as determined in totally fat-free milk at 20 oC, and contain a minimum of 28 grammes of protein per litre, obtained by multiplying the percentage total nitrogen content of the milk by 6,38, and a fat-free dry matter content of not less than 8,50 %.

9. zij moet, wat koemelk betreft, een vriespunt hebben lager of gelijk aan 0,520 oC en een gewicht hebben van ten minste 1 028 gram per liter voor volle melk bij 20 oC, of het equivalent daarvan per liter voor volledig ontvette melk bij 20 oC, en ten minste 28 gram eiwit per liter bevatten verkregen door het totale stikstofgehalte van de melk, uitgedrukt in percenten, te vermenigvuldigen met 6,38, alsmede een gehalte aan vetvrije droge stof van ten minste 8,50 % hebben.


1. Raw cow's milk intended for the production of heat-treated drinking milk, fermented milk, junket, jellied or flavoured milk and cream must meet the following standards:

Normen die bij het ophalen van rauwe melk op het produktiebedrijf of bij de ontvangst van die melk in de melkbehandelings- of melkverwerkingsinrichting in acht moeten worden genomen




Anderen hebben gezocht naar : cow in milk     aspiration pneumonia nos     cow's milk     cow's milk allergy     cow's milk hypocalcaemia in newborn     dried cow's milk     cow in-milk     cow testing     cow-in-milk     dairy cow     dairy herd     food     gastric secretions     in-milk cow     in-milk cow     lactating cow     lactating cow     milk control     milk cow     milk yield recording     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'cow in milk' ->

Date index: 2022-10-16
w