Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alter shelf labels
Change a shelf label
Change shelf labels
EU energy label
Eco-label
Energy label
Environment-friendly label
European Energy Label
European Union energy label
Foodstuffs labels
Identify foodstuffs
Iodine
Label
Label foodstuffs
Mark foodstuffs
Nutrition labelling of foodstuffs
Replace shelf labels
Speak about food labelling interdisciplinary issues
Working Party on Foodstuffs

Vertaling van "label foodstuffs " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
identify foodstuffs | mark foodstuffs | foodstuffs labels | label foodstuffs

voedingsmiddelen etiketteren


nutrition labelling of foodstuffs

voedingswaarde-etikettering van levensmiddelen


energy label | EU energy label | European Energy Label | European Union energy label | label

energielabel | etiket | EU-energielabel


alter shelf labels | replace shelf labels | change a shelf label | change shelf labels

labels van rekken veranderen | labels van schappen veranderen


communicate in regard of a food labelling interdisciplinary issue | speak about food labelling interdisciplinary issues | communicate regarding food labelling interdisciplinary issues | make contact regarding food labelling interdisciplinary issues

communiceren over interdisciplinaire vraagstukken inzake voedseletikettering | interdisciplinaire vraagstukken inzake voedseletikettering communiceren


Iodine (131-I) labeled monoclonal antibody

[jodium-131]-gelabeld monoklonaal antilichaam


Radionuclide imaging using iodine (131-I) labeled monoclonal antibody

scintigrafie met jodium-131-gelabelde monoklonale antilichamen


Iodine (124-I) labeled monoclonal antibody

[jodium-124]-gelabeld monoklonaal antilichaam


Working Party on Foodstuffs (Labelling)

Groep Levensmiddelen (etikettering)


eco-label [ environment-friendly label ]

milieukeurmerk [ ecolabel | groen label | milieukeur ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
These provisions supplement the general rules on labelling foodstuffs provided for by European legislation.

Deze bepalingen vormen een aanvulling van de algemene voorschriften voor de etikettering van levensmiddelen voorzien in de Europese wetgeving.


Articles 2(1)(a)(i) and 3(1)(2) of Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs, as amended by Regulation (EC) No 596/2009 of the European Parliament and of the Council of 18 June 2009, must be interpreted as precluding the labelling of a foodstuff and methods used for the labelling from giving the impression, by means of the appearance, description or pictorial representation of a particular ingredient, that that i ...[+++]

De artikelen 2, lid 1, onder a), i), en 3, lid 1, punt 2, van richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame, zoals gewijzigd bij verordening (EG) nr. 596/2009 van het Europees Parlement en de Raad van 18 juni 2009, moeten in die zin worden uitgelegd dat zij zich ertegen verzetten dat de etikettering van een levensmiddel en de wijze waarop deze is uitgevoerd, middels het voorkomen, de beschrijving of een grafische voorstelling van een bepaald ...[+++]


The labelling of agricultural products and foodstuffs should be subject to the general rules laid down in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs (12), and in particular the provisions aimed at preventing labelling that may confuse or mislead consumers.

Bij de etikettering van landbouwproducten en levensmiddelen moeten de algemene voorschriften in acht worden genomen van Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame (12), in het bijzonder de bepalingen die moeten voorkomen dat etikettering de consument zou kunnen verwarren of misleiden.


The compromise on paragraph 30 lastly, on the urgent need to do as we propose and implement a simplified and harmonised form of labelling foodstuffs that are high in salt, sugar and certain fats.

Tot slot het compromis over paragraaf 30, waarin staat dat er dringend een vereenvoudigde en geharmoniseerde etikettering voor voedingsmiddelen dient te komen, en wel voor producten die rijk zijn aan zout, suiker en bepaalde vetten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Under the name there is a concise text about the origin of Štramberk Ears. Under this there is the address, identification number and telephone number of the producer, the ingredients, the weight, the best before date, the product type and group, all pursuant to Ministry of Agriculture Decree No. 324/1997 Coll. on Methods of Labelling Foodstuffs (.) and No. 333/1997 Coll. on Foodstuffs (.).

Daarna volgen adres, identificatienummer en telefoonnummer van de producent, samenstelling van het gebak, gewicht, datum van minimale houdbaarheid en productiewijze en -groep. Al deze gegevens worden vermeld overeenkomstig de mededelingen van het ministerie van landbouw nr. 324/1997 Jurispr. over de etikettering van levensmiddelen en nr. 333/1997 Jurispr. over levensmiddelen.


(7) The labelling of agricultural products and foodstuffs is subject to the general rules laid down in Council Directive 2000/13/EC of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs.

(7) Voor de etikettering van de landbouwproducten en levensmiddelen gelden de algemene voorschriften die ter zake in de Gemeenschap zijn vastgesteld, met name de bepalingen van Richtlijn 2000/13/EG van de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame.


(5) The labelling of agricultural products and foodstuffs is subject to the general rules laid down in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs.

(5) Bij de etikettering van landbouwproducten en levensmiddelen moeten algemene communautaire voorschriften in acht worden genomen en met name Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der lidstaten inzake etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame.


(7) The labelling of agricultural products and foodstuffs is subject to the general rules laid down in Council Directive 2000/13/EC of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs.

(7) Voor de etikettering van de landbouwproducten en levensmiddelen gelden de algemene voorschriften die ter zake in de Gemeenschap zijn vastgesteld, met name de bepalingen van Richtlijn 2000/13/EG van de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame.


However, if under certain circumstances the additive does have a technological function in the compound foodstuff, it should be considered as an additive of the compound foodstuff and not as an additive of the flavouring, and the relevant rules relating to the additive in the particular foodstuff should apply, including the labelling rules laid down in Directive 2000/13/EC of the European Parliament and of the Council of 20 March 2000 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs . ...[+++]

Indien echter het additief onder bepaalde omstandigheden wel een technologische functie in het samengestelde levensmiddel heeft, dient het te worden beschouwd als additief van het samengestelde levensmiddel en niet als additief van het aroma en moeten de voor het additief in het betrokken levensmiddel geldende voorschriften van toepassing zijn, met inbegrip van de etiketteringsvoorschriften van Richtlijn 2000/13/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 maart 2000 betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgeving der lidstaten inzake de etikettering en presentatie van levensmiddelen alsmede inzake de daarvoor gemaakte reclame .


These provisions supplement the general rules on labelling foodstuffs provided for by European legislation.

Deze bepalingen vormen een aanvulling van de algemene voorschriften voor de etikettering van levensmiddelen voorzien in de Europese wetgeving.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'label foodstuffs' ->

Date index: 2021-02-25
w