Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dried high-fat milk
Dried low fat milk
High-fat milk powder
Low fat evaporated milk
Low fat milk
Low-fat milk
Milk fat

Vertaling van "low-fat milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE








dried high-fat milk | high-fat milk powder

melkpoeder met hoog vetgehalte | roompoeder 


dried high-fat milk | high-fat milk powder

vette-melkpoeder




Definition: A disorder characterized by deliberate weight loss, induced and sustained by the patient. It occurs most commonly in adolescent girls and young women, but adolescent boys and young men may also be affected, as may children approaching puberty and older women up to the menopause. The disorder is associated with a specific psychopathology whereby a dread of fatness and flabbiness of body contour persists as an intrusive overvalued idea, and the patients impose a low weight threshold on themselves. There is usually undernutrition of varying severity with secondary endocrine and metabolic changes and disturbances of bodily function. The symptoms include restricted dietary choice, excessive exercise, induced vomiting and purgation, a ...[+++]

Omschrijving: Anorexia nervosa is een stoornis die wordt gekenmerkt door welbewust gewichtsverlies, op gang gebracht en volgehouden door de patiënt. De stoornis komt meestal voor bij meisjes in de adolescentie en jonge vrouwen, maar jongens en jonge mannen in dezelfde leeftijdscategorieën kunnen de stoornis ook vertonen, evenals kinderen tegen de puberteit en oudere vrouwen tot aan de menopauze. De ziekte is verbonden met een specifieke psychopathologie waarin afschuw van dikte en vormeloosheid van de lichaamscontour voortdurend aanwezig is als een zich opdringende overwaardige gedachte. De patiënten stellen zichzelf een lage gewichtslimiet. Doorgaans is er ondervoeding in wisselende mate van ernst met als gevolg endocriene en metabole vera ...[+++]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Moreover, the Authority concluded that while plant stanol esters added to foods such as margarine-type spreads, mayonnaise, salad dressings and to dairy products such as milk, yoghurts including low-fat yoghurts, and cheese have been shown consistently to lower blood LDL-cholesterol levels, the extent of the cholesterol-lowering effect of plant stanols added to other food formats is less well established.

Bovendien concludeerde de Autoriteit dat er weliswaar op consistente wijze is aangetoond dat plantenstanolesters die worden toegevoegd aan levensmiddelen zoals margarineachtige smeersels, mayonaise, slasauzen en zuivelproducten zoals melk, yoghurt, met inbegrip van magere yoghurt, en kaas, het LDL-cholesterol in het bloed verlagen, maar dat de mate van het cholesterolverlagende effect van plantenstanolen bij toevoeging aan andere levensmiddelen minder duidelijk bewezen is.


Following an application from Valio Ltd submitted pursuant to Article 14(1)(a) of Regulation (EC) No 1924/2006, the Authority was required to deliver an opinion on a health claim related to the effects of Lactobacillus helveticus fermented Evolus® low-fat milk products on arterial stiffness (Question No EFSA-Q-2008-218) (10).

Na een aanvraag van Valio Ltd, die werd ingediend overeenkomstig artikel 14, lid 1, onder a), van Verordening (EG) nr. 1924/2006, was de Autoriteit verplicht advies uit te brengen over een gezondheidsclaim die betrekking had op de effecten van Evolus®-Lactobacillus helveticus gefermenteerde magere melkproducten op arteriële stijfheid (Vraag nr. EFSA-Q-2008-218) (10).


On the basis of the data presented, the Authority concluded that a cause and effect relationship had not been established between the consumption of Lactobacillus helveticus fermented Evolus® low-fat milk products and the claimed effect.

Op grond van de ingediende gegevens concludeerde de Autoriteit dat geen causaal verband was vastgesteld tussen de consumptie van Evolus®-Lactobacillus helveticus gefermenteerde magere melkproducten en het beweerde effect.


Included on the list are milk and its flavoured variants (including lactose-free milk drink), a larger assortment of cheeses (including low-fat cheeses), yoghurts and fermented milk products, such as buttermilk or kephir.

Op de lijst staan melk en gearomatiseerde melk (met inbegrip van lactosevrije melkdrank), een groter aantal kaassoorten (waaronder kaas met een laag vetgehalte), yoghurt en gefermenteerde zuivelproducten zoals karnemelk en kefir.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
That is why it is most important to promote milk and all the various milk products, from yoghurts to soft drinks and low-fat products, which children and schoolchildren love so much.

Daarom is het uitermate belangrijk om de consumptie van melk en allerlei soorten zuivelproducten te bevorderen, variërend van yoghurt tot softdrinks en lightproducten, die bij kinderen en schoolkinderen zo populair zijn.


That is why it is most important to promote milk and all the various milk products, from yoghurts to soft drinks and low-fat products, which children and schoolchildren love so much.

Daarom is het uitermate belangrijk om de consumptie van melk en allerlei soorten zuivelproducten te bevorderen, variërend van yoghurt tot softdrinks en lightproducten, die bij kinderen en schoolkinderen zo populair zijn.


This covers the ‘butter’, ‘low-fat butter’, ‘half-butter’ and ‘spreadable milk fats’ that are everyday staple foods.

Het gaat hier om boter, light boter, halfvolle boter en smeerbare melkvetproducten die tot ons dagelijks voedselpakket behoren.


I am thinking of drinking yoghurt, low-fat cheese, skimmed milk and in this regard valuable amendments have been tabled by my own Group, and also by the Group of the European Liberal, Democrat and Reform Party, among others by Mr Pesl for Scandinavia.

Ik denk aan drinkyoghurt, magere kaas, magere melk, ook in die zin zijn er waardevolle amendementen ingediend vanuit mijn eigen fractie, maar ook vanuit de liberale fractie, onder andere door de heer Pesälä voor Scandinavië.


Although butyric acid (C4) occurring exclusively in milk fats enables quantitative estimations of low to mean amounts of milk fat in vegetable fats to be made, qualitative and quantitative information can hardly be provided in the range of an addition of up to at least 20 % (weight %) foreign fat to pure milk fat because of the large variation of C4 ranging approximately between 3,5 to 4,5 % (weight %).

Hoewel het uitsluitend in melkvet voorkomende boterzuur (C4) en kwantitatieve schatting van geringe tot gemiddelde hoeveelheden melkvet in plantaardige vetten mogelijk maakt, kan kwalitatieve en kwantitatieve informatie nauwelijks worden verkregen bij toevoeging tot minstens 20 % (gewichtspercentage) vreemd vet aan zuiver melkvet wegens de grote variatie van C4 die ligt tussen ongeveer 3,5 en 4,5 %.


Calculations for the detection of any foreign fat combination in milk fat have shown that, e.g., although with the formula for lard given in Table 2 the limit for this foreign fat in low, namely 2,7 %, other fats such as coconut fat, palm oil or palm kernel fat with detection limits of 26,8, 12,5 and 19,3 %, respectively, can, with this formula, only be detected if extremely high amounts have been added to milk fat.

Berekeningen ter detectie van een willekeurige combinatie van vreemde vetten in melkvet hebben bijvoorbeeld uitgewezen dat, hoewel volgens de in tabel 2 gegeven formule voor varkensvet de grens voor dat vreemde vet laag is, namelijk 2,7 %, andere vetten, zoals kokosvet, palmolie en palmpitvet, met detectiegrenzen van respectievelijk 26,8, 12,5 en 19,3 %, met deze formule slechts kunnen worden gedetecteerd als ze in bijzonder grote hoeveelheden aan melkvet zijn toegevoegd.




Anderen hebben gezocht naar : dried low fat milk     low fat evaporated milk     low fat milk     dried high-fat milk     high-fat milk powder     low-fat milk     milk fat     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'low-fat milk' ->

Date index: 2024-01-05
w