Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Arrange food plant production activities
Create a food production plan
Create food production plan
Design food production plan
Food manufacturing planner
Food production planner
Food production planning expert
Food production planning specialist
Implement food plant production activities
Non-food agricultural produce
Non-food agricultural products
Plan food plant production activities
Produce food production plan
Set up food plant production activities
Veterinary medicinal product for food-producing animals

Vertaling van "produce food production plan " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
design food production plan | produce food production plan | create a food production plan | create food production plan

voedselproductieplannen opstellen


food manufacturing planner | food production planning expert | food production planner | food production planning specialist

coördinator voedselproductie | productiemanager | manager voedselproductie | voedselproductieplanner


implement food plant production activities | set up food plant production activities | arrange food plant production activities | plan food plant production activities

productiewerkzaamheden voor levensmiddelenfabrieken plannen


non-food agricultural produce | non-food agricultural products

niet voor de voeding bestemde landbouwproducten


veterinary medicinal product for food-producing animals

diergeneesmiddel voor voedselproducerend dier
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Emphasises that the production of biofuels should not interfere with food production or compromise food security; believes, however, that balanced policies to promote increased European yields in feedstock crops such as wheat, maize, sugar beet and sunflowers could include provision for biofuel production, taking account of ILUC, in a way which could provide Europe’s farmers with a secure income stream, attract investment and jobs into rural areas, help address Europe’s chronic shortage of (GM-free) high-protein animal feed, make Europe less dependent on fossil fuel imports; ...[+++]

onderstreept dat de productie van biobrandstoffen de levensmiddelenproductie niet mag hinderen en de voedselzekerheid niet in gevaar mag brengen; is van evenwel mening dat met een evenwichtig beleid ter bevordering van hogere opbrengsten van gewassen zoals tarwe, mais, suikerbieten en zonnebloemen in Europa ook kan worden voorzien in de productie van biobrandstoffen, rekening houdend met indirecte veranderingen in het landgebruik (ILUC), op een wijze die de Europese landb ...[+++]


Considers that the plan should include cost-effective solutions and be applicable to small-scale producers, rural areas and outermost and mountainous regions; emphasises that farmers are the major stewards of the environment in Europe and need continued access to innovation and research, enabling them to produce food, feed and other products in a sustainable and more cost-effective way, while protecting the environment for future ...[+++]

is van mening dat dit plan onder meer kosteneffectieve oplossingen moet omvatten en toepasbaar moet zijn voor kleine producenten en voor plattelands-, ultraperifere en berggebieden; benadrukt dat landbouwers de belangrijkste beheerders van het milieu in Europa zijn en ononderbroken toegang moeten hebben tot innovatie en onderzoek, zodat zij voedsel, diervoeder en andere producten op een duurzame en kosteneffec ...[+++]


Can the Commission indicate if it is prepared to make additional funding available in order to encourage greater production of organically produced foods?

Kan de Commissie aangeven of zij bereid is extra middelen beschikbaar te stellen om de productie van biologische levensmiddelen te stimuleren?


Europe can produce food: farmers in Europe have been dying for the opportunity to produce food, but for 20 years they have been told that there was too much food in the world and, therefore, food production had to be reduced.

Europa is zeker in staat voedsel te produceren, want landbouwers in Europa hebben heel lang gesmacht naar een kans om voedsel te produceren, maar ze hebben de afgelopen twintig jaar steeds te horen gekregen dat er teveel voedsel was in de wereld en dat de voedselproductie daarom moest worden teruggebracht.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
microbial cultures that are used in the production of food and which may produce food additives but which are not specifically used to produce them.

microbiële culturen die bij de productie van levensmiddelen worden gebruikt en die levensmiddelenadditieven kunnen produceren maar die niet specifiek worden gebruikt om deze te produceren.


(da) microbial cultures that are used in the production of food and which may produce food additives but which are not specifically used to produce them.

d bis) microbiële culturen die bij de productie van levensmiddelen worden gebruikt en die levensmiddelenadditieven kunnen produceren maar die niet specifiek worden gebruikt om deze te produceren.


L. monocytogenes in ready-to-eat foods able to support the growth of L. monocytogenes before the food has left the immediate control of the producing food business operator when he is not able to demonstrate that the product will not exceed the limit of 100 cfu/g throughout the shelf-life:

L. monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen die als voedingsbodem voor L. monocytogenes kunnen dienen voordat de levensmiddelen de directe controle van de exploitant van het levensmiddelenbedrijf die ze geproduceerd heeft, hebben verlaten, indien die exploitant niet kan aantonen dat het product gedurende de hele houdbaarheidstermijn aan de grenswaarde van 100 kve/g zal voldoen:


This criterion applies to products before they have left the immediate control of the producing food business operator, when he is not able to demonstrate, to the satisfaction of the competent authority, that the product will not exceed the limit of 100 cfu/g throughout the shelf-life.

Dit criterium geldt voor producten voordat zij de directe controle van de exploitant van het levensmiddelenbedrijf die ze geproduceerd heeft, hebben verlaten, indien die exploitant niet tot tevredenheid van de bevoegde autoriteiten kan aantonen dat het product gedurende de hele houdbaarheidstermijn aan de grenswaarde van 100 kve/g zal voldoen.


This criterion shall apply to products before they have left the immediate control of the producing food business operator, when he is not able to demonstrate, to the satisfaction of the competent authority, that the product will not exceed the limit of 100 cfu/g throughout the shelf-life.

Dit criterium geldt voor producten voordat zij de directe controle van de exploitant van het levensmiddelenbedrijf die ze geproduceerd heeft, hebben verlaten, indien die exploitant niet tot tevredenheid van de bevoegde autoriteiten kan aantonen dat het product gedurende de hele houdbaarheidstermijn aan de grenswaarde van 100 cfu/g zal voldoen.


I. whereas it is important to maintain Europe's rich cultural heritage of locally produced food and allow in particular the continued use of traditional preparations and methods which have been proven through both science and experience not to have any negative food safety implications; whereas the position of these traditional foods could be secured by licensing producers and certifying the products,

I. overwegende dat het belangrijk is het rijke Europese erfgoed van ter plaatse geproduceerd voedsel te behouden en met name toe te staan dat traditionele bereidingen en procédés in gebruik blijven waarvan zowel wetenschappelijk als via de ervaring is aangetoond dat zij geen negatieve gevolgen voor de voedselveiligheid hebben. Deze traditionele voedingsproducten moeten gewaarborgd kunnen worden via vergunningen aan de producenten en certificatie van de producten,


w