Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Albumin
Animal protein
Blood protein
PER
Plasma protein
Protein efficiency ratio
Protein products
Protein-ratio
Proteins
Reversed serum protein ratio
Serum protein ratio
Vegetable protein

Vertaling van "protein-ratio " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
protein-ratio

eiwit-energieverhouding | voederverhouding




Reversed serum protein ratio

bepalen van omgekeerde serum-eiwitratio




Protein/creatinine ratio

bepalen van eiwit-creatinineratio


protein efficiency ratio | PER [Abbr.]

eiwitrendementscoëfficiënt | PER [Abbr.]


protein products [ albumin | proteins(UNBIS) ]

eiwithoudend product [ albumine | eiwithoudend produkt ]


plasma protein | blood protein

plasmaproteïne | eiwit in het bloedplasma




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Although it has been established that no absolute correlation exists, resistance of proteins to pepsin digestion is an additional criterion to be considered in the weight-of-evidence approach for the assessment of allergenicity. The pepsin resistance test is generally performed under quite standardised conditions, at low pH values and high pepsin:protein ratios.

Hoewel is vastgesteld dat er geen absolute correlatie bestaat, is de resistentie van eiwitten tegen afbraak door pepsinen een aanvullend criterium dat in aanmerking moet worden genomen in de beoordeling van de allergene werking op basis van bewijskracht. De pepsineresistentietest wordt gewoonlijk onder tamelijk genormaliseerde omstandigheden verricht, bij lage pH-waarden en hoge pepsine-eiwitverhoudingen.


The collagen/meat protein ratio is expressed as the percentage of collagen in meat protein.

De collageen/vleeseiwitverhouding wordt uitgedrukt als het percentage collageen in het vleeseiwit.


The collagen/meat protein ratio is expressed as the percentage of collagen in meat protein.

De collageen/vleeseiwitverhouding wordt uitgedrukt als het percentage collageen in het vleeseiwit.


- connective tissue / meat protein ratio under’.

"verhouding bindweefsel/vleeseiwit lager dan ".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
However, Regulation (EC) No 2076/2005 provides for transitional arrangements derogating from certain of those requirements for a transitional period during which the composition criteria of minced meat regarding, in particular, the content of fat and the connective tissue-meat protein ratio were to be assessed.

Verordening (EG) nr. 2076/2005 voorziet evenwel in overgangsregelingen die afwijken van bepaalde van die voorschriften tijdens een overgangsperiode tijdens welke de criteria voor de samenstelling van gehakt vlees, met name wat het vetgehalte en de verhouding bindweefsel/vleeseiwit betreft moesten worden beoordeeld.


2.3. The ‘chemical index’ shall mean the lowest of the ratios between the quantity of each essential amino acid of the test protein in and the quantity of each corresponding amino acid of the reference protein.

2.3. Onder "chemische index" wordt verstaan de laagste van de verhoudingen tussen de hoeveelheid van ieder essentieel aminozuur die het proefeiwit bevat, en de hoeveelheid van ieder daarmee corresponderend aminozuur in het referentie-eiwit.


2.3. The ‘chemical index’ shall mean the lowest of the ratios between the quantity of each essential amino acid of the test protein in and the quantity of each corresponding amino acid of the reference protein.

2.3. Onder „chemische index” wordt verstaan de laagste van de verhoudingen tussen de hoeveelheid van ieder essentieel aminozuur die het proefeiwit bevat, en de hoeveelheid van ieder daarmee corresponderend aminozuur in het referentie-eiwit.


Composition criteria of minced meat regarding in particular the content of fat and the connective tissue: meat protein ratio should be assessed.

De criteria voor de samenstelling van gehakt vlees, met name ten aanzien van het vetgehalte en de verhouding bindweefsel/vleeseiwit, dienen beoordeeld te worden.


(3.3) Product has a minimum 4-week maturation period and a water/protein ratio of less than 1,7.

(3.3) Het product is gedurende ten minste 4 weken gerijpt met een water/proteïne-verhouding van minder dan 1,7.


Product has a water/protein ratio of less than 1,7".

Het product heeft een water/proteïne-verhouding van minder dan 1,7".




Anderen hebben gezocht naar : protein creatinine ratio     reversed serum protein ratio     serum protein ratio     albumin     animal protein     blood protein     fat protein ratio     plasma protein     protein efficiency ratio     protein products     protein-ratio     proteins     vegetable protein     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'protein-ratio' ->

Date index: 2024-03-21
w