Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Baby food
Cannery
Canning
Canning industry
Conserving food
Food canning
Food care
Food preservation
Food preserver
Food preserving
Food-preserving industry
Preservation of food
Preserved food
Preserved food for infants
Preserved product
Preserving of foodstuffs
Propose pet food selection
Recommend on food preservation
Recommend pet food selection
Recommend pet food selections
Recommending pet food selection
Suggest on food preservation
Tinned food

Vertaling van "recommend on food preservation " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

adviseren inzake voedselbewaring


recommend pet food selections | recommending pet food selection | propose pet food selection | recommend pet food selection

selectie van dierenvoer aanbevelen


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

conservenfabriek [ conservenindustrie ]


food preserving [ preserving of foodstuffs ]

conservering van levensmiddelen


conserving food | food care | food preservation | preservation of food

bewaren van voedsel


food canning | food preservation

verduurzaming van levensmiddelen | verduurzaming van voedingsmiddelen


baby food | preserved food for infants

zuigelingenvoedsel


Recommendation concerning the Preservation of Cultural Property Endangered by Public or Private Works

Aanbeveling inzake het behoud van cultureel eigendom bedreigd door openbare of particuliere werken




preserved product [ preserved food | tinned food ]

product in blik [ conservenblik | inblikken | levensmiddelenconservering | produkt in blik ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The applicant demonstrated that the current definition is too broad and should reflect details as regards temperature and pH, that were included in the original application and that are important in order to obtain the same profile that was evaluated by the European Food Safety Authority in its opinion on the safety of the use of Ethyl lauroyl arginate as a food preservative

De aanvrager heeft aangetoond dat de huidige definitie te breed is en rekening moet houden met nadere gegevens met betrekking tot temperatuur en pH die in de oorspronkelijke aanvraag waren opgenomen en van belang zijn om hetzelfde profiel te verkrijgen als dat wat door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid in haar advies over de veiligheid van het gebruik van ethyllauroylarginaat als conserveermiddel is geëvalueerd.


Subsequently, in April of 2007 the European Food Safety Authority (the Authority) evaluated the safety of the use of Ethyl lauroyl arginate as a food preservative and allocated an Acceptable Daily Intake (ADI) of 0,5 mg/kg body weight .

In april 2007 heeft de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) de veiligheid van het gebruik van ethyllauroylarginaat als conserveermiddel in levensmiddelen beoordeeld en een aanvaardbare dagelijkse inname (ADI) van 0,5 mg/kg lichaamsgewicht vastgesteld .


4. Takes the view that, in consideration of global public health recommendations, including WHA resolution 63.23, the WHA Global Strategy on Infant and Young Child Feeding and the global impact of exports from the Union to third countries, the labelling and marketing of processed baby foods should make it clear that these products are not adequate for use by infants of less than six months of age and should not undermine the six-month exclusive breastfeeding recommendation; considers, therefore, that the labelling and marketing shoul ...[+++]

4. In het licht van de mondiale aanbevelingen inzake volksgezondheid, met inbegrip van Resolutie 63.23 van de Wereldgezondheidsvergadering, de mondiale strategie voor zuigelingen- en kindervoeding van de WGO en het mondiale effect van export uit de Unie naar derde landen, dienen de etikettering en marketing van bewerkte babyvoeding duidelijk te maken dat deze producten niet geschikt zijn voor gebruik door zuigelingen van jonger dan zes maanden en de aanbeveling van uitsluitend borstvoeding gedurende de eerste zes levensmaanden niet te ondermijnen; is derhalve van oordeel dat de regels voor etikettering en marketing moeten worden herzien ...[+++]


5. Takes the view that, in consideration of global public health recommendations, including WHA resolution 63.23, the WHA Global Strategy on Infant and Young Child Feeding and the global impact of exports from the Union to third countries, the labelling and marketing of processed baby foods should make it clear that these products are not adequate for use by infants of less than six months of age and should not undermine the six-month exclusive breastfeeding recommendation; considers, therefore, that the labelling and marketing shoul ...[+++]

5. In het licht van de mondiale aanbevelingen inzake volksgezondheid, met inbegrip van Resolutie 63.23 van de Wereldgezondheidsvergadering, de mondiale strategie voor zuigelingen- en kindervoeding van de WGO en het mondiale effect van export uit de Unie naar derde landen, dienen de etikettering en marketing van bewerkte babyvoeding duidelijk te maken dat deze producten niet geschikt zijn voor gebruik door zuigelingen van jonger dan zes maanden en de aanbeveling van uitsluitend borstvoeding gedurende de eerste zes levensmaanden niet te ondermijnen; is derhalve van oordeel dat de regels voor etikettering en marketing moeten worden herzien ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Member States may recommend to food business operators the use of one or more additional forms of expression or presentation of the nutrition declaration that they consider as best fulfilling the requirements laid down in points (a) to (g) of paragraph 1.

2. De lidstaten kunnen exploitanten van levensmiddelenbedrijven het gebruik van een of meer extra uitdrukkings- of presentatievormen voor de voedingswaardevermelding aanbevelen die volgens hen het best voldoen aan de in de lid 1, punten a) tot en met g), vastgestelde vereisten.


2. Member States may recommend to food business operators the use of one or more additional forms of expression or presentation of the nutrition declaration that they consider as best fulfilling the requirements laid down in points (a) to (g) of paragraph 1.

2. De lidstaten kunnen exploitanten van levensmiddelenbedrijven het gebruik van een of meer extra uitdrukkings- of presentatievormen voor de voedingswaardevermelding aanbevelen die volgens hen het best voldoen aan de in de lid 1, punten a) tot en met g), vastgestelde vereisten.


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. dringt erop aan dat voedingsadviezen vanuit gender- en leeftijdperspectief worden gegeven; verzoekt eveneens om inzet van het geslachts- en leeftijdsperspectief in aanbevelingen inzake kwesties in verband met voedselveiligheid, zoals etikettering van levensmiddelen, gezondheidsclaims, REACH-verordening en nieuwe levensmiddelen;


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. dringt erop aan dat voedingsadviezen vanuit gender- en leeftijdperspectief worden gegeven; verzoekt eveneens om inzet van het geslachts- en leeftijdsperspectief in aanbevelingen inzake kwesties in verband met voedselveiligheid, zoals etikettering van levensmiddelen, gezondheidsclaims, REACH-verordening en nieuwe levensmiddelen;


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. dringt erop aan dat voedingsadviezen vanuit gender- en leeftijdperspectief worden gegeven; verzoekt eveneens om inzet van het geslachts- en leeftijdsperspectief in aanbevelingen inzake kwesties in verband met voedselveiligheid, zoals etikettering van levensmiddelen, gezondheidsclaims, REACH-verordening en nieuwe levensmiddelen;


The guidelines recommend that food labels should not mislead or make false claims about a product in relation to:

In de richtsnoeren wordt aanbevolen dat voedseletiketten niet onjuist of misleidend mogen zijn over een product met betrekking tot:




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'recommend on food preservation' ->

Date index: 2022-05-03
w