Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise a sportsperson on diet
Advise how to create diet food
Advise on preparation of diet food
Advise sportspersons on diet
Chlorine-restricted diet
Codify diets with the feeds to animals
Counsel on creation of diet plan
Counsel on preparation of diet food
Define diets with the feeds to animals
Diabetic weight reducing diet
Diet poor in chlorine
Elimination diet
Energy restricted diet
Formulate diet with the feeds to an animal
Formulate diets with the feeds to animals
Inform sportspersons on optimising their diets
Inform sportspersons on optimizing their diets
Low-chlorine diet
Psychogenic depression
Reactive depression
Reducing diet
Single episodes of depressive reaction
Slimming diet
Weight-reducing diet
Weight-reducing diet education

Vertaling van "reducing diet " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Weight-reducing diet education

voorlichten over dieet voor gewichtsreductie


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

calorie-arm dieet | vermageringsdieet




Diabetic weight reducing diet

gewichtsreducerend dieet bij diabetes


codify diets with the feeds to animals | formulate diet with the feeds to an animal | define diets with the feeds to animals | formulate diets with the feeds to animals

diëten bij het voederen van dieren opstellen


advise how to create diet food | counsel on creation of diet plan | advise on preparation of diet food | counsel on preparation of diet food

adviseren over de bereiding van dieetvoeding | advies geven over de bereiding van dieetvoeding | raad geven over de bereiding van dieetvoeding


advise a sportsperson on diet | inform sportspersons on optimizing their diets | advise sportspersons on diet | inform sportspersons on optimising their diets

atleten adviseren over diëten | atleten advies geven over diëten | atleten raad geven over diëten


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

chloorarm dieet


A rare non-progressive form of cone photoreceptor dysfunction characterized by reduced visual acuity, normal retinal appearance and absent or reduce cone responses on electroretinography but normal color vision. The syndrome is very rare with only 14

oligocoon syndroom


Definition: In typical mild, moderate, or severe depressive episodes, the patient suffers from lowering of mood, reduction of energy, and decrease in activity. Capacity for enjoyment, interest, and concentration is reduced, and marked tiredness after even minimum effort is common. Sleep is usually disturbed and appetite diminished. Self-esteem and self-confidence are almost always reduced and, even in the mild form, some ideas of guilt or worthlessness are often present. The lowered mood varies little from day to day, is unresponsive to circumstances and may be accompanied by so-called somatic symptoms, such as loss of interest and pleas ...[+++]

Omschrijving: Bij de typerende lichte-, matige- of ernstige episoden die hieronder worden beschreven, lijdt de betrokkene aan stemmingsverlaging, verminderde energie en afgenomen activiteit. Het vermogen tot plezier, belangstelling en concentratie is verminderd en opvallende vermoeidheid na zelfs minimale inspanning komt veel voor. Slaap is doorgaans gestoord en eetlust afgenomen. Gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn bijna altijd verminderd en gedachten van schuld of waardeloosheid zijn, zelfs bij de lichte vorm, dikwijls aanwezig. De verlaagde stemming varieert enigszins van dag tot dag, reageert niet op omstandigheden en kan g ...[+++]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
This approach will contribute to achieving food safety and security for all Europeans and eradication of hunger in the world; decreasing the burden of food- and diet-related diseases by promoting the shift towards healthy and sustainable diets, via consumer education and innovations in agriculture and the food industry; reducing water and energy consumption in food processing, transport and distribution; reducing food waste by 50 % by 2030; and achieving a broad diversity of healthy, high quality and safe food for all.

Deze aanpak zal bijdragen tot het waarborgen van de voedselveiligheid en -zekerheid voor alle Europeanen en de uitbanning van honger in de hele wereld; het verminderen van voedings- en voedingsgewoontegerelateerde ziekten door bevordering van het overstappen op gezonde en duurzame voedingsgewoonten via voorlichting van de consument en innovaties in de landbouw en de voedingsindustrie; het verminderen van het water- en energieverbruik bij de verwerking, het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen; het verminderen van de hoeveelheid voedselafval met 50 % tegen 2030; en het bewerkstelligen van een grote verscheidenheid aan gezond ...[+++]


using the EU Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health as a basis for cooperation (between industry, health and consumer organisations and academia) on food reformulation (for example, to minimise trans-fats, reduce saturated fats, sugar and salt levels across all foods and appropriate portion sizes).

het gebruikmaken van het EU-actieplatform op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en gezondheid als basis voor de samenwerking tussen de industrie, gezondheids- en consumentenorganisaties en de academische wereld inzake een andere samenstelling van levensmiddelen (bijvoorbeeld om transvetzuren te minimaliseren of het gehalte verzadigde vetten, suiker en zout in alle levensmiddelen te verlagen), en inzake de aangewezen grootte van de porties.


This approach will contribute to achieving food safety and security for all Europeans and eradication of hunger in the world; decreasing the burden of food- and diet-related diseases by promoting the shift towards healthy and sustainable diets, via consumer education and innovations in agriculture and the food industry; reducing water and energy consumption in food processing, transport and distribution; reducing food waste by 50 % by 2030; and achieving a broad diversity of healthy, high quality and safe food for all.

Deze aanpak zal bijdragen tot het waarborgen van de voedselveiligheid en -zekerheid voor alle Europeanen en de uitbanning van honger in de hele wereld; het verminderen van voedings- en voedingsgewoontegerelateerde ziekten door bevordering van het overstappen op gezonde en duurzame voedingsgewoonten via voorlichting van de consument en innovaties in de landbouw en de voedingsindustrie; het verminderen van het water- en energieverbruik bij de verwerking, het vervoer en de distributie van voedingsmiddelen; het verminderen van de hoeveelheid voedselafval met 50 % tegen 2030; en het bewerkstelligen van een grote verscheidenheid aan gezond ...[+++]


At a regional level, the AFRESH project aims at developing a research agenda for reducing diet- and physical inactivity-related (chronic) diseases, such as diabetes, obesity, cardiovascular diseases and various types of cancer, by developing innovative products and services within the field of nutrition and physical activity.

Op regionaal niveau is het Afresh-project bedoeld om een onderzoeksagenda te ontwikkelen voor het reduceren van (chronische) ziekten die verband houden met eetpatronen of lichamelijke inactiviteit, zoals diabetes, obesitas, cardiovasculaire aandoeningen en verschillende vormen van kanker. In het kader van dit project worden innovatieve producten en diensten ontwikkeld op het gebied van voeding en lichaamsbeweging.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
12. Notes that at present there is no specific policy on the prevention of Alzheimer's disease, and calls, therefore, for the establishment of such a policy, including at European level, to be based on the need to maintain an environment conducive to patients' physical and intellectual activity and a diet consistent with that recommended by the European Platform for Action on Diet, Physical Activity and Health and on the promotion of all policies to reduce smoking, both active and passive;

12. stelt vast dat er op dit moment niet specifiek aan preventie van Alzheimer wordt gedaan en dringt er dan ook op aan zo snel mogelijk desbetreffend beleid te ontwikkelen, waaronder op Europees niveau, waarbij wordt ingezet op een omgeving die fysieke en geestelijke activiteit van patiënten bevordert, op een dieet dat strookt met de aanbevelingen van het Europees actieplatform voor voeding, fysieke activiteiten en gezondheid, en op het bevorderen van maatregelen voor het terugdringen van het actief en het passief roken;


33. Believes that product reformulation is a powerful tool for reducing the intake of fat, sugar and salt in our diets and welcomes the steps taken by a few manufacturers and retailers to move in this direction; notes that to date only 5% of the total voluntary commitments made under the Platform relate to product development; calls on the Commission, Member States, manufacturers, retailers and caterers to step up efforts to ensure that manufacturers, retailers and caterers reduce fat, sugar and salt levels in foods; calls on manuf ...[+++]

33. is van mening dat een wijziging van de samenstelling van producten een krachtig instrument is met het oog op het terugdringen van de inname van vetten, suiker en zout in onze voeding en is ingenomen met de maatregelen die door een aantal fabrikanten en winkelketens worden genomen in die richting; merkt op dat tot op heden slechts 5% van de totale vrijwillige verbintenissen die in het kader van het actieplatform zijn aangegaan betrekking hebben op de ontwikkeling van producten; verzoekt de Commissie, de lidstaten en de fabrikanten, winkelketens en cateringbedrijven om meer inspanningen te doen om ervoor te zorgen dat fabrikanten, winkelketens en caterin ...[+++]


32. Believes that product reformulation is a powerful tool for reducing the intake of fat, sugar and salt in our diets and welcomes the steps taken by a few manufacturers and retailers to move in this direction; notes that to date only 5% of the total voluntary commitments made under the Platform relate to product development; calls on the Commission, Member States, manufacturers, retailers and caterers to step up efforts to ensure that manufacturers, retailers and caterers reduce fat, sugar and salt levels in foods; calls on manuf ...[+++]

32. is van mening dat een wijziging van de samenstelling van producten een krachtig instrument is met het oog op het terugdringen van de inname van vetten, suiker en zout in onze voeding en is ingenomen met de maatregelen die door een aantal fabrikanten en winkelketens worden genomen in die richting; merkt op dat tot op heden slechts 5% van de totale vrijwillige verbintenissen die in het kader van het actieplatform zijn aangegaan betrekking hebben op de ontwikkeling van producten; verzoekt de Commissie, de lidstaten en de fabrikanten, winkelketens en cateringbedrijven om meer inspanningen te doen om ervoor te zorgen dat fabrikanten, winkelketens en caterin ...[+++]


30. Notes growing public and scientific concern about the impact of artificial trans-fats on human health and notes moves by certain national (Canada, Denmark) and regional (City of New York) authorities to remove trans-fats from the human diet; calls for EU action to reduce the intake of trans-fats;

30. stelt vast dat er sprake is van toenemende bezorgdheid bij publiek en wetenschappers over de gevolgen van kunstmatige transvetten voor de menselijke gezondheid, en neemt kennis van initiatieven van bepaalde nationale (Canada, Denemarken) en regionale (de stad New York City) autoriteiten om transvetten uit de menselijke voeding te bannen; dringt aan op EU-maatregelen om de inname van transvetten te verminderen;


The purpose of the Network set up in 2003 is to advise the Commission on the development of Community activities to improve nutrition, to reduce and prevent diet-related diseases, to promote physical activity and to combat obesity.

Dit netwerk is in 2003 opgericht om de Commissie te adviseren bij de ontwikkeling van communautaire activiteiten op het gebied van voeding, de preventie van voedingsgerelateerde ziekten, de bevordering van een actievere leefstijl en de bestrijding van obesitas.


The EU Action Plan on Childhood Obesity 2014-2020 , which recognises the beneficial impact of health promotion and disease prevention on both citizens and health systems and the importance of a healthy diet and physical activity promotion in reducing the risk of chronic conditions and non-communicable diseases and invites the Member States to continue to make healthy diet and physical activity promotion a top priority, thus contributing to better health and quality of life of EU citizens and the sustainability of the health systems, a ...[+++]

Het EU-actieplan inzake obesitas bij kinderen 2014-2020 , waarin de gunstige invloed van gezondheidsbevordering en ziektepreventie voor zowel burgers als gezondheidszorgstelsels en het belang van een gezonde voeding en het bevorderen van lichaamsbeweging voor het terugdringen van het risico op chronische aandoeningen en niet-overdraagbare ziekten worden onderkend en de lidstaten wordt verzocht van het bevorderen van gezonde voeding en lichaamsbeweging een topprioriteit te blijven maken om zodoende bij te dragen tot een betere gezondheid en levenskwaliteit van EU-burgers en tot de houdbaarheid van de gezondheidszorgstelsels, en het actiep ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'reducing diet' ->

Date index: 2022-09-06
w