Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Buttermilk
Casein
Casein allergy
Casein-based baby milk
Lactoserum
Milk by-product
Paracasein
Rennet casein
Rennet-casein
Whey

Vertaling van "rennet casein " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
paracasein | rennet casein | rennet-casein

lebcaseïne | leb-caseïne | paracaseïne




paracasein | rennet casein

lebcaseïne | paracaseine | paracaseïne






Casein-based baby milk

flesvoeding op basis van caseïne


milk by-product [ buttermilk | casein | lactoserum | whey ]

zuivelbijproduct [ caseïne | karnemelk | melkserum | wei | zuivelbijprodukt ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
edible rennet casein: obtained by washing and drying skimmed milk solids following a separation process which uses rennet, a natural substance produced in the stomachs of cattle.

voedingslebcaseïne: verkregen door het stremsel van magere melk te wassen en te drogen na een scheidingsproces waarin leb wordt gebruikt, een natuurlijke, in de magen van runderen aangemaakte stof.


‘edible rennet casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk; the coagulum is obtained through the reaction of rennet or other coagulating enzymes;

b) „melkeiwit, type voedings-lebcaseïne” of „voedingslebcaseïne”: een melkproduct dat wordt verkregen door het stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen; het stremsel wordt verkregen door middel van de reactie van leb of andere enzymen met een stremmende werking;


(b) ‘edible rennet casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk; the coagulum is obtained through the reaction of rennet or other coagulating enzymes ;

(b) "melkeiwit, type voedings-lebcaseïne" of "voedingslebcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen; het stremsel wordt verkregen door middel van de reactie van leb of andere enzymen met een stremmende werking ;


In order to allow for the swift adaptation of Annexes I to III (standards of edible acid casein, edible rennet casein and edible caseinates in relation to their composition, contamination, processing aids used etc.) to international standards and technical progress in the future, the Commission also suggests the adoption of delegated acts (Art. 290 TFEU).

Om het mogelijk te maken dat de bijlagen I tot en met III (normen voor voedingszuurcaseïne, voedingslebcaseïne en voor menselijke voeding bestemde caseïnaten in verband met de samenstelling, contaminatie, gebruikte technische hulpstoffen etc.) in de toekomst snel kunnen worden aangepast aan internationale normen en technische vooruitgang, stelt de Commissie tevens voor gedelegeerde handelingen aan te nemen (art. 290 VWEU).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b) ‘edible rennet casein’ means a milk product obtained by separating, washing and drying the coagulum of skimmed milk and/or of other products obtained from milk; the coagulum is obtained through the reaction of rennet or other coagulating enzymes ;

(b) "melkeiwit, type voedings-lebcaseïne" of "voedingslebcaseïne": een melkproduct dat wordt verkregen door het stremsel van magere melk en/of van andere uit melk verkregen producten, te scheiden, te wassen en te drogen; het stremsel wordt verkregen door middel van de reactie van leb of andere enzymen met een stremmende werking ;


3.2. Adjustment of the calcium ion concentration to the required level to precipitate para-casein; by addition of rennet para-casein is obtained from casein.

3.2. Herstellen van de voor het neerslaan van de paracaseïne vereiste concentratie aan calciumionen; omzetting van de caseïne in paracaseïne door de werking van het lebstremsel.


6.3. Coagulation of casein with the enzymes of rennet.

6.3. Coagulatie van de caseïne door de enzymen van het stremsel:


( A ) 1 KILOGRAMME OF CASEINATE OR OF RENNET-CASEIN OF QUALITY A HAS BEEN MANUFACTURED FROM 37 * 75 KILOGRAMMES OF SKIMMED MILK ;

a ) 1 kg caseïnaat of leb-caseïne van kwaliteit A uit 37,75 kg ondermelk werd vervaardigd ,


( B ) 1 KILOGRAMME OF ACID CASEIN OF QUALITY A OR OF RENNET-CASEIN OF QUALITY B HAS BEEN MANUFACTURED FROM 35 * 75 KILOGRAMMES OF SKIMMED MILK ;

b ) 1 kg zuur-caseïne van kwaliteit A of leb-caseïne van kwaliteit B uit 35,75 kg ondermelk werd vervaardigd ,




Anderen hebben gezocht naar : casein     casein allergy     casein-based baby milk     buttermilk     lactoserum     milk by-product     paracasein     rennet casein     rennet-casein     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'rennet casein' ->

Date index: 2024-02-21
w