Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Colours of roasted malt
Components of roasted malt
Roasted malt colours
The colour of roasted malt

Vertaling van "the colour roasted malt " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
components of roasted malt | the colour of roasted malt | colours of roasted malt | roasted malt colours

kleuren van geroosterde mout
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Therefore, it is not expected that the authorisation of use of caramel colours in malt beverages would have a significant impact on total exposure to caramel colours.

Daarom zal de toelating voor het gebruik van karamelkleurstoffen in moutdranken naar verwachting geen groot effect hebben op de totale blootstelling aan karamelkleurstoffen.


Therefore, it is not expected that the authorisation of use of caramel colours in malt beverages would have a significant impact on total exposure to caramel colours.

Daarom zal de toelating voor het gebruik van karamelkleurstoffen in moutdranken naar verwachting geen groot effect hebben op de totale blootstelling aan karamelkleurstoffen.


There is a need for caramel colours to restore a consistent colour which has been affected by the production processes and/or to make malt beverages made from pale malts visually more appealing.

Karamelkleurstoffen zijn nodig om de vaste kleur te herstellen die tijdens de productieprocessen verloren is gegaan en/of om moutdranken van lichtgekleurde mout visueel aantrekkelijker te maken.


Since there is a technological need for caramel colours (E 150a-d) in malt beverages and the use of caramel colours is authorised in beer only, the current situation has a negative impact on the internal market and hinders the free movement of those products.

Aangezien er een technologische behoefte bestaat aan karamelkleurstoffen (E 150a-d) in moutdranken maar het gebruik van karamelkleurstoffen alleen is toegestaan in bier, heeft de huidige situatie een negatief effect op de interne markt en wordt het vrije verkeer van die producten belemmerd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Commission Regulation (EU) No 505/2014 of 15 May 2014 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of caramel colours (E 150a-d) in beer and malt beverages Text with EEA relevance

Verordening (EU) nr. 505/2014 van de Commissie van 15 mei 2014 tot wijziging van bijlage II bij Verordening (EG) Nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat betreft het gebruik van karamelkleurstoffen (E 150a-d) in bier en moutdranken Voor de EER relevante tekst


There is a need for caramel colours to restore a consistent colour which has been affected by the production processes and/or to make malt beverages made from pale malts visually more appealing.

Karamelkleurstoffen zijn nodig om de vaste kleur te herstellen die tijdens de productieprocessen verloren is gegaan en/of om moutdranken van lichtgekleurde mout visueel aantrekkelijker te maken.


Since there is a technological need for caramel colours (E 150a-d) in malt beverages and the use of caramel colours is authorised in beer only, the current situation has a negative impact on the internal market and hinders the free movement of those products.

Aangezien er een technologische behoefte bestaat aan karamelkleurstoffen (E 150a-d) in moutdranken maar het gebruik van karamelkleurstoffen alleen is toegestaan in bier, heeft de huidige situatie een negatief effect op de interne markt en wordt het vrije verkeer van die producten belemmerd.


In the case of green coffee and beer, the presence of OTA is already controlled at another more appropriate stage of the production chain (respectively roasted coffee and malt).

Voor groene koffie en bier wordt de aanwezigheid van OTA reeds in een ander meer geschikt stadium van de productieketen gecontroleerd (gebrande koffie respectievelijk mout).


In the case of green coffee and beer, the presence of OTA is already controlled at another more appropriate stage of the production chain (respectively roasted coffee and malt).

Voor groene koffie en bier wordt de aanwezigheid van OTA reeds in een ander meer geschikt stadium van de productieketen gecontroleerd (gebrande koffie respectievelijk mout).


‘Tonda Gentile Romana’: form of hazelnut in shell: subspherical with a slightly pointed tip, between 14 and 25 mm in calibre, shell of medium thickness, hazel in colour, moderately shiny, with scattered pilosity at the tip and clear striation; the nut is small to medium in size, of a variable subspherical shape, similar in colour to the shell, mostly covered in fibres, with a corrugated surface and quite clear grooves, dimensions less regular than the hazelnut in shell; the perisperm is of a medium thickness, not completely detachable at th ...[+++]

De Tonda Gentile Romana in de dop heeft een bijna afgeplatte bolvorm met een licht puntig uiteinde en afmetingen tussen 14 mm en 25 mm. De dop is van gemiddelde dikte, hazelnootbruin, met een flauwe glans, met een viltige beharing rondom het uiteinde en talloze opvallende strepen. De pitten zijn van gewoon tot klein formaat en hebben een afwisselend bijna afgeplatte bolvorm, in dezelfde kleur als de dop. Het grootste deel ervan is bedekt met vezels, heeft een rimpelig oppervlak en min of meer opvallende strepen, en de afmetingen wijken af van die van de noot in de dop; het kiemhulsel heeft een gemiddelde dikte en laa ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'the colour roasted malt' ->

Date index: 2021-11-18
w