Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Cut out fats
Edible fat
Fat
Fats
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Mono-unsaturate
Mono-unsaturated fatty acids
Monounsaturates
Refining-machine operator
Remove fats
Take away fats
UIBC - Unsaturated iron binding capacity
Unsaturated C atom
Unsaturated carbon atom
Unsaturated fat
Unsaturated vapor
Unsaturated vapour
Winterise fats

Vertaling van "unsaturated fat " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


fats [ fat | fatty substance ]

oliën en vetten [ vet | vetstof ]


unsaturated vapor | unsaturated vapour

onverzadigde damp


unsaturated C atom | unsaturated carbon atom

onverzadigd koolstofatoom


mono-unsaturate | mono-unsaturated fatty acids | monounsaturates

enkelvoudig onverzadigd vet | enkelvoudig onverzadigde vetzuren


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

vetten winterklaar maken


animal fats [ fish fat ]

dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]


food fat [ edible fat ]

consumptievet [ consumptievetten ]


UIBC - Unsaturated iron binding capacity

bepalen van onverzadigde ijzerbindingscapaciteit


Refining-machine operator (oils and fats)

procesoperator van raffineermachine van oliën en vetten
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
However, also the low fat products could be subject to severe oxidation due to a high proportion of unsaturated fatty acids.

Ook producten met een laag vetgehalte kunnen echter in hoge mate oxideren wanneer er veel onverzadigde vetzuren in aanwezig zijn.


A claim that a food is high in unsaturated fat, and any claim likely to have the same meaning for the consumer may only be made where at least 70 % of the fatty acids present in the product derive from unsaturated fat under the condition that unsaturated fat provides more than 20 % of energy of the product’.

Een claim dat een levensmiddel rijk aan onverzadigde vetten is en elke andere claim die voor de consument waarschijnlijk dezelfde betekenis zal hebben, is alleen toegestaan als ten minste 70 % van de in het product aanwezige vetzuren afkomstig is van onverzadigde vetten, op voorwaarde dat onverzadigde vetten meer dan 20 % van de energie van het product leveren”.


In its opinion adopted on 6 July 2005 (2), the Authority concludes that omega-3 fatty acids, monounsaturated fat, polyunsaturated fat and unsaturated fat have important roles in the diet.

In haar op 6 juli 2005 goedgekeurde advies (2) concludeert de Autoriteit dat omega-3-vetzuren, enkelvoudig onverzadigde vetten, meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten een belangrijke rol in het voedingspatroon spelen.


Prior to the adoption of Regulation (EC) No 1924/2006, the Commission asked the opinion of the Authority on nutrition claims and their conditions of use concerning omega-3 fatty acids, monounsaturated fat, polyunsaturated fat and unsaturated fat.

Vóór de vaststelling van Verordening (EG) nr. 1924/2006 heeft de Commissie de Autoriteit om advies gevraagd over voedingsclaims en de gebruiksvoorwaarden daarvan betreffende omega-3-vetzuren, enkelvoudig onverzadigde vetten, meervoudig onverzadigde vetten en onverzadigde vetten.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(12 ) The establishment of nutrient profiles should take into account the content of different nutrients and substances with a nutritional or physiological effect, in particular those such as fat, saturated fat, trans-fatty acids, salt/sodium and sugars, excessive intakes of which in the overall diet are not recommended, as well as poly- and mono-unsaturated fats, available carbohydrates other than sugars, vitamins, minerals, protein and fibre.

(12) Bij de vaststelling van een voedingsprofiel dient te worden gekeken naar het gehalte aan verschillende nutriënten en stoffen met een nutritioneel of fysiologisch effect, met name vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout/natrium en suikers, waarvan een overmatige inname in de totale voeding niet aanbevolen wordt, alsmede enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, andere beschikbare koolhydraten dan suikers, vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels.


(12 ) The establishment of nutrient profiles should take into account the content of different nutrients and substances with a nutritional or physiological effect, in particular those such as fat, saturated fat, trans-fatty acids, salt/sodium and sugars, excessive intakes of which in the overall diet are not recommended, as well as poly- and mono-unsaturated fats, available carbohydrates other than sugars, vitamins, minerals, protein and fibre.

(12) Bij de vaststelling van een voedingsprofiel dient te worden gekeken naar het gehalte aan verschillende nutriënten en stoffen met een nutritioneel of fysiologisch effect, met name vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout/natrium en suikers, waarvan een overmatige inname in de totale voeding niet aanbevolen wordt, alsmede enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, andere beschikbare koolhydraten dan suikers, vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels.


The establishment of nutrient profiles should take into account the content of different nutrients and substances with a nutritional or physiological effect, in particular those such as fat, saturated fat, trans-fatty acids, salt/sodium and sugars, excessive intakes of which in the overall diet are not recommended, as well as poly- and mono-unsaturated fats, available carbohydrates other than sugars, vitamins, minerals, protein and fibre.

Bij de vaststelling van een voedingsprofiel dient te worden gekeken naar het gehalte aan verschillende nutriënten en stoffen met een nutritioneel of fysiologisch effect, met name vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout/natrium en suikers, waarvan een overmatige inname in de totale voeding niet aanbevolen wordt, alsmede enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, andere beschikbare koolhydraten dan suikers, vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels.


The establishment of nutrient profiles should take into account the content of different nutrients and substances with a nutritional or physiological effect, in particular those such as fat, saturated fat, trans-fatty acids, salt/sodium and sugars, excessive intakes of which in the overall diet are not recommended, as well as poly- and mono-unsaturated fats, available carbohydrates other than sugars, vitamins, minerals, protein and fibre.

Bij de vaststelling van een voedingsprofiel dient te worden gekeken naar het gehalte aan verschillende nutriënten en stoffen met een nutritioneel of fysiologisch effect, met name vetten, verzadigde vetten, transvetzuren, zout/natrium en suikers, waarvan een overmatige inname in de totale voeding niet aanbevolen wordt, alsmede enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, andere beschikbare koolhydraten dan suikers, vitaminen, mineralen, eiwitten en voedingsvezels.


the definitions of "nutrition labelling", "protein", "carbohydrate", "sugars", "fat", "saturates", "mono-unsaturates", "poly-unsaturates", "fibre" set out in Directive 90/496/EEC shall apply;

gelden voor "voedingswaarde-etikettering", "eiwitten", "koolhydraten", "suikers", "vetstoffen", "verzadigd vet", "enkelvoudig onverzadigd vet", "meervoudig onverzadigd vet" en "voedingsvezels" de definities van Richtlijn 90/496/EEG;


The particular nature of canned fisheries products calls for special, exhaustive checks on the raw material, the processing procedures and their stability and suitability for human consumption. It is necessary to examine and indicate the parameters for freshness, expiry, sell-by dates, storage conditions, preservation, nutritional value (content in terms of fatty acids, saturated and unsaturated fats, cholesterol, etc), contaminants and additives. All in all, these exhaustive checks must be operated to determine the quality standards and, where possible, allow the enterprise to apply for and obtain the appropriate international quality g ...[+++]

De specifieke kenmerken van visserijconserven maken een speciale en zeer grondige controle noodzakelijk van de grondstof, de verwerkingsprocédés, de stabiliteit van het product en de geschiktheid ervan voor menselijke consumptie, waarbij onderzoek wordt gedaan naar en melding wordt gemaakt van de versheidsparameters, de uiterste verkoopdatum, de aanbevolen consumptiedatum, de opslagvoorwaarden, de conservering, voedingswaarden (gehalte in verzadigde en onverzadigde vetzuren, cholesterol, enz.), verontreinigende stoffen, additieven, kortom, een uitputtende controle waarin kwaliteitsnormen worden vastgesteld die indien mogelijk zijn onderw ...[+++]




Anderen hebben gezocht naar : refining-machine operator     unsaturated fat     animal fats     cut out fats     edible fat     fatty substance     fish fat     food fat     mono-unsaturate     mono-unsaturated fatty acids     monounsaturates     remove fats     take away fats     unsaturated c atom     unsaturated carbon atom     unsaturated vapor     unsaturated vapour     winterise fats     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'unsaturated fat' ->

Date index: 2023-09-05
w