Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Boxed calf
Calf
Fat calf
Fattening calf
Fried veal
Halal chicken
Halal lamb
Halal meat
Halal veal
Intensive veal calf
Kosher chicken
Kosher meat
Kosher meats
Kosher veal
Store calf
Sural neuropathy
Veal
Veal
Veal calf

Vertaling van "veal calf " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


fat calf | fattening calf | store calf | veal calf

gemest kalf | mestkalf | te mesten kalf




Sural neuropathy (calf)

aandoening van nervus suralis in kuit








kosher chicken | kosher veal | kosher meat | kosher meats

koosjer vlees


halal lamb | halal veal | halal chicken | halal meat

halalvlees


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
prohibition to breed (decreased veal calf birth-rates = reduced meat production = loss of income),

fokverbod (minder geboorten van vleeskalveren = een lagere vleesproductie = inkomensverlies);


Heavy veal calf: 250 to 420 kg live weight, i.e. 170 to 270 kg carcass weight (female 170 to 250 kg, male 190 to 270 kg)’.

hoog gewicht: 250 tot 420 kg levend gewicht, d.w.z. 170 tot 270 kg karkasgewicht (vrouwelijke dieren: 170 tot 250 kg, mannelijke dieren 190 tot 270 kg)”.


Heavy veal calf (250 to 420 kg live weight, i.e. 170 to 250 kg carcass weight)’,

hoog gewicht (250 tot 420 kg levend gewicht, d.w.z. 170 tot 250 kg karkasgewicht)”,


A veal calf develops, within a few weeks, from being a monogastric mammal, during the time that it feeds almost entirely on milk, to being a ruminant mammal with four stomachs as soon as it moves on to fibrous foods such as grass, hay and cereals.

Het kalf verandert namelijk in een paar weken van een monogastrisch zoogdier, in de periode dat het zich nog bijna uitsluitend met melk voedt, in een herkauwer met vier magen, zodra het overgaat op vezelrijke voeding zoals gras, hooi en granen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘Veau d’Aveyron et du Ségala is a heavy veal calf.

„De Veau d’Aveyron et du Ségala is een zwaar kalf.


Heavy farm veal calf carcasses (170 to 270 kg) slaughtered at no later than 10 months, with pink, tender and tasty flesh.

Karkassen van zware (170 tot 270 kg), op de boerderij gehouden kalveren die op een leeftijd van uiterlijk 10 maanden zijn geslacht, met rozig, mals en smakelijk vlees.


1. By way of derogation from the requirements laid down in Section III of Annex II to Regulation (EC) No 853/2004, the Member States shall progressively implement these requirements in various sectors in addition to the poultry sector where they shall apply immediately, so that the porcine sector in that Member State is covered by the implementation of food chain information requirements by the end of the second year of transition, and the equine and veal calf sectors by the end of the third year.

1. In afwijking van de voorschriften van sectie III van bijlage II bij Verordening (EG) nr. 853/2004 voeren de lidstaten deze voorschriften in diverse sectoren geleidelijk in, afgezien van de pluimveesector waar zij onmiddellijk van toepassing zijn, zodat in iedere lidstaat de voorschriften betreffende informatie over de voedselketen in de varkenssector aan het einde van het tweede jaar van de overgangsperiode en in de paarden- en vleeskalverensector aan het einde van het derde jaar ervan gelden.


In the Netherlands, Europe's second biggest producer of calf meat, the two branches exist in parallel, namely the 'white veal' sector, which represents the vast majority of production (around 85% of the total) and uses the first system of rearing, and the minority 'pink veal' sector, which emerged at the start of the 1980s and uses the second system.

In Nederland - tweede Europese producent van kalfsvlees - bestaan beide methoden naast elkaar. De traditie van het "wit kalfsvlees", het leeuwendeel van de productie (ongeveer 85% van het totaal), valt onder de eerste fokmethode, en het in geringere hoeveelheid geproduceerde "rosé kalfsvlees", dat begin jaren '80 op de markt is verschenen, valt onder de tweede methode.


Your rapporteur wishes above all to draw attention to the relatively extensive spread of the totally resistant serotype Salmonella typhimurium DT 104, which, scientists unanimously agree, is a result of the large-scale use of antibiotics required to maintain intensive veal calf-rearing.

Uw rapporteur wil in dit verband in het bijzonder wijzen op de relatief grote verspreiding van het totaalresistente serotype Salmonella Typhimurium DT 104. De wetenschap is het er volledig over eens dat dit een gevolg is van het grote antibioticaverbruik dat nodig is om de intensieve kalvermesterij in stand te houden.


The Commission concluded that the merged entity would become the market leader in calf milk replacer (calf milk substitute) production, while the leadership of Van Drie in slaughtering and veal production will be maintained.

Bij haar onderzoek kwam de Commissie tot de bevinding dat de fusieonderneming niet alleen de marktleider zou worden voor de productie van kalvermelk (melkvervangende producten), maar dat VanDrie bovendien nog steeds de marktleider zou zijn op het gebied van de kalverslacht en kalfsvleesproductie.




Anderen hebben gezocht naar : fried veal     sural neuropathy     veal     boxed calf     fat calf     fattening calf     halal chicken     halal lamb     halal meat     halal veal     intensive veal calf     kosher chicken     kosher meat     kosher meats     kosher veal     store calf     veal calf     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'veal calf' ->

Date index: 2021-03-13
w