Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Porc charcutier
Porc maigre
Porc à viande
TVM
Teneur en viande maigre
Teneur en viande maigre des carcasses de porc

Vertaling van "Teneur en viande maigre des carcasses de porc " (Frans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]

aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas


porc à viande | porc charcutier | porc maigre

vleesvarken
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
La teneur en viande maigre d'une carcasse est calculée selon la formule suivante :

Het mager-vleesaandeel van een karkas wordt aan de hand van de onderstaande formule berekend :


2° Méthode d'estimation utilisée pour déterminer la teneur en viande maigre.

2° Ramingsmethode voor het bepalen van het aandeel mager vlees.


Les valeurs mesurées sont converties en résultat d'estimation de teneur en viande maigre par l'appareil lui-même.

De gemeten waarden worden door het toestel zelf omgerekend in een schatting van het mager-vleesaandeel.


La teneur en viande maigre des carcasses est calculée selon la formule suivante:

Het aandeel mager vlees van het geslachte varken wordt berekend aan de hand van de onderstaande formule:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Art. 7. § 1. Les abattoirs qui abattent en moyenne annuelle moins de deux cents porcs par semaine, sont dispensés de classer les carcasses selon la teneur estimée en viande maigre.

Art. 7. § 1. De slachthuizen die op jaarbasis gemiddeld minder dan 200 varkens per week slachten, zijn vrijgesteld van de verplichting om de indeling uit te voeren volgens het geraamde aandeel mager vlees.


Art. 8. § 1. Pour le classement des carcasses de porcs selon la teneur estimée en viande maigre, les abattoirs utilisent une des méthodes de classement visée à l'annexe 3.

Art. 8. § 1. Voor de indeling van de varkenskarkassen volgens het geraamd aandeel mager vlees mag door de slachthuizen enkel gebruik worden gemaakt van één van in bijlage 3 bedoelde indelingsmethoden.


Viande de porcs En ce qui concerne la viande de porcs, le prix de la carcasse de porc (classe E) a diminué de 21,8 % au dernier trimestre 2014 par rapport à la même période en 2013.

Varkensvlees Wat varkensvlees betreft, is de prijs voor varkenskarkassen (klasse E) gedaald met 21,8% in het laatste kwartaal 2014 in vergelijking met dezelfde periode in 2013.


En ce qui concerne la viande de porc, le prix moyen de la carcasse de la viande de porc de la classe S et E a diminué en Belgique entre fin janvier 2014 (début de l'embargo sanitaire) et le 10 janvier 2016 de 21,93 % (baisse de 149 à 116,31 euros /100 kg).

Wat het varkensvlees betreft, is de gemiddelde prijs voor het karkas van varkensvlees klasse S en E in België met 21,93 % gedaald tussen eind januari 2014 (begin van het sanitair embargo) en 10 januari 2016 (daling van 149 naar 116,31 euro/100 kg).


En raison d'adaptations techniques, Chypre a demandé à la Commission d'autoriser l'application d'une nouvelle formule pour le calcul de la teneur en viande maigre des carcasses dans le cadre de la méthode de classement des carcasses de porcs autorisée par la décision 2005/7/CE de la Commission (2) et a fourni les détails requis à l'article 3 du règlement (CEE) no 2967/85 de la Commission du 24 octobre 1985 établissant les modalités ...[+++]

In verband met enkele technische aanpassingen heeft Cyprus de Commissie om toestemming verzocht voor het toepassen van een nieuwe formule voor de berekening van het mager-vleesaandeel van geslachte varkens in het kader van de bij Beschikking 2005/7/EG (2) toegelaten methode voor de indeling van geslachte varkens en heeft het de krachtens artikel 3 van Verordening (EEG) nr. 2967/85 van de Commissie van 24 oktober 1985 houdende nadere bepalingen voor de toepassing van het communautaire indelingsschema voor geslachte varkens (3) vereiste gegevens meegedeeld.


1 Les méthodes d'estimation de la teneur en viande maigre des carcasses doivent être basées sur :

1 De methoden voor de raming van het aandeel mager vlees van karkassen moeten gebaseerd zijn op :




Anderen hebben gezocht naar : porc charcutier     porc maigre     porc à viande     teneur en viande maigre     Teneur en viande maigre des carcasses de porc     


datacenter (12): www.wordscope.nl (v4.0.br)

Teneur en viande maigre des carcasses de porc ->

Date index: 2022-02-25
w