Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Componente grasso del latte
Componente proteico del latte
Frazione proteica del latte
Grasso di latte
Grasso lattiero
Parte proteica del latte

Vertaling van "Componente proteico del latte " (Italiaans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
componente proteico del latte | frazione proteica del latte | parte proteica del latte

eiwitbestanddeel van melk | eiwitgehalte in melk


componente grasso del latte | grasso di latte | grasso lattiero

melkvet
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Infatti, anche se la qualità fisico-chimica del latte può variare a seconda delle stagioni, tenuto conto dei periodi di transumanza in cui gli animali effettuano lunghi tragitti, i tenori butirrico e proteico del latte sono sempre elevati.

Hoewel de fysisch-chemische kenmerken van de melk met de seizoenen kunnen variëren vanwege de perioden van verweiding, waarin de dieren grote afstanden afleggen, is het vet- en eiwitgehalte van de melk altijd hoog.


In base a tale parere, l'impiego del preparato può produrre un effetto significativo per l'accrescimento del contenuto proteico del latte e il suo utilizzo non ha effetti negativi correlati al trattamento per questa ulteriore categoria di animali.

Volgens dat advies kan dat preparaat het melkeiwitgehalte aanzienlijk verhogen en heeft het gebruik geen met de behandeling samenhangende nadelige gevolgen voor deze toegevoegde diercategorie.


Attualmente non è consentito correggere il contenuto proteico del latte portandolo a un livello standard.

Op dit moment is de standaardisering van het eiwitgehalte niet toegestaan.


Fatti salvi i requisiti di composizione di cui ai punti 1 e 2 del presente allegato, il tenore proteico del latte può essere corretto ad un livello minimo del 34 %, in peso espresso in materia secca sgrassata, aggiungendo e/o togliendo componenti del latte senza alterare il rapporto proteina del siero/caseina nel latte corretto».

Onverminderd de vereisten inzake samenstelling van de punten 1 en 2 van deze bijlage, mag het eiwitgehalte van melk worden gewijzigd tot een minimumgehalte van 34 gewichtspercenten (uitgedrukt in vetvrije droge stof) door toevoeging en/of verwijdering van melkbestanddelen, mits de verhouding tussen wei-eiwit en caseïne in de gewijzigde melk niet wordt veranderd”.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Componente naturale del latte, normalmente ottenuto da siero avente un tenore di lattosio anidro non inferiore al 99,0 % m/m su sostanza secca.

Lactose is een natuurlijk bestanddeel van melk dat normaal gesproken wordt verkregen uit wei, met een gehalte aan watervrije lactose van niet minder dan 99,0 % m/m op basis van de droge stof.


L’industria lattiero-casearia europea e gli esportatori di latte in polvere e di latte condensato (con la denominazione di “latte conservato” si indicano sia il latte in polvere che il latte condensato) chiedono da tempo che la normativa comunitaria sul tenore proteico di tali prodotti venga adeguata agli standard internazionali (Codex).

De Europese zuivelindustrie en de exporteurs van melkpoeder en gecondenseerde melk (met "verduurzaamde melk" worden melkpoeder en gecondenseerde melk aangeduid) dringen al lang aan op een aanpassing van de communautaire regels voor het eiwitgehalte van deze producten aan de internationale normen (Codex).


(a) Riduzione del prezzo di intervento del latte scremato in polvere (LSP): attualmente il prezzo di intervento del latte scremato in polvere (LSP) si basa su un tenore proteico medio pari al 35,6%.

(a) Verlaging van de interventieprijs voor MMP: De interventieprijs voor MMP is tegenwoordig gebaseerd op een gemiddeld eiwitgehalte van 35,6%.


Il contenuto proteico naturale del latte raccolto deve essere mantenuto nel latte conservato.

Het natuurlijke eiwitgehalte van de opgehaalde melk moet in de verduurzaamde melk behouden blijven.


7. invita la Commissione a garantire che il livello degli aiuti concessi per il latte scremato e il latte scremato in polvere sia strettamente legato alla qualità del prodotto, con particolare riferimento al tenore proteico minimo;

7. verzoekt de Commissie ervoor te zorgen dat het niveau van de steun die wordt verleend voor ondermelk en mageremelkpoeder, in nauw verband staat met de kwaliteit van het product, waarbij met name naar het minimale eiwitgehalte wordt verwezen;


3. La denominazione «latte» e le denominazioni utilizzate per designare i prodotti lattiero-caseari possono essere usate anche insieme ad uno o più termini per designare prodotti composti in cui nessuno elemento sostituisce o intende sostituire un componente qualsiasi del latte e di cui il latte o un prodotto lattiero-caseario costituisce una parte fondamentale, per la quantità o per l'effetto che caratterizza il prodotto.

3. De benaming ,,melk'' en de voor de omschrijving van zuivelprodukten gebruikte benamingen mogen eveneens worden gebruikt samen met één of meer woorden voor het omschrijven van samengestelde produkten waarvan geen enkel element de plaats van een bestanddeel van melk inneemt of met dit doel wordt toegevoegd, en waarvan de melk of een zuivelprodukt een essentieel bestanddeel is, hetzij door zijn hoeveelheid, hetzij omdat zijn effect kenmerkend is voor het produkt.




datacenter (19): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Componente proteico del latte' ->

Date index: 2021-05-12
w