Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agrumi
Arancio
Cedro
Clementina
Limone
Mandarancio
Mandarino
Panellet al limone
Pesce limone
Pesce serra
Pompelmo

Vertaling van "Limone " (Italiaans → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
pesce limone | pesce serra

blauwbaars | blauwvis | haring




agrumi [ arancio | cedro | clementina | limone | mandarancio | mandarino | pompelmo ]

citrusfruit [ cederappel | citroen | citrusvrucht | clementine | grapefruit | mandarijn | pomerans | pompelmoes | sinaasappel ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Per la Croazia: ‘Zagorski puran’ (IGP), tacchino della razza croata Zagorje Per la Francia: ‘Poulet de l’Ardèche’/‘Chapon de l'Ardèche’ (IGP), polli e capponi allevati all'aperto; ‘Pintade de l’Ardèche’ (IGP), faraona allevata all'aperto; ‘Soumaintrain’ (IGP), formaggio a pasta morbida; ‘Sel de Salies-de-Béarn’ (IGP), sale Per la Germania: ‘Allgäuer Sennalpkäse’ (DOP), formaggio a pasta dura Per il Portogallo: 'Fogaça da Feira' (IGP), brioche dal sapore e aroma di limone e cannella Per la Spagna: 'Gall del Penedès’ (IGP), polli della razza tradizionale Penedesenca

voor Kroatië: "Zagorski puran" (BGA), kalkoenen van het Kroatische ras Zagorje; voor Frankrijk: "Poulet de l'Ardèche"/"Chapon de l'Ardèche" (BGA), kippen en kapoenen met vrije uitloop, "Pintade de l'Ardèche" (BGA), in de buitenlucht gehouden parelhoenen, "Soumaintrain" (BGA), een zachte kaas, "Sel de Salies-de-Béarn" (BGA), zout; voor Duitsland: "Allgäuer Sennalpkäse" (BOB), een harde kaas; voor Portugal: "Fogaça da Feira" (BGA), een zoet broodje met een delicate smaak en een aroma van citroen en kaneel; voor Spanje: "Gall del Penedès" (BGA), kippen van het traditionele Penedesenca-ras.


3. Se il prodotto è fabbricato con due o più specie di frutta, salvo quando viene utilizzato succo di limone e di limetta, alle condizioni stabilite nell'allegato I, parte II, punto 2, la denominazione di vendita è completata dall'indicazione della frutta utilizzata, in ordine decrescente di volume dei succhi o delle puree di frutta.

3. Voor uit twee of meer soorten vruchten bereide producten, behalve bij gebruik van citroen- en limoensap onder de voorwaarden van bijlage I, deel II, punt 2, wordt de productbenaming aangevuld met de opsomming van de gebruikte vruchtensoorten in afnemende volgorde van het volume van het gebruikte vruchtensap of vruchtenmoes.


L'etichettatura del succo di frutta concentrato di cui all'allegato I, parte I, punto 2, non destinato al consumatore finale, contiene un riferimento indicante la presenza e la quantità di succo di limone o di limetta o di sostanze acidificanti aggiunti consentiti dal regolamento (CE) n. 1333/2008 del Parlamento europeo e del Consiglio, del 16 dicembre 2008, relativo agli additivi alimentari.

Op de etikettering van in bijlage I, deel I, punt 2, bedoeld geconcentreerd vruchtensap dat niet bestemd is voor levering aan de eindverbruiker, wordt de aanwezige hoeveelheid toegevoegd citroensap, limoensap of op grond van Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 betreffende levensmiddelenadditieven* toegelaten voedingszuren vermeld.


3) Se il prodotto è fabbricato con due o più specie di frutta, salvo quando viene utilizzato succo di limone e di limetta, alle condizioni stabilite nell'allegato I, parte II, punto 2, la denominazione di vendita è completata dall'indicazione della frutta utilizzata, in ordine decrescente di peso dei succhi o delle puree di frutta.

3. Voor uit twee of meer soorten vruchten bereide producten, behalve bij gebruik van citroen- en limoensap onder de voorwaarden van bijlage I, deel II, punt 2, wordt de productbenaming aangevuld met de opsomming van de gebruikte vruchtensoorten in afnemende volgorde van het gewicht van het gebruikte vruchtensap of vruchtenmoes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
20093151 | Succhi di limone, non fermentati, di un valore Brix non superiore a 20 a 20 °C, con un valore non superiore a 30 EUR per 100 kg, con aggiunta di zuccheri (eccetto quelli con aggiunta di alcole) |

20093151 | Citroensap, ongegist, zonder toegevoegde alcohol, met een Brixwaarde van ≤ 20 bij 20 °C en met een waarde van ≤ 30 EUR per 100 kg, toegevoegde suiker bevattend |


20093191 | Succhi di agrumi, non fermentati, di un valore Brix non superiore a 20 a 20 °C, con un valore non superiore a 30 EUR per 100 kg, con aggiunta di zuccheri (eccetto quelli con aggiunta di alcole, miscele, succhi di limone, di arancia e di pompelmo) |

20093191 | Sap van citrusvruchten, ongegist, zonder toegevoegde alcohol, met een Brixwaarde van ≤ 20 bij 20 °C en met een waarde van > 30 EUR per 100 kg, toegevoegde suiker bevattend (m.u.v. mengsels, citroensap, sinaasappelsap en sap van pompelmoezen of van pomelo's) |


Il potente gruppo di pressione dei produttori dell’acido citrico vuole che diventi giuridicamente possibile aumentare l’acidità dei succhi di frutta e dei loro ingredienti, tra cui il succo di mela, mediante l’aggiunta di acido citrico, succo di limone e succo di lime .

De machtige lobby van de citroenzuurproducenten wil het wettelijk mogelijk maken om het zuurgehalte van vruchtensappen en hun ingrediënten, ook van appelsap, door het toevoegen van citroenzuur, citroensap en limoenensap te verhogen.


Il potente gruppo di pressione dei produttori dell’acido citrico vuole che diventi giuridicamente possibile aumentare l’acidità dei succhi di frutta e dei loro ingredienti, tra cui il succo di mela, mediante l’aggiunta di acido citrico, succo di limone e succo di lime.

De machtige lobby van de citroenzuurproducenten wil het wettelijk mogelijk maken om het zuurgehalte van vruchtensappen en hun ingrediënten, ook van appelsap, door het toevoegen van citroenzuur, citroensap en limoenensap te verhogen.


- Per i prodotti di cui alla parte I, punti 1, 2, 3 e 4, al fine di correggerne il gusto acido, è autorizzata l'aggiunta di succo di limone e/o di succo concentrato di limone in quantità non superiore ai 3 g per litro di succo, espresso in anidride di acido citrico.

- Aan de in deel I, onder de punten 1, 2, 3 en 4, bedoelde producten mag ter correctie van de zure smaak citroensap en/of geconcentreerd citroensap worden toegevoegd tot een in watervrij citroenzuur uitgedrukte hoeveelheid van ten hoogste 3 gram per liter sap.


a) tabacchi flue cured, del tipo Virginia, i tabacchi che sono stati seccati con aria calda in condizioni atmosferiche artificiali mediante un processo di regolazione del riscaldamento e della ventilazione, in modo che il fumo non venga in contatto con le foglie di tabacco; il colore del tabacco disseccato varia normalmente dal giallo limone all'arancione molto scuro oppure rosso.

a) "tabak van de soort Virginia, 'flue-cured` ": tabak die is gedroogd in kunstmatige atmosferische omstandigheden met behulp van een procédé met warmte- en ventilatieregeling en waarbij elk contact tussen de rook en de tabaksbladeren wordt vermeden; de gedroogde tabak heeft dan gewoonlijk een citroengele tot zeer donker oranje of rode kleur.




Anderen hebben gezocht naar : agrumi     arancio     clementina     limone     mandarancio     mandarino     panellet al limone     pesce limone     pesce serra     pompelmo     Limone     


datacenter (19): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Limone' ->

Date index: 2023-07-31
w