Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biscuit
Chocolate
Chocolate product
Cocoa product
Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate
Codex Committee on Fish and Fishery Products
Confectionery product
Pastry product
Sweets
Toffee

Vertaling van "Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate

Codex-comité voor cacaoproducten en chocolade


Codex Alimentarius Working Party (Cocoa Products and Chocolate)

Codex Alimentarius (cacaoproducten en chocolade)


Codex Committee on Fish and Fishery Products

Codex-comité voor vis en visserijproducten


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

suikerwaren [ biscuit | cacaoproduct | chocolade | chocoladeproduct | suikerbakkersproduct | suikergoed ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The 32nd Session of the CODEX Committee on Fish and Fishery Products (1-5 October 2012) confirmed the exclusion of yessotoxins from the list of marine biotoxins that should be tested at international level.

De 32e bijeenkomst van het Codex-comité voor vis en visserijproducten (1-5 oktober 2012) bevestigde de uitsluiting van yessotoxines van de lijst van mariene biotoxinen die op internationaal niveau moeten worden getest.


In the light of the EFSA Opinion and of the conclusions of the 32nd Session of the CODEX Committee on Fish and Fishery Products, it is appropriate to increase the current limit for yessotoxins to 3,75 milligrams yessotoxin equivalent per kilogram.

Naar aanleiding van het advies van de EFSA en de conclusies van de 32e bijeenkomst van het Codex-comité voor vis en visserijproducten is het passend om de huidige maximumwaarde voor yessotoxines te verhogen naar 3,75 milligram yessotoxine-equivalent per kilogram.


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate ...[+++]

Bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg (met uitzondering van cacaopoeder, met een gehalte aan cacaoboter van 31 of meer gewichtspercenten of met een totaalgehalte aan cacaoboter en van melk afkomstige vetstoffen van 31 of meer gewichtspercenten; zogenaamde „choco ...[+++]


Cocoa butter is a main constituent of cocoa raw products (e.g. cocoa beans, cocoa mass, cocoa nibs or cocoa liquor) and is present in chocolate and other cocoa products often consumed by children.

Cacaoboter is een belangrijk ingrediënt van cacaogrondstoffen (bv. cacaobonen, cacaomassa, cacaokernen of cacao-extract) en komt voor in chocolade en andere cacaoproducten die vaak door kinderen worden geconsumeerd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Commission is therefore giving Member States the option to authorise the addition of vegetable fats other than cocoa butter to chocolate products up to a maximum of 5% of the total weight of the finished product.

De Commissie biedt de lidstaten met deze richtlijn de mogelijkheid andere plantaardige vetten dan cacaoboter in chocoladeproducten op te nemen, met een maximum van 5% van het totale gewicht van het eindproduct.


The current proposal therefore aims to give Member States the option of authorising the addition of vegetable fats other than cocoa butter to chocolate products up to a maximum of 5% of the total weight of the finished product.

In de onderhavige tekst wordt nu voorgesteld alle lidstaten de mogelijkheid te bieden andere plantaardige vetten dan cacaoboter bij de bereiding van chocoladeproducten toe te staan, waarbij deze vetten niet meer dan 5% van het totaalgewicht van het eindproduct mogen uitmaken.


For example, the labelling of chocolate products containing vegetable fats other than cocoa butter must bear the statement contains vegetable fat in addition to cocoa butter in the same field of vision as the list of ingredients, clearly separated from that list.

De etikettering van chocoladeproducten die andere plantaardige vetten dan cacaoboter bevatten, moet bijvoorbeeld de vermelding bevat naast cacaoboter ook andere plantaardige vetten bevatten in hetzelfde gezichtsveld als de lijst van ingrediënten, duidelijk gescheiden van die lijst.


– The next item is the recommendation for second reading (A5-0047/2000 ), on behalf of the Committee on the Environment, Public Health and Consumer Policy, on the common position adopted by the Council with a view to adopting a European Parliament and Council Directive relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (9947/1/1999 – C5-0252/1999 – 1996/0112(COD)) (Rapporteur: Mr Lannoye).

- Aan de orde is de aanbeveling voor de tweede lezing (A5-0047/2000 ) van de heer Lannoye, namens de Commissie milieubeheer, volksgezondheid en consumentenbeleid, betreffende het gemeenschappelijk standpunt, door de Raad vastgesteld met het oog op de aanneming van de richtlijn van het Europees Parlement en de Raad inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (9947/1/1999 - C5-0252/1999 - 1996/0112(COD)).


– The next item is the recommendation for second reading (A5-0047/2000), on behalf of the Committee on the Environment, Public Health and Consumer Policy, on the common position adopted by the Council with a view to adopting a European Parliament and Council Directive relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (9947/1/1999 – C5-0252/1999 – 1996/0112(COD)) (Rapporteur: Mr Lannoye).

- Aan de orde is de aanbeveling voor de tweede lezing (A5-0047/2000) van de heer Lannoye, namens de Commissie milieubeheer, volksgezondheid en consumentenbeleid, betreffende het gemeenschappelijk standpunt, door de Raad vastgesteld met het oog op de aanneming van de richtlijn van het Europees Parlement en de Raad inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (9947/1/1999 - C5-0252/1999 - 1996/0112(COD)).


The European Parliament must be aware that the Codex Alimentarius, which dictates the composition of chocolate internationally, stipulates that it is made from cocoa butter.

De codex alimentarius geeft een internationaal geldende definitie van de benaming "chocolade", en daarin staat dat chocolade van cacaoboter gemaakt moet zijn.




Anderen hebben gezocht naar : biscuit     chocolate     chocolate product     cocoa product     confectionery product     pastry product     sweets     toffee     Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate     


datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate' ->

Date index: 2021-03-01
w