Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advice food processing professional
Advice food processing professionals
Advice to change dairy food intake
Codex Alimentarius Working Party
Codex Committee on Food Hygiene
Commend to food processing professionals
Follow hygienic procedures during food processing
Following hygienic procedures during food processing
Food hygiene
Food hygiene advice
Food product safety
Food quality safety
Food safety
Food sanitation
Give advice on matching of food and wine
Give advice on the matching of food with wine
Instruct food processing professionals
Moderate hygiene procedures
Proffer advice on the matching of food with wine
Provide advice on the matching of food with wine
Regulate hygiene procedures
Safety of food

Vertaling van "Food hygiene advice " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]






Codex Alimentarius Working Party (Food Hygiene)

Groep Codex Alimentarius (levensmiddelenhygiëne)


Codex Committee on Food Hygiene

Codex-comité voor levensmiddelenhygiëne


give advice on matching of food and wine | proffer advice on the matching of food with wine | give advice on the matching of food with wine | provide advice on the matching of food with wine

advies geven over de combinatie van etenswaren en wijn


advice food processing professional | commend to food processing professionals | advice food processing professionals | instruct food processing professionals

vaklieden uit de voedselverwerkende sector adviseren | vaklui uit de voedselverwerkende sector adviseren


moderate hygiene procedures | regulate hygiene procedures | follow hygienic procedures during food processing | following hygienic procedures during food processing

hygiënische procedures volgen tijdens de voedselverwerking


Advice to change dairy food intake

aanbevelen om inname van melkproducten aan te passen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The microbiological criteria set for certain categories of food of animal origin in Directives that were repealed by Directive 2004/41/EC of the European Parliament and of the Council of 21 April 2004 repealing certain Directives concerning food hygiene and health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption and amending Council Directives 89/662/EEC and 92/118/EEC and Council Decision 95/408/EC should be revised and certain new criteria set in the light of the s ...[+++]

De microbiologische criteria die voor bepaalde categorieën levensmiddelen van dierlijke oorsprong waren vastgesteld in richtlijnen die zijn ingetrokken bij Richtlijn 2004/41/EG van het Europees Parlement en de Raad van 21 april 2004 houdende intrekking van bepaalde richtlijnen inzake levensmiddelenhygiëne en tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften voor de productie en het in de handel brengen van bepaalde voor menselijke consumptie bestemde producten van dierlijke oorsprong, en tot wijziging van de Richtlijnen 89/662/EEG en 92/1 ...[+++]


Scientific advice should underpin Community legislation on food hygiene.

De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet gebaseerd zijn op wetenschappelijk advies.


(22) Scientific advice must underpin Community legislation on food hygiene; to this end, the European Food Safety Authority set up by European Parliament and Council Regulation (EC) No 178/2002 of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority, and laying down procedures in matters of food safety should be consulted wherever necessary.

(22) De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet wetenschappelijk onderbouwd zijn; daartoe moet de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid die is opgericht bij Verordening (EG) nr. 178/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 28 januari 2002 tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Autoriteit voor voedselveiligheid en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden worden geraadpleegd wanneer dat nodig ...[+++]


( 28 ) Scientific advice must underpin Community legislation on food hygiene; to this end, the European Food Safety Authority instituted by Regulation (EC) No 178/2002 should be consulted wherever necessary.

(28) De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet gebaseerd zijn op wetenschappelijk advies; daartoe dient de bij Verordening (EG) nr. 178/2002 ingestelde Europese Autoriteit voor de voedselveiligheid indien nodig te worden geraadpleegd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(22) Scientific advice underpins Community legislation on food hygiene; to this end, the European Food Authority set up by Regulation (EC) No ../.. laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Authority, and laying down procedures in matters of food safety should be consulted wherever necessary.

(22) De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet wetenschappelijk onderbouwd zijn; daartoe moet de bij Verordening ././EG tot vaststelling van de algemene beginselen en vereisten van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Voedselautoriteit en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden opgerichte Europese Voedselautoriteit, worden geraadpleegd wanneer dat nodig is.


(26) Scientific advice must underpin Community legislation on food hygiene; to this end, the Standing Committee on the Food Chain and Animal Health instituted by Regulation ././EC of the European Parliament and of the Council laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Authority, and laying down procedures in matters of food safety should be consulted wherever necessary.

(26) De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet gebaseerd zijn op wetenschappelijk advies; daartoe dient het bij Verordening (EG) nr/. van het Europees Parlement en de Raad tot vaststelling van de algemene beginselen en voorschriften van de levensmiddelenwetgeving, tot oprichting van een Europese Voedselautoriteit en tot vaststelling van procedures voor voedselveiligheidsaangelegenheden ingestelde Permanent Comité voor de voedselketen en de diergezondheid indien nodig te worden geraadpleegd.


(22) Scientific advice underpins Community legislation on food hygiene; to this end, the scientific committees in the field of consumer protection and food safety set up by Commission Decision 97/579/EC of 23 July 1997and the Scientific Steering Committee set up by Commission Decision 97/404/EC of 10 June 1997should be consulted wherever necessary.

(22) De communautaire wetgeving inzake levensmiddelenhygiëne moet wetenschappelijk onderbouwd zijn; daartoe moeten de wetenschappelijke comités voor de sectoren consumentenbescherming en voedselveiligheid, die zijn ingesteld bij Besluit 97/579/EG van de Commissie van 23 juli 1997 en de Wetenschappelijke Stuurgroep die is ingesteld bij Beschikking 97/404/EG van de Commissie van 10 juni 1997, worden geraadpleegd wanneer dat nodig is.


This committee includes veterinarians, epidemiologists, virologists, food hygiene experts and other professions, and it can and does call on the advice of experts for specialist matters.

Dit Comité, waarvan o.a. dierenartsen, epidemiologen, virologen, deskundigen op het gebied van voedselhygiëne en vertegenwoordigers van andere vakgebieden deel uitmaken, kan voor specifieke vraagstukken het advies van gespecialiseerde deskundigen inwinnen, een mogelijkheid waarvan het ook gebruik maakt.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Food hygiene advice' ->

Date index: 2023-01-21
w