Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on grape quality improvement
Advise on quality improvement of vineyard
Advise on quality improvement of wine
Advise on wine quality improvement
Advising on grape quality improvement
Advising on quality improvement of vineyard
Analyse the care quality
Analyze care quality
Analyze the care quality
Environmental valuation
Giving advice on grape quality improvement
Giving advice on improvement of grape quality
Identify measures to improve care quality
Improvement of the environment
Production improvement
Quality control circle
Quality improvement
Quality improvement group
Quality management
Quality objective
Quality of the environment
Value analysis
Water quality improvement

Vertaling van "Quality improvement group " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
advise on quality improvement of wine | advising on quality improvement of vineyard | advise on quality improvement of vineyard | advise on wine quality improvement

raad geven over kwaliteitsverbetering van wijn | advies geven over kwaliteitsverbetering van wijn | adviseren over kwaliteitsverbetering van wijn


advising on grape quality improvement | giving advice on improvement of grape quality | advise on grape quality improvement | giving advice on grape quality improvement

adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven | advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven | raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven


quality control circle [ quality improvement group ]

kwaliteitskring


quality control circle | quality improvement group

kwaliteitskring


water quality improvement

verbetering van de kwaliteit van water | verbetering van de waterkwaliteit




analyze care quality | identify measures to improve care quality | analyse the care quality | analyze the care quality

kwaliteit van verzorging analyseren | zorgkwaliteit analyseren


production improvement [ quality objective | Quality management(ECLAS) | Value analysis(ECLAS) ]

productieverbetering [ kwaliteitsdoelstelling | produktieverbetering ]


Care given to improve the quality of life of patients who have a serious or life-threatening disease. The goal of symptom management is to prevent or treat as early as possible the symptoms of a disease, side effects caused by treatment of a disease,

symptoommanagement


quality of the environment [ improvement of the environment | Environmental valuation(STW) ]

milieukwaliteit [ kwaliteit van het milieu | verbetering van het milieu ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Water and sanitation || Achieve universal access to safe drinking water Could include rural and urban dimensions, disadvantaged groups, public facilities such as hospitals, schools and refugee camps, and quality parameters || Achieve universal access to sanitation and hygiene Could include access to sanitation facilities and ending open defecation || Improve integrated water resource management Could include management plans for ri ...[+++]

Water en sanitaire voorzieningen || Een universele toegang tot veilig drinkwater waarborgen Bijvoorbeeld stedelijke en plattelandsdimensies, kansarme groepen, openbare faciliteiten (bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en vluchtelingenkampen) en kwaliteitsparameters || Een universele toegang tot sanitaire voorzieningen en hygiëne waarborgen Bijvoorbeeld toegang tot sanitaire voorzieningen en uitbanning van defecatie in het openbaar || Het geïntegreerd waterbeheer verbeteren Bijvoorbeeld beheersplannen voor rivierbekkens, plannen bij overstromingen en droogten, verliezen als gevolg van rampen, opslagcapaciteit en participatieve besluitvormi ...[+++]


Consumer preferences, attitudes, needs, behaviour, lifestyle and education as well as the cultural component of food quality will be addressed, and communication between consumers and the food chain research community and its stakeholders will be enhanced in order to improve public understanding of food production generally and to enable informed choice, sustainable and healthy consumption and their impacts on production, inclusive growth and quality of life, especially of vulnerable groups ...[+++]

Er zal aandacht worden besteed aan de preferenties, attitudes, behoeften, gedragingen, levensstijlen van de consumenten en consumentenvoorlichting, alsmede de culturele component van voedselkwaliteit, en de communicatie tussen de consumenten en de onderzoeksgemeenschap die zich bezighoudt met de voedselketen en de belanghebbenden, teneinde de consument een beter inzicht te bieden in de voedselproductie in het algemeen en hem beter in staat te stellen geïnformeerde keuzes te maken, duurzaam en gezond consumptiegedrag en het effect daarvan op de productie te stimuleren en inclusieve groei en een hoge levenskwaliteit, met name voor kwetsbar ...[+++]


The indicators proposed for measuring VET quality improvement concern data such as investment in training of teachers and trainers, participation, completion and placement rate in VET programmes, utilization of acquired skills at work place, unemployment rate, prevalence of vulnerable groups, mechanisms to identify training needs in the labour market and schemes used to promote access to VET.

De voorgestelde indicatoren voor het meten van kwaliteitsverbetering van beroepsonderwijs en –opleiding betreffen gegevens zoals investeringen in de opleiding van leraren en opleiders, participatie in beroepsonderwijs- en –opleidingsprogramma's, aantal leerlingen dat deze programma's afmaakt, plaatsingspercentage na afronding van een dergelijk programma, gebruik van verworven vaardigheden op het werk, werkloosheidspercentage, prevalentie van kwetsbare groepen, mechanismen om de opleidingsbehoeften op de arbeidsmarkt vast te stellen en programma's ter verbetering van de toegang tot beroepsonderwijs en –opleiding.


The indicators proposed for measuring VET quality improvement concern data such as investment in training of teachers and trainers, participation, completion and placement rate in VET programmes, utilization of acquired skills at work place, unemployment rate, prevalence of vulnerable groups, mechanisms to identify training needs in the labour market and schemes used to promote access to VET.

De voorgestelde indicatoren voor het meten van kwaliteitsverbetering van beroepsonderwijs en –opleiding betreffen gegevens zoals investeringen in de opleiding van leraren en opleiders, participatie in beroepsonderwijs- en –opleidingsprogramma's, aantal leerlingen dat deze programma's afmaakt, plaatsingspercentage na afronding van een dergelijk programma, gebruik van verworven vaardigheden op het werk, werkloosheidspercentage, prevalentie van kwetsbare groepen, mechanismen om de opleidingsbehoeften op de arbeidsmarkt vast te stellen en programma's ter verbetering van de toegang tot beroepsonderwijs en –opleiding.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
To encourage improvement of the quality and value of tobacco production, Member States should be allowed to differentiate the aid amount fixed for each variety or variety group in relation to the quality of the tobacco delivered.

Om verbetering van de kwaliteit en waarde van de geproduceerde tabak te bevorderen dient het de lidstaten te worden toegestaan om het voor elke soort of soortengroep vastgestelde steunbedrag te differentiëren volgens de kwaliteit van de geleverde tabak.


Aid will be given for: technical support, improving the genetic quality of livestock, investments in agricultural holdings, investments for processing and marketing of quality red meat and red meat products, encouraging the production and marketing of quality products, introduction of quality assurance and other quality control systems, producer groups and encouraging young farmers

Er zal steun worden verleend voor: technische bijstand, verbetering van de genetische kwaliteit van de veestapel, investeringen in landbouwbedrijven, investeringen voor de verwerking en de afzet van roodvlees en roodvleesproducten van goede kwaliteit, aanmoediging van de productie en de afzet van kwaliteitsproducten, invoering van kwaliteitsborging en andere systemen voor kwaliteitscontrole, producentengroeperingen en de aanmoediging van jonge landbouwers


Six groups chose theme 1: the use of new know-how and new technologies to make the products and services of rural areas more competitive; nine groups chose theme 2: improving the quality of life in rural areas; three groups chose theme 3: adding value to local products, in particular by facilitating access to markets for small production units via collective actions; and four groups chose theme 4: making the best use of natural resources, including enhancing the value of sites of Community interest selected under Natura 2000.

Zes groepen hebben thema 1 gekozen: het gebruik van nieuwe kennis en technologieën om de producten en diensten van het platteland meer concurrerend te maken; negen groepen kozen thema 2: verbetering van de kwaliteit van het leven op het platteland; drie groepen kozen thema 3: het toevoegen van waarde aan lokale producten, vooral door kleine productie-eenheden gemakkelijker toegang te geven tot de markt via collectieve acties, en vier groepen kozen thema 4: optimaal gebruik van natuurlijke rijkdommen, waaronder vergroting van de waarde van locaties van communautair belang in het kader van Natura 2000.


Six groups chose theme 1: the use of new know-how and new technologies to make the products and services of rural areas more competitive; nine groups chose theme 2: improving the quality of life in rural areas; three groups chose theme 3: adding value to local products, in particular by facilitating access to markets for small production units via collective actions; and four groups chose theme 4: making the best use of natural resources, including enhancing the value of sites of Community interest selected under Natura 2000.

Zes groepen hebben thema 1 gekozen: het gebruik van nieuwe kennis en technologieën om de producten en diensten van het platteland meer concurrerend te maken; negen groepen kozen thema 2: verbetering van de kwaliteit van het leven op het platteland; drie groepen kozen thema 3: het toevoegen van waarde aan lokale producten, vooral door kleine productie-eenheden gemakkelijker toegang te geven tot de markt via collectieve acties, en vier groepen kozen thema 4: optimaal gebruik van natuurlijke rijkdommen, waaronder vergroting van de waarde van locaties van communautair belang in het kader van Natura 2000.


This programme may include measures such as incentives to improve quality and hygiene, the marketing of quality products, sector structuring, the rationalisation of production and marketing structures providing for grouped purchases, local communication relating to quality products and the provision of technical assistance.

Dit programma kan maatregelen omvatten zoals acties met het oog op de verbetering van de kwaliteit en de hygiëne, de afzet van kwaliteitsproducten, de organisatie van de bedrijfskolom, rationalisatie van de productie- en afzetstructuur, onder andere via gezamenlijke aankoop, voorlichting ter plaatse met betrekking tot kwaliteitsproducten en uitvoering van technische bijstand.


This programme may include measures such as incentives to improve quality and hygiene, the marketing of quality products, sector structuring, the rationalisation of production and marketing structures providing for grouped purchases, local communication relating to quality products and the provision of technical assistance.

Dit programma kan maatregelen omvatten zoals acties met het oog op de verbetering van de kwaliteit en de hygiëne, de afzet van kwaliteitsproducten, de organisatie van de bedrijfskolom, rationalisatie van de productie- en afzetstructuur, onder andere via gezamenlijke aankoop, voorlichting ter plaatse met betrekking tot kwaliteitsproducten en uitvoering van technische bijstand.


w