Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Asphyxia by sweet in air passages
Conserve regional sweet traditions
Febrile neutrophilic dermatosis
Mind sweet making machines
Preserve regional sweet tradition
Preserve regional sweet traditions
Preserving regional sweet traditions
Process of sour gas sweetening
Sour gas sweetening
Sour gas sweetening processes
Sour-sweet
Soured cream
Sweet
Sweet and sour pork
Sweet calamus
Sweet capsicum
Sweet flag
Sweet pepper
Sweet root
Sweet sedge
Sweet-sour
Sweetening sour gas
Tend sweet making machinery
Tend sweet making machines
Tending sweet making machines

Vertaling van "Sour-sweet " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




process of sour gas sweetening | sour gas sweetening | sour gas sweetening processes | sweetening sour gas

onthardingsprocessen voor zuur gas


tend sweet making machinery | tending sweet making machines | mind sweet making machines | tend sweet making machines

zoetwarenmachines bedienen | zoetwarenmachines onderhouden


preserve regional sweet tradition | preserving regional sweet traditions | conserve regional sweet traditions | preserve regional sweet traditions

regionale tradities voor zoetwaren bewaren | regionale tradities voor zoetwaren voortzetten | regionale tradities voor zoetwaren handhaven | regionale tradities voor zoetwaren in ere houden


sweet calamus | sweet flag | sweet root | sweet sedge

kalmoes | kalmus


sweet capsicum | sweet pepper

niet scherp smakende peper




Asphyxia by sweet in air passages

verstikking door snoep in luchtdoorgangen


Febrile neutrophilic dermatosis [Sweet]

febriele neutrofiele-dermatose [Sweet]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only sweet-sour preserves and semi preserves of fish and marinades of fish, crustaceans and molluscs’

alleen zoetzure conserven en halfconserven van vis, alsmede marinades van vis, schaal- en weekdieren”


The legislation does not apply to flavourings with an exclusively sweet (e.g. sugar), salty (e.g. salt) or sour taste, raw foods or mixtures such as fresh, dried or frozen spices and/or herbs, or for teas and infusions.

De wetgeving is niet van toepassing op aroma's die uitsluitend een zoete (bijv. suiker), zure of zoute smaak (bijv. zout) hebben, onbewerkte levensmiddelen en niet-samengestelde levensmiddelen en mengsels zoals van verse, gedroogde of diepgevroren specerijen en/of kruiden, theemengsel en mengsels voor aftreksels.


This legislation does not apply to substances with only an exclusively sweet (e.g. sugar), salty (e.g. salt) or sour taste, or to raw foods or mixtures such as fresh, dried or frozen spices and/or herbs, or to teas and infusions.

De wetgeving is niet van toepassing op aroma’s die uitsluitend een zoete (bijv. suiker), zure of zoute smaak (bijv. zout) hebben, onbewerkte levensmiddelen en niet-samengestelde levensmiddelen en mengsels, zoals van verse, gedroogde of diepgevroren specerijen en/of kruiden, theemengsel en mengsels voor aftreksels.


This legislation does not apply to substances with only an exclusively sweet (e.g. sugar), salty (e.g. salt) or sour taste, or to raw foods or mixtures such as fresh, dried or frozen spices and/or herbs, or to teas and infusions.

De wetgeving is niet van toepassing op aroma’s die uitsluitend een zoete (bijv. suiker), zure of zoute smaak (bijv. zout) hebben, onbewerkte levensmiddelen en niet-samengestelde levensmiddelen en mengsels, zoals van verse, gedroogde of diepgevroren specerijen en/of kruiden, theemengsel en mengsels voor aftreksels.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
only sweet-sour preserves and semi preserves of fish and marinades of fish, crustaceans and molluscs

alleen zoetzure conserven en halfconserven van vis, alsmede marinades van vis, schaal- en weekdieren


substances which have exclusively a sweet, sour or salty taste.

stoffen die uitsluitend een zoete, zure of zoute smaak hebben.


1. The competent body shall allocate the butter on the basis of its date of entry into storage, starting with the oldest product of the total quantity or, as the case may be, the oldest of the quantity of sweet or sour cream butter available in the cold store designated by the tenderer.

1. De boter wordt door de bevoegde instantie toegewezen op basis van de datum waarop deze is ingeslagen, door telkens eerst het oudste product te nemen van de totale hoeveelheid of, in voorkomend geval, van de hoeveelheid boter van zoete room of boter van zure room, die in het door de inschrijver aangewezen koelhuis beschikbaar is.


Tenderers should have the possibility to distinguish between sweet cream and sour cream butter in their offer and the selling price fixed may vary according to the location of the butter offered for sale.

De inschrijvers moeten in hun bod onderscheid kunnen maken tussen boter van zoete room en boter van zure room en de vastgestelde verkoopprijs kan variëren naargelang van de plaats waar de te koop aangeboden boter is opgeslagen.


substances which have exclusively a sweet, sour or salty taste;

stoffen die uitsluitend een zoete, zure of zoute smaak hebben;


2. The butter shall be allocated on the basis of its date of entry into storage, starting with the oldest product of the total quantity or, as the case may be, the oldest of the quantity of sweet or sour cream butter available in the cold store designated by the tenderer.

2. De boter wordt toegewezen op basis van de datum waarop deze is ingeslagen, door telkens eerst het oudste product te nemen van de totale hoeveelheid, of in voorkomend geval van de hoeveelheid boter van zoete room of boter van zure room, die in het door de inschrijver aangewezen koelhuis beschikbaar is.


w