Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Brown FK
Brown HT
Brown stain
CI food brown 1
CI food brown 3
Chocolate brown HT
Chocolate-brown stain
Coffee-brown stain
Dispose non-food waste within the food industry
Disposing of non-food waste within the food industry
E154
E155
Food
Food hygiene
Food product safety
Food provenance
Food quality safety
Food reserves
Food resources
Food risks
Food safety
Food security
Food supply
Fungous brown-stain
Fungus brown-stain
Get rid of non-food waste within the food industry
Infection in food
Infections in food
Infectious agents in food products
Nutrition
Provenance of food
Recycle non-food waste within the food industry
Safety of food
Traceability in food industry

Vertaling van "ci food brown " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
brown HT | chocolate brown HT | CI food brown 3 | E155

bruin HT | chocoladebruin HT | E155




brown stain | chocolate-brown stain | coffee-brown stain | fungous brown-stain | fungus brown-stain

bruinkleuring | bruinverkleuring


get rid of non-food waste within the food industry | recycle non-food waste within the food industry | dispose non-food waste within the food industry | disposing of non-food waste within the food industry

niet-levensmiddelenafval in de levensmiddelenindustrie afvoeren


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]




food resources [ food reserves | food supply | Food security(STW) | food reserves(UNBIS) | food supply(UNBIS) ]

voedselvoorraad [ beschikbare voedselvoorraad | voedselreserve ]


food traceability, processes for traceability in the food industry | provenance of food | food provenance | traceability in food industry

traceerbaarheid in de voedingsindustrie | traceerbaarheid in de voedingssector


food risks | infection in food | infections in food | infectious agents in food products

ziekteverwekkers in voeding
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Wounding of fruit and vegetables' tissues induces a number of physiological disorders such as oxidation, browning, etc. that decreases the nutritional quality of those foods and needs to be minimised.

Dit is het geval met het binnenste van groeten en fruit bij het pellen en/of versnijden en/of ontstelen. Het kwetsen van het weefsel van groenten en fruit leidt tot een aantal fysiologische reacties zoals oxydatie, bruin worden enz. waardoor de voedingswaarde van deze levensmiddelen wordt verminderd. Dit dient tot een minimum te worden beperkt.


Wounding of fruit and vegetables' tissues induces a number of physiological disorders such as oxidation, browning, etc. that decreases the nutritional quality of those foods and needs to be minimised.

Dit is het geval met het binnenste van groeten en fruit bij het pellen en/of versnijden en/of ontstelen. Het kwetsen van het weefsel van groenten en fruit leidt tot een aantal fysiologische reacties zoals oxydatie, bruin worden enz. waardoor de voedingswaarde van deze levensmiddelen wordt verminderd. Dit dient tot een minimum te worden beperkt.


The main advantage of SO2 is the combination of anti-oxidative activity with its ability to inhibit the "enzymatic browning" of food products, for instance fresh cut apples.

Het belangrijkste voordeel van SO2 is de combinatie van oxidatieremmende werking en het vermogen ervan om het “enzymatisch bruin worden” van levensmiddelen, bijvoorbeeld pas versneden appelen, af te remmen.


Mr John BROWNE Minister of State at the Department of Agriculture, Fisheries and Food (with special responsibility for Fisheries)

de heer John BROWNE onderminister, ministerie van Landbouw, Visserij en Voedselvoorziening (belast met Visserij)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Mr John BROWNE Minister of State at the Department of Agriculture and Food (with special responsibility for Forestry)

de heer John BROWNE onderminister, ministerie van Landbouw en Voedselvoorziening (belast met bosbouw)


Mr John BROWNE Minister of State at the Department of Agriculture and Food with special responsibility for Forestry

de heer John BROWNE onderminister, ministerie van Landbouw en Voedselvoorziening (belast met bosbouw)


A meeting on November 2 between Commissioner Byrne, French Agriculture and Fisheries Minister Jean Glavany and British Agriculture, Fisheries and Food Minister Nick Brown concluded upon the need for further technical clarifications on points like traceability, tests, controls, processed meats and labelling.

Commissaris Byrne, de Franse minister voor landbouw en visserij, Jean Glavany, en zijn Britse ambtgenoot, Nick Brown, zijn na een vergadering op 2 november tot de conclusie gekomen dat meer technische verduidelijking nodig is met betrekking tot traceerbaarheid, tests, controles, verwerkte producten en etikettering.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'ci food brown' ->

Date index: 2024-03-18
w