Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acid brilliant green BS
Alternative economy
Assess green coffee beans
Brilliant green BS
CI food green 4
Carry out green machining
Carrying out green machining
E142
Ecological economy
Ecologically sustainable growth
Environmentally sustainable growth
Examine a green coffee bean
Examine green coffee beans
Examining green coffee beans
Food
Food hygiene
Food product safety
Food quality safety
Food safety
Green S
Green economy
Green economy strategy
Green economy transition
Green growth
Green machining performing
Green paper on food policy
Green water aquaculture systems
Green water fish incubation systems
Green water incubation technology
Incubation systems using green water
Nutrition
Perform green machining
Safety of food

Vertaling van "ci food green " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
acid brilliant green BS | brilliant green BS | CI food green 4 | E142 | green S

briljantgroen BS | briljantzuurgroen BS | CI food green 4 | E142 | groen S | lissaminegroen | wolgroen BS


Green paper on food policy | The General Principles of Food Law in the European Union: Commission Green Paper

Groenboek over het beleid inzake levensmiddelen


Green Paper on the general principles of food law in the European Union

Groenboek over de algemene beginselen van het levensmiddelenrecht in de Europese Unie


examine a green coffee bean | examining green coffee beans | assess green coffee beans | examine green coffee beans

groene koffiebonen onderzoeken


green water aquaculture systems | green water fish incubation systems | green water incubation technology | incubation systems using green water

incubatietechnologie in groen water


green economy [ ecological economy | ecologically sustainable growth | environmentally sustainable growth | green economy strategy | green economy transition | green growth | Alternative economy(STW) ]

groene economie [ ecologisch duurzame groei | ecologische economie | groene groei | milieuvriendelijke groei | strategie voor groene economie | transitie naar groene economie ]


carry out green machining | green machining performing | carrying out green machining | perform green machining

niet-gebakken klei bewerken | ongebakken klei bewerken




food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Because implementing GI approaches requires an integrated view of ecosystem services, it encourages a balanced approach that emphasises the multifunctional nature of rural areas, including access to sustainable, safe and nutritional food through short food supply chains. Green Infrastructure will therefore foster a more coherent approach to decision-making in relation to integrating ecological and sustainability concerns into spatial planning in the rural and urban landscape.

Omdat de implementering van GI-benaderingen een geïntegreerde visie op ecosysteemdiensten vergt, moedigt de Commissie een evenwichtige benadering aan, waarbij de nadruk ligt op het multifunctionele karakter van plattelandsgebieden, met inbegrip van toegang tot duurzame, veilige en voedzame voeding via korte voedselvoorzieningsketens Groene infrastructuur zal daarom een meer coherente benadering bevorderen van besluitvorming wat betreft het integreren van aandachtspunten op het gebied van ecologie en duurzaamheid in de ruimtelijke ordening in het stedelijke en rurale landschap.


having regard to the Commission’s Green Paper of 31 January 2013 on ‘Unfair trading practices in the business-to-business food and non-food supply chain in Europe’ (COM(2013)0037),

gezien het groenboek van 31 januari 2013 inzake oneerlijke handelspraktijken in de food- en non-foodtoeleveringsketen tussen ondernemingen in Europa (COM(2013)0037),


having regard to the European Economic and Social Committee’s opinion of 12 November 2013 on the Commission’s Green Paper on ‘Unfair trading practices in the business-to-business food and non-food supply chain in Europe’,

gezien het advies van het Europees Economisch en Sociaal Comité van 12 november 2013 over het groenboek inzake oneerlijke handelspraktijken in de food- en non-foodtoeleveringsketen tussen ondernemingen in Europa,


Due to the difficulties encountered during the transfer of food additives to the new categorisation system provided in Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008, the use of food colours permitted in certain foods was left out of that list, since at that time no information was provided about the use and the need to use food colours in flavoured ripened cheese, such as green and red pesto cheese, wasabi cheese and green marbled herb cheese.

Wegens moeilijkheden bij het onderbrengen van levensmiddelenadditieven in het nieuwe, in bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 vastgestelde categorisatiesysteem, voorzag die lijst niet in het gebruik van toegestane levensmiddelenkleurstoffen in bepaalde levensmiddelen, omdat toentertijd geen informatie was verstrekt over het gebruik en de noodzaak van het gebruik van levensmiddelenkleurstoffen in gearomatiseerde gerijpte kazen, zoals kaas met groene en rode pesto, wasabikaas en groene gemarmerde kruidkaas.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Due to the difficulties encountered during the transfer of food additives to the new categorisation system provided in Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008, the use of food colours permitted in certain foods was left out of that list, since at that time no information was provided about the use and the need to use food colours in flavoured ripened cheese, such as green and red pesto cheese, wasabi cheese and green marbled herb cheese.

Wegens moeilijkheden bij het onderbrengen van levensmiddelenadditieven in het nieuwe, in bijlage II bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 vastgestelde categorisatiesysteem, voorzag die lijst niet in het gebruik van toegestane levensmiddelenkleurstoffen in bepaalde levensmiddelen, omdat toentertijd geen informatie was verstrekt over het gebruik en de noodzaak van het gebruik van levensmiddelenkleurstoffen in gearomatiseerde gerijpte kazen, zoals kaas met groene en rode pesto, wasabikaas en groene gemarmerde kruidkaas.


This Green Paper addresses the B2B food and non-food supply chain, which is the chain of transactions between undertakings or between undertakings and public authorities that leads to the delivery of goods destined mainly to the general public for personal or household consumption or utilisation.

Dit groenboek is gericht op de food- en non-foodtoeleveringsketen tussen ondernemingen. Het gaat daarbij om de keten van transacties tussen ondernemingen of tussen ondernemingen en overheidsinstanties, die tot de levering van goederen leidt die hoofdzakelijk zijn bestemd voor het algemene publiek voor persoonlijke of huishoudelijke consumptie of voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik.


Policy orientations were set out by the Commission in the Green Paper on the General Principles of Food Safety and the Communication of 30 April 1997 on Consumer Health and Food Safety, by Parliament in its Resolution of 10 March 1998 concerning the Green Paper, by the Council in its Resolution of 13 April 1999 and by the Joint Parliamentary Committee of the EEA (European Economic Area) in its Resolution of 16 March 1999 (Annex I, Refs. 8-12).

Door de Commissie zijn richtsnoeren gegeven in het Groenboek over de algemene beginselen van voedselveiligheid en in de mededeling van 30 april 1997 over de gezondheid van de consument en voedselveiligheid, door het Parlement in zijn resolutie van 10 maart 1998 over het groenboek, door de Raad in zijn resolutie van 13 april 1999 en door het Gemengd Parlementaire Comité van de EER (Europese Economische Ruimte) in zijn resolutie van 16 maart 1999 (bijlage I, ref. 8-12).


The aim of these proposals will be to reflect the outcome of the extensive consultation which the Commission initiated in 1997 with the publication of its Green Paper on food law, to lay down the common principles underlying food legislation and to establish food safety as the primary objective of EU food law.

Deze voorstellen sluiten aan bij de uitvoerige raadpleging die de Commissie in 1997 is gestart met de publicatie van haar Groenboek over het levensmiddelenrecht en zijn bedoeld om de gemeenschappelijke beginselen voor de voedselwetgeving vast te leggen en voedselveiligheid tot het hoofddoel van de EU-wetgeving op dit gebied te maken.


For this reason, the Green Paper on the general principles of food law in the European Union (COM(97) 176 final) already foresaw the need for a major review of food legislation.

Daarom was al in het Groenboek over de algemene beginselen van het levensmiddelenrecht in de Europese Unie (COM(97) 176 def) aangegeven dat deze wetgeving ingrijpend moest worden herzien.


Green Paper on unfair trading practices in the business-to-business food and non-food supply chain in Europe (COM(2013) 37 final of 31 January 2013).

Groenboek inzake oneerlijke handelspraktijken in de food- en non-food toeleveringsketen tussen ondernemingen in Europa (COM(2013) 37 final van 31.1.2013).


w