3. Per le zone nelle quali il
tenore naturale di materia grassa del latte prodotto non raggiunge il 3,50 % e nelle quali un aum
ento fino al tenore della materia grassa previsto dall'articolo 3, paragrafo 1, lettera b), per il latte intero, darebbe luogo a difficoltà per mancanza di materia grassa della qualità appropriata deriv
ante dal latte, gli Stati membri possono autorizzare, in deroga alle disposizioni di cui sopra, che il lat
...[+++]te in esse prodotto sia venduto, nelle stesse zone, come latte intero.
3 . Voor die gebieden , waar het natuurlijke vetgehalte van de geproduceerde melk minder dan 3,50 % bedraagt en waarin een verhoging van het in artikel 3 , lid 1 , sub b ) , voor volle melk bedoelde vetgehalte ten gevolge van een tekort aan van de melk afkomstig vet van passende kwaliteit moeilijkheden met zich medebrengt , kunnen de Lid-Staten , in afwijking van bovengenoemde bepalingen , toestaan dat de in deze gebieden geproduceerde melk daar als volle melk wordt verkocht .