Oltre ai requisiti generali di cui all'articolo 4, paragrafo 4, concernenti
gli audit relativi alle buone prassi igieniche, il veterinario ufficiale verifica la costante osservanza d
elle procedure dell'operatore del settore alimentare per quanto
riguarda qualsiasi raccolta, trasporto, magazzinaggio, manipolazione, lavorazione e utilizzo o smaltimento dei sottoprodotti di origine animale, compresi i ma
teriali specifici a ...[+++]rischio, di cui l'operatore del settore alimentare è responsabile.
Afgezien van de algemene voorschriften van artikel 4, lid 3, betreffende de audit van de goede hygiënepraktijken, moet de officiële dierenarts nagaan of de exploitanten van levensmiddelenbedrijven hun eigen procedures voortdurend naleven met betrekking tot elke vorm van inzamelen, vervoeren, opslaan, hanteren, verwerken en gebruiken of verwijderen van dierlijke bijproducten, met inbegrip van gespecificeerd risicomateriaal, waarvoor de exploitant van het levensmiddelenbedrijf verantwoordelijk is.