Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake bread
Begin chocolate moulding line
Biscuit
Chocolate
Chocolate biscuit
Chocolate product
Cocoa product
Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate
Confectionery product
Cook and finish chocolate products
Cook bakery products
Industrial management
Launch chocolate moulding line
Level of production
Merchandise
Pastry product
Prepare bakery products
Production
Production management
Production policy
Reorganisation of production
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Sweets
Toffee
Volume of output

Vertaling van "Chocolate product " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

suikerwaren [ biscuit | cacaoproduct | chocolade | chocoladeproduct | suikerbakkersproduct | suikergoed ]


sugar, chocolate and sugar confectionery commodities | sugar, chocolate and sugar confectionery production | merchandise | sugar, chocolate and sugar confectionery products

suiker-, chocolade- en suikerwerkproducten


bake bread | cook bakery products | cook and finish chocolate products | prepare bakery products

als meesterbakker werken | bakkerijproducten maken | als suikerbakker werken | bakkerijproducten bereiden


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

gietlijn voor chocolade opzetten


Codex Alimentarius Working Party (Cocoa Products and Chocolate)

Codex Alimentarius (cacaoproducten en chocolade)


Codex Committee on Cocoa Products and Chocolate

Codex-comité voor cacaoproducten en chocolade


cocoa and chocolate products intended for human consumption

cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie


production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

productiebeleid [ herstructurering van de productie | industriebeheer | productiebeheer | productierichting | produktiebeleid ]




production [ level of production | volume of output ]

productie [ productieniveau | productieomvang | productievolume | produktie ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For the specific cocoa and chocolate products the definitions set out in points A. 2, 3 and 4 of Annex I to Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (OJ L 197, 3.8.2000, p. 19) apply’.

Voor de specifieke cacao- en chocoladeproducten zijn de definities die zijn vastgesteld in de punten A.2, A.3 en A.4 van bijlage I bij Richtlijn 2000/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juni 2000 inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (PB L 197 van 3.8.2000, blz. 19) van toepassing”.


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, containing cocoa; spreads containing cocoa; preparations containing cocoa for making beverages)

Bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg (met uitzondering van cacaopoeder, met een gehalte aan cacaoboter van 31 of meer gewichtspercenten of met een totaalgehalte aan cacaoboter en van melk afkomstige vetstoffen van 31 of meer gewichtspercenten; zogenaamde „chocolate milk crumb”; cacaofantasie; chocolade en chocoladewerken; suikerwerk en overeenkomstige bereiding ...[+++]


For the specific cocoa and chocolate products the defxinitions set out in points A. 2, 3 and 4 of Annex I to Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (OJ L 197, 3.8.2000, p. 19) apply.

Voor de specifieke cacao- en chocoladeproducten zijn de definities die zijn vastgesteld in de punten A.2, A.3 en A.4 van bijlage I bij Richtlijn 2000/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juni 2000 inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (PB L 197 van 3.8.2000, blz. 19) van toepassing.


For the specific cocoa and chocolate products the defxinitions set out in points A. 2, 3 and 4 of Annex I to Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (OJ L 197, 3.8.2000, p. 19) apply.

Voor de specifieke cacao- en chocoladeproducten zijn de definities die zijn vastgesteld in de punten A.2, A.3 en A.4 van bijlage I bij Richtlijn 2000/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juni 2000 inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (PB L 197 van 3.8.2000, blz. 19) van toepassing.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For the specific cocoa and chocolate products the definitions set out in points A. 2, 3 and 4 of Annex I to Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption (OJ L 197, 3.8.2000, p. 19) apply.

Voor de specifieke cacao- en chocoladeproducten zijn de definities die zijn vastgesteld in de punten A.2, A.3 en A.4 van bijlage I bij Richtlijn 2000/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 juni 2000 inzake cacao- en chocoladeproducten voor menselijke consumptie (PB L 197 van 3.8.2000, blz. 19) van toepassing.


That is not altered by the fact that such products can be marketed under the name 'chocolate substitute' since it is possible that the consumer does not regard such products as being of full value and regards them as being not as good as products labelled 'chocolate'.

Dat dergelijke producten onder de benaming "chocoladesurrogaat" kunnen worden verhandeld, doet daaraan niets af, aangezien het zou kunnen dat de consument dergelijke producten niet als volwaardig beschouwt en ze als minderwaardig aanziet ten opzichte van producten met het opschrift "chocolade".


Italy and Spain prohibit the marketing under the name 'chocolate' of products which, in addition to cocoa butter, also contain other vegetable fats. Such products must be described as 'chocolate substitute'.

Italië en Spanje verbieden de verhandeling onder de benaming "chocolade" van producten die naast cacaoboter nog andere plantaardige vetten bevatten; deze producten moeten als "chocoladesurrogaat" worden aangeduid.


The Advocate General points out that a Community directive of 1973 indeed makes provision for use of the name 'chocolate' yet does not determine the extent to which products which, in addition to cocoa butter, also contain other vegetable fats may be marketed under the name 'chocolate'.

De advocaat-generaal wijst er eerst op dat een gemeenschapsrichtlijn van 1973 weliswaar het gebruik van de benaming "chocolade" regelt, maar dat deze niet bepaalt in hoeverre producten die naast cacaoboter nog andere plantaardige vetten bevatten, onder de benaming "chocolade" mogen worden verhandeld.


The Italian and Spanish legislation compels manufacturers established in other Member States to alter the composition of their products lawfully manufactured in other Member States under the name 'chocolate' if they wish to market them in Italy and Spain under the name 'chocolate'.

Ingevolge de Italiaanse en de Spaanse regeling zijn in andere lidstaten gevestigde fabrikanten verplicht de samenstelling van hun in andere lidstaten rechtmatig onder de benaming "chocolade" vervaardigde producten te wijzigen, ingeval zij deze in Italië en Spanje onder de benaming "chocolade" willen verkopen.


Advocate General Alber proposes that the Court of Justice of the EC should hold that Spain and Italy have infringed the EC Treaty by prohibiting chocolate products from being marketed under the name 'chocolate' where, in addition to cocoa butter, they also contain other vegetable fats.

Advocaat-generaal Alber stelt het Hof van Justitie van de EG voor om Spanje en Italië wegens schending van het EG-Verdrag te veroordelen, omdat zij verboden hebben chocoladeproducten die naast cacaoboter nog andere plantaardige vetten bevatten, onder de benaming "chocolade" op de markt te brengen.


w