Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aspects of chocolate that are chemical
Begin chocolate moulding line
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate biscuit
Chocolate flavoured milk
Chocolate history
Chocolate milk
Chocolate past
Couverture milk chocolate
Gianduja hazelnut milk chocolate
Gianduja nut milk chocolate
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Milk
Milk chocolate
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Traditions of chocolate

Vertaling van "chocolate milk " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


chocolate flavoured milk | chocolate milk

melk met chocoladesmaak


gianduja hazelnut milk chocolate | gianduja nut milk chocolate

giandujamelkchocolade met hazelnoten






chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

chemische aspecten van chocolade


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

gietlijn voor chocolade opzetten


chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

geschiedenis van chocolade




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- - Chocolate milk crumb of subheading 1806 20 70

- - zogenaamde „chocolate milk crumb”, bedoeld bij onderverdeling 1806 20 70


Here in Europe, processed foods such as chocolate milk, yoghurts, health drinks and beers contain seaweed polysaccharides such as agars, carrageenans and alginates as binders or emulsifiers.

Hier in Europa bevatten bewerkte levensmiddelen zoals chocolademelk, yoghurt, gezondheidsdrankjes en bier polysachariden uit zeewier, zoals agar, carrageen en alginaat, als bindmiddel of emulgator.


– (FR) Madam President, Commissioner, we have chocolate without cocoa and a ban on cheese made with milk straight from the cow. Our Roquefort was subject to 300% customs duties and we nearly had chickens washed in bleach and even a lactation hormone, somatotropin.

– (FR) Mevrouw de Voorzitter, mevrouw de commissaris, we hebben chocola zonder cacao gehad, een verbod op kaas van rauwe melk, douanerechten van 300 procent voor onze roquefort, en het had niet veel gescheeld of we hadden ook in chloor gewassen kippen gehad, en zelfs een lactatiehormoon, somatotropine.


I personally regret that because I prefer milk chocolate to dark chocolate, but of course I am just speaking for myself.

Ik vind het persoonlijk jammer, want ik houd meer van melkchocolade dan van pure chocolade, maar dan spreek ik natuurlijk alleen voor mijzelf.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
One small thing I would like to say is that VAT on dark chocolate is at a reduced rate, whereas on milk chocolate VAT is 19.6%.

Ik wil nog een klein puntje maken. De btw op pure chocolade is een verlaagd tarief, terwijl er op melkchocolade 19,6 procent btw wordt geheven.


The victors are not just British chocolate makers but chocolate consumers right across Europe who will now be free to wallow in the delight of Dairy Milk, Galaxy and Milky Way at will.

Niet alleen de Britse producenten zijn de overwinnaars maar de consumenten van chocolade overal in Europa, daar deze zich nu met hart en ziel kunnen overgeven aan de geneugten die Dairy Milk, Galaxy en Milky Way te bieden hebben.


However, it provides for a new name in the English language for the product called "Chocolat de ménage au lait" in French or "Haushaltsmilchschokolade" in German: "Family milk chocolate" (instead of the former "milk chocolate with high milk content").

Er komt echter een nieuwe Engelse benaming voor het product dat in het Frans "chocolat de ménage au lait" en in het Duits "Haushaltsmilchschokolade" heet; dit zal voortaan "family milk chocolate" heten in plaats van het vroegere "milk chocolate with high milk content".


- Maintaining of the status quo of the derogation granted to the United Kingdom and Ireland as regards the use of the name "milk chocolate" and of the labelling of milk solids.

- Handhaving van de status-quo voor de aan het Verenigd Koninkrijk en Ierland toegestane afwijking met betrekking tot het gebruik van de benaming "milk chocolate" en voor de etikettering van droge melkbestanddelen.


IVSTRATEGY FOR THE SINGLE MARKET PAGEREF _Toc465771324 \h VCARDIFF ECONOMIC REFORM PROCESS - PLANNING OF WORK PAGEREF _Toc465771325 \h VROLE OF STANDARDISATION IN EUROPE - RESOLUTION PAGEREF _Toc465771326 \h VIMUTUAL RECOGNITION IN THE CONTEXT OF THE FOLLOW-UP TO THE ACTION PLAN FOR THE SINGLE MARKET - RESOLUTION PAGEREF _Toc465771327 \h XIBETTER LAWMAKING AND LEGISLATIVE SIMPLIFICATION (SLIM) PAGEREF _Toc465771328 \h XIIIRESALE RIGHT FOR THE BENEFIT OF THE AUTHOR OF AN ORIGINAL WORK OF ART PAGEREF _Toc465771329 \h XIVDIRECTIVE CONCERNING TAKEOVER BIDS (13th COMPANY LAW DIRECTIVE) PAGEREF _Toc465771330 \h XIVVERTICAL DIRECTIVES IN THE FOODSTUFFS SECTOR PAGEREF _Toc465771331 \h XIV-CERTAIN PARTIALLY OR TOTALLY DEHYDRATED PRESERVED MILKS INTE ...[+++]

IVSTRATEGIE VOOR DE INTERNE MARKT PAGEREF _Toc467646154 \h VPROCES VAN CARDIFF INZAKE ECONOMISCHE HERVORMING - PLANNING VAN DE WERKZAAMHEDEN PAGEREF _Toc467646155 \h VROL VAN DE NORMALISATIE IN EUROPA - RESOLUTIE PAGEREF _Toc467646156 \h VIWEDERZIJDSE ERKENNING IN DE CONTEXT VAN DE FOLLOW-UP VAN HET ACTIEPROGRAMMA VOOR DE INTERNE MARKT - RESOLUTIE PAGEREF _Toc467646157 \h XIBETERE REGELGEVING EN VEREENVOUDIGING VAN DE WETGEVING PAGEREF _Toc467646158 \h XIVVOLGRECHT TEN BEHOEVE VAN DE AUTEUR VAN EEN OORSPRONKELIJK KUNSTWERK PAGEREF _Toc467646159 \h XIVRICHTLIJN BETREFFENDE OVERNAMEBIEDINGEN (13DE RICHTLIJN VENNOOTSCHAPSRECHT) PAGEREF _Toc467646160 \h XVVERTICALE RICHTLIJNEN IN DE SECTOR LEVENSMIDDELEN PAGEREF _Toc467646161 \h XV- BEPAALDE VO ...[+++]


The Commission today adopted proposals to simplify and revise the directives on cocoa and chocolate, sugar, honey, fruit juices, condensed milk, coffee and chicory extracts, and jams and marmalades.

Vandaag heeft de Commissie besloten tot vereenvoudiging en gedeeltelijke herziening van de richtlijnen voor cacao- en chocoladeprodukten, bepaalde soorten suiker, honing, vruchtensap en soortgelijke produkten, gecondenseerde melk, extracten van koffie en cichorei, jam, confituur en marmelade.


w