Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Control quality standards of food
Ensure food quality
Ensure quality in food
Ensure safety of food
Food analysis
Food hygiene
Food product safety
Food quality
Food quality inspection
Food quality inspector
Food quality safety
Food safety
Food safety inspector
Food safety officer
Guarantee quality of food served
Inspection of food quality
Product quality
Quality control circle
Quality controller
Quality improvement group
Quality label
Quality mark
Safety of food
Serve food according to quality standards
Standards certificate
Supervise food quality
Supervise quality of food

Vertaling van "food quality " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
food quality inspector | food safety officer | food safety inspector | quality controller

medewerker voedselveiligheid | voedselhygiëne-inspecteur | inspecteur voedselveiligheid | keurmeester voedingsmiddelen


food quality

kwaliteit van het voedsel | voedselkwaliteit


ensure quality in food | serve food according to quality standards | ensure food quality | guarantee quality of food served

voedselkwaliteit garanderen | voedselkwaliteit waarborgen


control quality standards of food | supervise quality of food | ensure safety of food | supervise food quality

de normen van de warenwet naleven | de voedselveiligheid bewaken | toezicht houden op de voedselkwaliteit | zorgen dat voedsel veilig en hygiënisch bewaard en bereid wordt


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection

directoraat 2 - Landbouwstructuur, Plattelandsontwikkeling, Agromonetaire en Agrofinanciële Vraagstukken, Fytosanitaire Vraagstukken, Biologische Producten, Voedselkwaliteit, Ggo's, Codex Alimentarius, Gewasbescherming | directoraat 2 - Visserij, Voedsel en Gezondheid | directoraat 2 - Visserij, Voedselketen en Veterinaire Vraagstukken | directoraat Landbouwstructuur, Plattelandsontwikkeling, Agromonetaire en Agrofinanciële Vraagstukken, Fytosanitaire Vraagstukken, Biologische Producten, Voedselkwaliteit, Ggo's, Codex Alimentarius, Ge ...[+++]


food analysis | food quality inspection | inspection of food quality

warenkeuring


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

voedselveiligheid [ veiligheid van levensmiddelen | veiligheid van voeding | veiligheid van voedingsmiddelen | veiligheid van voedsel ]


quality label [ quality mark | standards certificate | Product quality(STW) ]

kwaliteitsmerk


This attribute is used to specify the type of inherent quality, function, disposition or process characteristic that is being observed or measured. Its values are abstract types of quality (length, odor, concentration) or abstract types of process ch

heeft kenmerk


quality control circle [ quality improvement group ]

kwaliteitskring
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Responding to consumer concerns about food quality and fraudulent practices concerning food, the European Commission will tomorrow launch a Knowledge Centre for Food Fraud and Quality, operated by the Joint Research Centre.

Om een antwoord te bieden op de bezorgdheid van consumenten over voedselkwaliteit en frauduleuze praktijken met betrekking tot voedsel, zal de Europese Commissie morgen een Kenniscentrum voedselfraude en voedselkwaliteit oprichten, dat door het Gemeenschappelijk Centrum voor onderzoek wordt beheerd.


Concerns about food fraud and food quality undermine consumer confidence and damage the whole food supply chain in Europe, from farmers to retailers.

Bezorgdheid over voedselfraude en voedselkwaliteit ondermijnt het vertrouwen van consumenten en berokkent schade aan de hele voedselvoorzieningsketen in Europa, van landbouwers tot detailhandelaars.


The Knowledge Centre, a network made up of experts in and outside the Commission, will support EU policymakers and national authorities by providing access to, and sharing up-to-date scientific knowledge on food fraud and food quality issues.

Het Kenniscentrum voedselfraude en voedselkwaliteit is een netwerk van deskundigen van binnen en buiten de Commissie dat de EU-beleidsmakers en nationale overheden zal ondersteunen door toegang te verlenen tot geactualiseerde wetenschappelijke kennis over voedselfraude en problemen met voedselkwaliteit.


Commission launches Knowledge Centre to boost food quality and step up the fight against food fraud // Brussels, 12 March 2018

Europese Commissie richt kenniscentrum op om de voedselkwaliteit te bevorderen en voedselfraude harder te bestrijden // Brussel, 12 maart 2018


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Consumer preferences, attitudes, needs, behaviour, lifestyle and education as well as the cultural component of food quality will be addressed, and communication between consumers and the food chain research community and its stakeholders will be enhanced in order to improve public understanding of food production generally and to enable informed choice, sustainable and healthy consumption and their impacts on production, inclusive growth and quality of life, especially of vulnerable groups.

Er zal aandacht worden besteed aan de preferenties, attitudes, behoeften, gedragingen, levensstijlen van de consumenten en consumentenvoorlichting, alsmede de culturele component van voedselkwaliteit, en de communicatie tussen de consumenten en de onderzoeksgemeenschap die zich bezighoudt met de voedselketen en de belanghebbenden, teneinde de consument een beter inzicht te bieden in de voedselproductie in het algemeen en hem beter in staat te stellen geïnformeerde keuzes te maken, duurzaam en gezond consumptiegedrag en het effect daarvan op de productie te stimuleren en inclusieve groei en een hoge levenskwaliteit, met name voor kwetsbar ...[+++]


Consumer preferences, attitudes, needs, behaviour, lifestyle and education as well as the cultural component of food quality will be addressed, and communication between consumers and the food chain research community and its stakeholders will be enhanced in order to improve public understanding of food production generally and to enable informed choice, sustainable and healthy consumption and their impacts on production, inclusive growth and quality of life, especially of vulnerable groups.

Er zal aandacht worden besteed aan de preferenties, attitudes, behoeften, gedragingen, levensstijlen van de consumenten en consumentenvoorlichting, alsmede de culturele component van voedselkwaliteit, en de communicatie tussen de consumenten en de onderzoeksgemeenschap die zich bezighoudt met de voedselketen en de belanghebbenden, teneinde de consument een beter inzicht te bieden in de voedselproductie in het algemeen en hem beter in staat te stellen geïnformeerde keuzes te maken, duurzaam en gezond consumptiegedrag en het effect daarvan op de productie te stimuleren en inclusieve groei en een hoge levenskwaliteit, met name voor kwetsbar ...[+++]


The aim is to meet the requirements of citizens and the environment for safe, healthy and affordable food, and to make food and feed processing, distribution and consumption more sustainable and the food sector more competitive while also considering the cultural component of food quality.

Het doel is te voldoen aan de eisen van burgers en het milieu inzake veilig, gezond en betaalbaar voedsel, de verwerking, distributie en consumptie van voedsel en voeder duurzamer te maken en de voedingssector concurrerender te maken, en daarbij ook de culturele component van voedselkwaliteit in aanmerking te nemen.


Further details of the calculation method are provided in part 2 of the explanatory memorandum to the ‘Amendment of the Ministry of Agriculture, Nature and Food Quality subsidy scheme and the Decision inviting applications for subsidies from the Ministry of Agriculture, Nature and Food Quality 2008’, Government Gazette 38, Friday 22 February 2008, page 10

De berekeningswijze is nader toegelicht in onderdeel 2 van de toelichting bij de „Wijziging Regeling LNV-subsidies en het Openstellingsbesluit LNV-subsidies 2008”, Staatscourant nr. 38, vrijdag 22 februari 2008, blz. 10


Certification provides better guaranties for the effects of crop protection on the quality of the environment, public health (increase food safety and food quality) and working conditions.

Certificatie geeft betere waarborgen voor de effectiviteit van gewasbescherming voor de kwaliteit van milieu, volksgezondheid (betere voedselveiligheid en -kwaliteit) en arbeidsomstandigheden.


Certain food quality issues, including food additives and flavourings and health claims, will be addressed, whilst controls over novel foods will be improved.

Bepaalde aspecten van de voedselkwaliteit, zoals additieven en smaakstoffen voor levensmiddelen en gezondheidsclaims, komen ook aan bod, terwijl de controles op nieuwe voedingsmiddelen worden verbeterd.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'food quality' ->

Date index: 2022-02-25
w