Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply wallpaper paste
Applying wallpaper paste
Basic cocaine paste
Begin chocolate moulding line
Biscuit
CBP
Chocolate
Chocolate biscuit
Chocolate factory
Chocolate flakes
Chocolate flavoured milk
Chocolate history
Chocolate milk
Chocolate past
Chocolate product
Coca paste
Cocaine base
Cocaine base paste
Cocoa product
Confectionery
Confectionery product
Flake chocolate
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Pastry product
Pickles
Sauerkraut
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Sweets
Toffee
Tomato concentrate
Tomato paste
Traditions of chocolate
Vegetable product
Vegetable pulp
Wallpaper pasting
Wallpaper pasting apply wallpaper paste

Vertaling van "Chocolate past " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

geschiedenis van chocolade


applying wallpaper paste | wallpaper pasting | apply wallpaper paste | wallpaper pasting apply wallpaper paste

behanglijm aanbrengen | behangplaksel aanbrengen


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

gietlijn voor chocolade opzetten


basic cocaine paste | coca paste | cocaine base | cocaine base paste | CBP [Abbr.]

cocaïnebase


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

suikerwaren [ biscuit | cacaoproduct | chocolade | chocoladeproduct | suikerbakkersproduct | suikergoed ]




chocolate flavoured milk | chocolate milk

melk met chocoladesmaak




confectionery [ chocolate factory ]

suikerbakkerij [ chocoladefabriek ]


vegetable product [ pickles | sauerkraut | tomato concentrate | tomato paste | vegetable pulp ]

product op basis van groente [ groentepulp | pickles | produkt op basis van groente | tomatenconcentraat | zuurkool ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
– cocao paste, butter, fat, oil and powder; chocolate, and other food preparations containing cocoa,

– cacaopasta, -boter, vet, -olie en -poeder; chocolade en andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten,


Sugar confectionery, not containing cocoa (excl. chewing gum; liquorice extract containing more than 10 % by weight of sucrose but not containing other added substances; white chocolate; pastes, including marzipan in immediate packings of a net content of 1 kg or more; throat pastilles and cough drops; sugar-coated (panned) goods; gum confectionery and jelly confectionery, including fruit pastes in the form of sugar confectionery; boiled sweets; toffees; caramels and similar sweet; compressed tablets)

Suikerwerk zonder cacao (met uitzondering van kauwgom; zoethoutextract (drop) bevattende meer dan 10 gewichtspercenten sacharose, zonder andere toegevoegde stoffen; witte chocolade; pasta’s en spijs, marsepein daaronder begrepen, in onmiddellijke verpakking met een netto-inhoud van 1 kg of meer; keelpastilles en hoestbonbons; dragees en dergelijke met een suikerlaag omhulde artikelen; gom- en geleiproducten, vruchtenpasta’s toebereid als suikergoed daaronder begrepen; hardgekookt suikerwerk, ook indien gevuld, karamels, toffees e.d. en suikerwerk verkregen door samenpe ...[+++]


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, con ...[+++]

Bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg (met uitzondering van cacaopoeder, met een gehalte aan cacaoboter van 31 of meer gewichtspercenten of met een totaalgehalte aan cacaoboter en van melk afkomstige vetstoffen van 31 of meer gewichtspercenten; zogenaamde „chocolate milk crumb”; cacaofantasie; chocolade ...[+++]


– cocao paste, butter, fat, oil and powder; chocolate, and other food preparations containing cocoa,

– cacaopasta, -boter, vet, -olie en -poeder; chocolade en andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
ex180620 | Other food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packagings, of a content exceeding 2 kg; with the exception of chocolate milk crumb falling within CN code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |

ex180620 | Andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg; met uitzondering van zogenaamde "chocolate milk crumb" van GN-code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |


ex170490 | Other sugar confectionery, not containing cocoa; with the exception of: liquorice extract containing more than 10 % by weight of sucrose but not containing other added substances, falling within CN code 17049010; white chocolate falling within CN code 17049030; pastes including marzipan, in immediate packagings of a net content of 1 kg or more falling within CN code 17049051; marshmallows, being other sugar confectionery, not containing cocoa, containing 45 % or less by weight of sugar (including invert sugar expressed as sucrose) falling within CN code ex17049099 ...[+++]

ex170490 | Ander suikerwerk zonder cacao; met uitzondering van: zoethoutextract (drop), bevattende meer dan 10 gewichtspercenten sacharose, zonder andere toegevoegde stoffen, van GN-code 17049010; witte chocolade van GN-code 17049030; pasta’s en spijs, marsepein daaronder begrepen, in onmiddellijke verpakking met een netto-inhoud van 1 kg of meer van GN-code 17049051; marshmallows, zijnde ander suikerwerk zonder cacao, met een suikergehalte van 45 of minder gewichtspercenten (het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, daaronder begrepen) van G ...[+++]


ex180620 | Other food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packagings, of a content exceeding 2 kg; with the exception of chocolate milk crumb falling within the CN code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |

ex180620 | Andere bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg; met uitzondering van zogenaamde "chocolate milk crumb" van GN-code 18062070 | 0 | EA MAX 18,7 % + AD S/Z |


ex170490 | Other sugar confectionery, not containing cocoa; with the exception of: liquorice extract containing more than 10 % by weight of sucrose but not containing other added substances, falling within the CN code 17049010; white chocolate falling within the CN code 17049030; pastes including marzipan, in immediate packagings of a net content of 1 kg or more falling within the CN code 17049051 |

ex170490 | Ander suikerwerk zonder cacao; behalve wanneer het gaat om: zoethoutextract (drop), bevattende meer dan 10 gewichtspercenten sacharose, zonder andere toegevoegde stoffen, van GN-code 17049010; witte chocolade van GN-code 17049030; pasta’s en spijs, marsepein daaronder begrepen, in onmiddellijke verpakking met een netto-inhoud van 1 kg of meer van GN-code 17049051 |


The operation resulted in a few overlaps as regard the Dutch retail markets for non-perishable vegetables in cans and glass; bread toppings in single and larger portions such as chocolate paste and jam; and the Dutch food service market for single-serving portions bread toppings such as jam.

De transactie heeft geleid tot een gering aantal overlappingen op de Nederlandse detailhandelsmarkten van niet-bederfelijke groenten in blik en potten, in afzonderlijke en grotere porties verpakt broodbeleg zoals chocoladepasta en jam en de Nederlandse levensmiddelenmarkt van in afzonderlijke porties verpakt broodbeleg zoals jam.


We might have been able to dispense with the Lannoye report on chocolate yesterday had Mexico not given us cocoa in the past.

Het verslag van de heer Lannoye over chocolade was hier gisteren nooit aan de orde gekomen als de Mexicanen ons niet ooit de cacao hadden geschonken.




datacenter (1): www.wordscope.nl (v4.0.br)

'Chocolate past' ->

Date index: 2023-09-12
w